Ми не, не съм казал, че всичко е плява, освен БРЕФ-чето, за което също чух много хули и колко съм тъп да се набивам там. Казвам само, че добрите компании, с коректни мажоритари, с добри и редовни дивиденти, са повече от добре оценени от пазара. Пример - Спиди, дето даже стана акция на годината на инвестора (да не казвам заради чие участие там ) - никога не съм казвал, че е лоша компания и никога няма и да го кажа, все пак направих повече от чудесен за моите разбирания профит от там! Отделно моята тактика с основната част от парите ми на БФБ е дългосрочна, а не да се пръхвърлям от акция на акция, затова и нагласите ми са такива, каквито са
Така, да не влизам в полемики, защото наистина няма нужда, но да, може и е редно Биг, както се пробва и преди с различни анкети тип "доверие в съотвения ник", да направи още една класация (малко съм нагъл, а), в която да отрази само прогнозите на тези, които са били индекса в последните 3 или 5 години. Няма да е чак толкова представителна - факт, но пък може би ще е по-полезна за потребителите. А и ще се създаде състезателен момент и други да искат да влязат в тази класация
Така, да не влизам в полемики, защото наистина няма нужда, но да, може и е редно Биг, както се пробва и преди с различни анкети тип "доверие в съотвения ник", да направи още една класация (малко съм нагъл, а), в която да отрази само прогнозите на тези, които са били индекса в последните 3 или 5 години. Няма да е чак толкова представителна - факт, но пък може би ще е по-полезна за потребителите. А и ще се създаде състезателен момент и други да искат да влязат в тази класация
Коментар