Първоначално изпратено от Lamer777
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Национализацията на частните пенсионни фондове
Collapse
X
-
Премиерът Бойко Борисов: На първо място е важна стабилността на пенсионната система и на частните фондове
Да плачем ли...да се смеем ли ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеКостов си е класа. Благодаря за линка, ще го изгледам с кеф довечера.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеКакви синдикати какви пет лева?При мен синдикати няма и не може да има който иска синдикати отива при маймуняка Тренчев и тоя Пламен ли беше те да му плащат.Ще ми дойде някой у нас и ще ми казва какво да правя!!!!!!!!???????????И на който не му изнася отива да работи на друго място където има синдикати и се грижат за него.Синдикатите в България са си политически партии с партийни организации в някои предприятия и не ми е ясно защо частници ги търпят а не им покажат яка неокастрена дреновица.Какво работят Тренчев лидер на Путкатрепа и оня другия на Къ Ни Съ иБето?Кога са защитили?На кого вдигнаха заплатата пособриха условията на труд?Дай им на тях да плашат правителството.Тази сутрин Костов беше в Канал1 който има възможност да му гледа повторението по сателитния канал следобяд.Заслужава си
Коментар
-
Първоначално изпратено от betz Разгледай мнениевреме е някой да обяснява и да го отнесе от ББ
http://www.dnevnik.bg/pazari/2010/10...ri_premiera_v/
основните кандидати в произволен ред са кнсб, подкрепа, тотьо и христинчето
А аз мисля, че е време Тимберицата да отнесе.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
време е някой да обяснява и да го отнесе от ББ
http://www.dnevnik.bg/pazari/2010/10...ri_premiera_v/
основните кандидати в произволен ред са кнсб, подкрепа, тотьо и христинчето
Коментар
-
Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнениеФакт, но основан върху концепцията за десетична математика, която пък произлиза от факта, че сме създадени с по 10 пръста / ако биологично бяхме с повече или по-малко пръсти, дали нямаше възприятието, а от там и описанията - математика , да са различни ? /. Замисляли ли сте се, че всичко / дори и различните стратегии за оценки на финансовите активи, особено техническият анализ / се генерира от дадена концепция ?
Ами ако тя бъде оборена и се генерира нова, коя ще е вярната ?
За това става въпрос. Всичко е точно и вярно, единствено до момента в който бъде подложено на съмнение..........
Точността и верността са невъзможни по презумпция, тъй като все още не са открити универсални закони и всичко се крепи на допускания..........т.е. всичко е теоретично.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнениеФакт, но основан върху концепцията за десетична математика, която пък произлиза от факта, че сме създадени с по 10 пръста / ако биологично бяхме с повече или по-малко пръсти, дали нямаше възприятието, а от там и описанията - математика , да са различни ? /. Замисляли ли сте се, че всичко / дори и различните стратегии за оценки на финансовите активи, особено техническият анализ / се генерира от дадена концепция ?
За това става въпрос. Всичко е точно и вярно, единствено до момента в който бъде подложено на съмнение..........
Точността и верността са невъзможни по презумпция, тъй като все още не са открити универсални закони и всичко се крепи на допускания..........т.е. всичко е теоретично.
Даже идиотът Питагоров измислил небесно тяло, за да станат тъмън 10 - вярвал,че цялата вселена трябва да съобразява с това, че он има 10 пръста. Това е индивидът с най-голяма мегамания за величие в човешката история.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rapana Разгледай мнение...... математика е точна наука - 5+5=10 (в най първичната и форма). ...........
Точността и верността са невъзможни по презумпция, тъй като все още не са открити универсални закони и всичко се крепи на допускания..........т.е. всичко е теоретично.Last edited by Avalaon; 27.10.2010, 11:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнениеняма чиста и нечиста. Говорим , просто, за различни плоскости на възприятие чрез числата / при пресмятането или друго уравнение, ти описваш някакво станало или ставащо действие при определени вкарани константни параметри /.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rapana Разгледай мнениеИ най вече извода е че.......... Във примера не става въопрос за чиста математика, математиката с числа и еднородни стойности за това е точна наука. Когато почнеш да събираш банани, портокали и тн., то ти използваш математически приоми (в случая действие събиране за други цели тс вече не е математика и можеш а си правиш безброй варяции и хипотези - примерно 1 чаша кисело мляко + една чаша вода = и чаша айрян, една кифла + 1 боза = закуска итн....
Коментар
-
Та по темата - сега пък решили да не "национализират". Абе ще сстанем ли свидетели на едно решение взето от това правителство дето да го изкарат до края.......Ебати хората от една седмица изправиха на нокти цялата финансова общност и сга "Майтап бе Уили".......Големи охлюви. То и до сега ни управляваха идиоти, ама за пръв път виждам такова правителство дето днес казва едно после го отрича... Само чакам да видя как ще съборят вилите по язовир Йвайловград, дето и тях ги гледаме от хеликоптер всяка вечер....Last edited by Rapana; 27.10.2010, 10:16.
Коментар
Коментар