If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
По питането на наивник - човека подписл договора не го познавам, но доколкото разбрах е бивш служител на фонда (явно не е пенсионер) според информация от АРОГАНТНИТЕ служители в офиса. Тепърва ще става ясно! Освен това срещо този договор всеки си е прибирал комисионна...
Всичко това, което искам да ти кажа е, че в момента Пенсионния фонд не е обвързан с измамата. Измамник е този, който ти е попълнил заявлението. На самото заявление трябва да му ги има данните. Кажи ми само прав ли съм - пенсионер ли е?
Наивник и аз не храня кой знае какви надежди, но смятам поне да им създам малко галвоболия, ако всеки си трае утре ще фалшифицират и платежно нареждане, нали всички знаете че пенсионите дружества са вързани със съответната банка ...
Не мисля, че ще успееш да направиш нещо. Ще си измият ръцете с посредника, който ще се окаже че е 85 годишен пенсионер, който може и вече да е умрял. Със статия нищо няма да направиш, защото вече има статии за фалшификациите им...
За сега обмислиям с адвокат вариантите за най добра формулировка на жалбата.
Ако можете да дадете пректични съвети или имате подобен опит пишете на е-мейла.
Обмисляме сумичка около 5000 лв.
мисля че ще се съгласят, иначе съм готов да платя поне хилядарка за статия ....
Ако тръгне всяка банка да ми фалшифицира подписа до къде ще я докараме!
Коментар
гръмчо
Пенсионен фонд ДОВЕРИЕ = ФАЛШИФИКАТОРИ
Обади ли се вече да кажеш на ДАОН?
Коментар
Деян
За документна измама има затвор до 5 години. Но все пак гледай да извлечеш материална полза за себе си. По-добре е.
Коментар
support
Osadi gi. Vazmogno nai-burzo i publichno. Ne moge bez nakazano.
Ao iskash pomosht - pishi mi.
Коментар
toto
Господата от фонда с най-голямата си наглост са ми изпратили договор на мое име и са ме разписали без да съм се срещал с никой от тях. Проверих и договора ми с фонда в който съм се записал - анулиран е...!
Е ТОВА АКО НЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ !!!
Все пак тези хора работата им предимно е с документи !!!
За съжаление знам че далеч не съм единствения случай.
За мое удовлетворение бланката която са ми изпратили е с оригинален техен подпис и печат, така че възнамерявам да се обърна към съда и някои ежедневници с по-голям тираж ...
Коментар