IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КФН

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• За грандиозен скандал, свързан със шефката на „Финансово разузнаване" в ДАНС Полина Кавръкова, която била разработвана и разследвана за крупни далавери от ДАНС, Атанасов коментира, че въпросната служителка е скрита в Комисията за финансов надзор.

Полина Кавръкова е назначена на работа в ДАНС през 2011 година и напуснала поста на 30 май 2014 година - две седмици преди КТБ да бъде ударена. Тя не е имала стаж във финансовото разузнаване и преди да започне работа в ДАНС е била съсобственик на частна счетоводна фирма. В момента тя е назначена в Комисията по финансов надзор.
    http://www.cross.bg/atanasov-dans-at...#ixzz3KLeJN4IM

А това направо кърти мифки!
    става въпрос за "една калинка от далечна Добруджа, попаднала тук, защото има способности, които не са свързани със счетоводни познания"
    www.investor.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от Натрий Разгледай мнение
      ...
      Относно това, че няма закон. Вярно, проверих и НК не е променен. Смятай колко са ме облъчили, щом съм останал с впечатление, че има промяна.

Пфу, да му се невиди и фараоните и робите!
      Тъжно е, стряскащо е какви размери има...
      Понеже не могат да приемат подобен закон, оставиха в публиката впечатление, че се разглежда промяна и се тръгва към приемането й...
      А медиите, къде от сервилността и зависимостта им, къде от незнание често го спрягат като факт... и насаждат СТРАХ.

Няма Закон, който да спира говоренето на истини!

За ФКИ, май още няма информация, дали изобщо има засегнати - може акциите да са налични, би трябвало и просто да се прехвърлят към друго ИП, нямам представа, никога не съм ползвала услугите на КТБ, нито като банка, нито като ИП.
      Въпросът май касае първо справка в ЦД.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
        Няма такъв закон!

Ако нещо е истина, няма закон, който да спре говоренето.
        Другото е Инквизиция.

Ми да кажат, бе! Да кажат колко пари ще плати ФКИ. Ама не казват. За 25 години едно голямо НИЩО. Страх и автоцезура. Направо ми писнА.

Относно това, че няма закон. Вярно, проверих и НК не е променен. Смятай колко са ме облъчили, щом съм останал с впечатление, че има промяна.

Пфу, да му се невиди и фараоните и робите!

Коментар

• Първоначално изпратено от Натрий Разгледай мнение
          ....
          Пък и нали си имаме закон да не се говори против банки.
          ....
          Няма такъв закон!

Ако нещо е истина, няма закон, който да спре говоренето.
          Другото е Инквизиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от bullbear Разгледай мнение
            ....
            КФН (Мавродиев) се кълне, че няма проблем в работата на КФН по отношение на КТБ.
            Днес чета, че Фондът за компенсиране на инвеститорите ще плаща за КТБ чрез Райфайзенбанк следователно има ПРОБЛЕМ с КТБ в сферата на влияние на КФН.

....
            Няма нужда от клетви!
            Нито на вярност към политически лица, издигнали те на поста, нито на омраза към други публични лица.

Има Закони, има и право за искане на промяна на такива, които са лобистки и нефункциониращи в интерес на обществеността, в частност на инвеститорите, нямащи общо с единици заинтересовани.

В този смислъл, защо КФН след затварянето на КТБ през Юни т.г. не изисква и Не оповести публично първите Одитни доклади(одит или мнение, или както си ги нарича БНБ) направени в началото на м. Юли и за първи път, внасящи понятието дупка - дупка от 3.5 милиарда в активите на публичното КТБ?

Защо?

Коментар

• Първоначално изпратено от bullbear Разгледай мнение
              Хрумна ми и друг въпрос: Ще стигнат ли парите в този фонд за компенсиране на инвеститорите?
              В отчета на ФКИ за 2013 г. в перото „Резерв за компенсации” пише 12 361 хил. лв.

В едни списъци, дето се въртят в интернет и не се знае дали са достоверни, срещу ФОНД ЗА КОМПЕНСИРАНЕ НА ИНВЕСТИТОРИТЕ пише 1 438 297

Те са и посъбрали нещо през 2014-та, значи имат поне едно 11 милиона кеш.
              Все ще стигнат

В същите списъци преброих 22 реда, с имена, които имат връзка с публични дружества, договорни фондове и други участници на капиталовия пазар. Сумата отива към 82 млн. лв

От друга страна в този файл http://www.fsc.bg/public/upload/file...3869554_0.xlsx

се вижда, че КФН въобще не събира данни от финансовите отчети на банките като ИП, доколкото знам по закон ги надзирава БНБ.

Всъщност не виждам какво е можела да направи КФН.
              Тя няма функциите на бившия Държавен финансов контрол.
              Като се замисля по-добре да ги има.
              Пък и нали си имаме закон да не се говори против банки.

Обаче сега могат поне да кажат с колко изгоря ФКИ.
              За ФГВБ нали разбрахме.

Коментар

• Има ли пилот в самолета?

Бихте ли помогнали да си изясня къде бъркам в разбирането си за дейността на КФН.

КФН (Мавродиев) се кълне, че няма проблем в работата на КФН по отношение на КТБ.
                Днес чета, че Фондът за компенсиране на инвеститорите ще плаща за КТБ чрез Райфайзенбанк следователно има ПРОБЛЕМ с КТБ в сферата на влияние на КФН.

Отнет лиценз на ИП преди да приключи взаймоотношенията си с клиенти?

Хрумна ми и друг въпрос: Ще стигнат ли парите в този фонд за компенсиране на инвеститорите?
                http://tekstove.info/browse.php?id=14422

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                  Attached Files
                  За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• http://pik.bg/e%D0%BA%D1%81%D0%BA%D0...ews251292.html

Коментар

• Добре

Коментар

• Прокуратурата е поискала разкриване на данъчната тайна на Стоян Мавродиев
                        Бау-бау!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                          Да го духат!
                          Идиоти
                          По-внимателно с бъдещия говерньон

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                            Нещо да кажете по въпроса?
                            Да го духат!
                            Идиоти

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                              Това в Бисери и вицове!
                              http://www.btv.bg/video/shows/lice-v...vna-banka.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                                Това в Бисери и вицове!

Стоян Мавродиев при Цветанка Ризова "Комисията за финансов надзор работи перфектно".

Коментар

Working...
                                X