If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Явно песимизмът ме е хванал и мен, защото пропуснах да направя анкетите за 3 тримесечие. Разпратил съм първата анкета по електронните пощи и сега ги пускам и във форума
Явно песимизмът ме е хванал и мен, защото пропуснах да направя анкетите за 3 тримесечие. Разпратил съм първата анкета по електронните пощи и сега ги пускам и във форума
Продължават да водят - 6 % положителна доходност при брокерите и 1 % плюс за форума, което все пак е добре при условие че Софикс е паднал с 7.6%, а BGTR30 с 3.4%.
Да видим обаче как ще ни се отрази предстоящата седмица...
BigBear можем ли някъде да видим какви са резултатите от анкетата?
Продължават да водят - 6 % положителна доходност при брокерите и 1 % плюс за форума, което все пак е добре при условие че Софикс е паднал с 7.6%, а BGTR30 с 3.4%.
Да видим обаче как ще ни се отрази предстоящата седмица...
Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Попълних ,ама ми направи впечатление не информираността на някои колеги относно дивидентите - има дружества ,които са на загуба ,но някои чакат дивиденти , а има и дружества с обявени дневен ред на ОСА на които изрично е посочено ,че няма да се разпределят дивиденти ,но някои пак си чакат
Вероятно се мъчат да вдигнат рейтинга на дружеството - Скъпи колеги това ,което мажовците осират ние по никакъв начин не можем да оправим !
Анкетата се попълва докато се вижда на първа страница в началото. Вече почти готова но е попълвана само в петък и събота. Ако има някой който да е пропуснал и има желение днес е момента.
Прецаканото - вярно е че правех и такива анкети, ама тогава имаше търговия. Сега по мнението на погласовитете във форума всички акции са избушеняци
Ако Ви липсва ще я възтановя и нея, просто не ги търгувам тези акции и често изпускам разни любими дървета и хората с право се сърдят...
Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар