IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поредната глупост-FAZ: Борисов – шеф на фабриката за илюзии

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ГЕРБ ГЕРБ ГЕРБ ГЕРБ

25 май 2010
    Работодателите ще пускат служителите в принудителен неплатен отпуск

Работодателите ще могат да изпращат служителите си за 60 дни в принудителен неплатен отпуск "при важни производствени причини". Това решиха депутатите от социалната комисия в парламента, приемайки предложените от правителството промени в Кодекса на труда (КТ).

"Това е антикризисна мярка, която ще важи само до края на 2010 г.", напомни министърът на труда Тотю Младенов. Той каза, че се надява депутатите да приемат измененията до края на юни, за да може те да влязат в сила от 1 юли. Предвижда се принудителният отпуск, както и работата при намалено работно време да се зачитат за пълен стаж.

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/..._prinuditelen/

А сте направили лоша физиономия на шефа. А ви е пратил в отпуск
    Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Aladdin Разгледай мнение
      Бойко маха Дянков до края на май? коментари/86
      21 май 2010, 16:33

София, България
      изпрати на приятел "Махам го до края на май!". Това заявил премиерът Бойко Борисов за финансовия министър Симеон Дянков пред депутата от БСП и бивш ку-ку-вец Петър Корумбашев

http://www.blitz.bg/news/article/79198

Нали беше велик. Нали беше номер 1.
      Бойко е един лъжец от класа и нищо повече.
      +11111111111111111111111111111111111111111

и аз имам 1 въпрос за над 7 000 000 000 лева към ГЕРБ-НДСВ-2-мутромафиозите-управляващи:
      За последната почти 1 година къде са осъдените от Тройната коалиция за откраднати според ПП ГЕРБ нааад 7 000 000 000 лева?! И колко от тези нааад 7 000 000 000 лева върнахте обратно на българския държавен бюджет (какво се краде по офшорки е друг проблем , но не му е сега времето)?!
      Как се печелят избори с едни суперсладки и суперопашати лъжи и как се провалят бизнеси за реални милиарди после.
      Кажете господа мутри-комунисти защо ще плащаме електричество на ДВОЙНА цена и кой прибира милиардите рушвети?!
      мерси - ама от фенките на ГЕРБ досега в този или други форуми не съм прочел 1 реален и верен отговор на питания. Лъжете като червени боклуци и в самия Парламент. Вие сте НДСВ-2 - но сте лошата версия. Ъпгрейдната със повече зло,манипулации,лъжи и некадърност в невероятни размери.

не бива да отричаме успехите Ви герберчета - то само Вие насред световната криза май преуспявате. Гоните чужди инвеститори , проваляте многомилиардни проекти , посирате се , убивате цели органи и ги препълвате със солоташаците си... :
      това е лично и информационно мнение и не може да се счита за инвестиционна препоръка или нещо подобн

Коментар

• Бойко маха Дянков до края на май? коментари/86
        21 май 2010, 16:33

София, България
        изпрати на приятел "Махам го до края на май!". Това заявил премиерът Бойко Борисов за финансовия министър Симеон Дянков пред депутата от БСП и бивш ку-ку-вец Петър Корумбашев

http://www.blitz.bg/news/article/79198

Нали беше велик. Нали беше номер 1.
        Бойко е един лъжец от класа и нищо повече.
        Не е препоръка.

Коментар

• Бойко е вълк в овча кожа и е далеч по-опасен от БСП.

Бойко не е нищо по различно от БСП.

По времето на БСП престъпността също се водеше малка. Нямам предвид тройната коалиция а БСП-то преди Костов.

На Бойко трябва да му се направи една ревизия на финансите от както управлява за да ви стане ясно, че работата изобщо не беше до твърдоглавост да не се разплати с фирмите и бюджетните още от миналата година.

Да не говорим каква деспотска политика се провежда ама за това ще ви се проясни в скоро време.
          Не е препоръка.

Коментар

• Голата истина за бат Бойко .Статийка която го описва много точно под заглавие
            7 причини защо Бойко Борисов е опасен за икономиката

автор Йордан Матеев
            http://iordanmateev.blogspot.com/2010/05/7.html
            25 май 2010
            Непоследователен.
            Ще вдигам данъците, няма да ги вдигам, но може и да ги вдигна. Няма да има дефицит, ще има дефицит. Прекратявам руските енергийни проекти, всъщност ще ги преразгледам, абе може и да ги направим, ама при определени условия, но може и при други условия. Няма да уволнявам външния министър, ще го уволнявам. Ще правя пенсионна реформа, няма да я правя, ще я отложа, не, последно, ще я правя... Как така съм непоследователен? Аз от последователност без приятели останах. По празници седя сам като куче. Лукойл, Корпоративна търговска банка, СИбанк... всичко е наследено от Станишев и Доган. За какви ценности ми говорите? Като сте толкова големи интелектуалци къде бяхте когато мафията превземаше държавата. На мен ми е най-лесно да си вдигна краката на бюрото, да си рупам череши и да философствам. Ама някой трябва да затвори престъпниците, да построи пътища, детски градини.

Гаси пожари вместо да премахне причините, които ги предизвикват.
            Е вие какво очаквате при всичките тия безобразия, които предишните правителства са правили в продължение на 20 години? Да ги оправя за една година? Тия реформи те са ги бавили с години. Верно, че съм номер едно, но не съм господ, дайте ми поне две години. Какво, бил съм страхлив да реформирам? А те като са такива реформатори защо не направиха те реформите, и защо мене ме избраха, а не тях? Цветанов, я им направи една операция "Икономистите", че ми писна да се разправям с тия. Не виждат ли каква жертва правя? Управлявам обран бостан. Искам това да ми признаят и да ме оставят две години на мира. За всичко до тогава е виновна тройната коалиция. И предишните правителства.

Не говори на един език с чуждестранните си колеги.
            Уф, трябваше да науча английски вместо да ритам топка. Какво ли ми каза Меркел, сигурно е нещо лошо, не чух конгречулейшънс дженерал. Но пък най-високопоставения колега в Европа ми направи голям комплименнт - не знаел какъв премиер ще съм, но чул от неговите служби, че съм страхотен полицай. Да не забравя да го кажа на медиите. А защо не ни пуснаха в чакалнята за еврозоната, ей това не мога да си обясня. Не виждат ли че сме номер едно в Европа? Абе тия са по-зле и от нас.

Не прави анализ на ползите и разходите когато взема решения.
            Кажете сега защо искате това? Ми прави сте, имате моята подкрепа. Я от пресцентъра викнете журналистите да им обясним нещата. Ето, свършихме работата. А вие сега какво и защо искате? А, ми ние вчера решихме обратното. Те са скрили истината. Вече разбирам как стоят нещата. Ало, пресцентъра, викайте пак журналистите. Ей, писна ми да върша цялата работата в тая държава. Всеки при мене идва и няма един да не съм му решил проблема.

Плаши чуждестранните инвеститори.
            Трайков, я ми обясни какъв е тоя аутсорсинг, че тая дума още не съм я учил. И, въобще, какво става с тока? Ми това са колонизатори, които си правят каквото си искат с народа бе. Сега ще го обясня това на хората, че иначе ще излезе, че аз съм виновен за цените на тока. Цветанов, я им прати службите да ги дисциплинират и респектират. Ние се чудим как да вържем бюджета, а те тръгнали да инвестират в аутсорсинг вместо да ми плащат дивиденти. България става недобро място за такива. Ако не плащат им разваляме приватизационните договори и ги аутсорсваме там откъдето са дошли.

Страхува се да казва не.
            Ако бях жена щях само бременен да си ходя. Ама как да откажа пари на тютюнопроизводителите например? А Дянков само ме стресира с тоя бюджет. Аз строя пътища, детски градини, спортни зали, музеи, а той ми говори за някакви дефицити. А тия измислени експерти дето само ме ядат по медиите... Още днес ще пратя ДАНС да ги види какво правят. Друго си е президент, управлява армията и службите и не му се налага да казва не, точно като за мене. Ох, дано устискам до изборите. Дянков, няма не, като си толкова добър икономист, вземи да намериш пари. Данъци ли ще вдигаш, дългове ли ще трупаш, резерва ли ще харчиш, твоя работа. Не е човеколюбиво да оставим хората да умрат. Аз обичам хората и не искам да им нанасям вреди. Жал ми е да посегна с големия сатър да изрежа всичко, което трябва да се изреже.

Слаб мениджър, който унижава подчинените си.
            Забранявам да говорите за президента. Само аз имам това право. Няма да използвате и думичката ще. Дянков, обещах му вече на Атанасов. Никой не те е карал да казваш по медиите, че няма да има ченгета в борда на "Информационно обслужване". Що за законодатели сте да махате данъчните привилегии за жилища за млади хора? Какво? Народа ви е избрал? Ако не бях аз още щяхте да сте сред народа. Димитров, още един такъв гаф и си заминаваш. Не може всеки да говори за каквото му скимне. Дянков, я бегай да се извиниш на президента за глупостите, дето си говорил по телевизията. Игнатов, абе какви са тия реформи срещу науката? Ей, не можете без мене, се аз ви върша работата. Финансовият министър отказва пари? Сега ще му свия сърмите и ще ги намери. Цветанов ми е любимец, помияр е, ама ме слуша, щото аз съм го взел от улицата и съм го направил човек.
            [color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус

Коментар

• Препорачително е гуруто Бойко и Хер Флика да прочетат тази новина,дето много знаят и е крайно време да престанат с управлението което се състои в ,,проба грешка ''и PR акции и да се вземат в ръце .Същата касае ,че България върви назад по конкурентоспособност.Кризата се е отразила на всички сектори от българската икономика - търговия, инвестиции, заетост, финанси, производителност и социални реформи
              Тази година България се класира на 53-то място - 15 позиции по-назад от заеманото 38-мо място през 2009 г. в годишната класация на конкурентоспособността на икономиките-IMD World Competitiveness Yearbook 2010.
              http://www.imd.ch/research/publications/wcy/index.cfm

Класацията беше представена от директора на Икономическата програма в Центъра за изследване на демокрацията Руслан Стефанов на дискусия за международната конкурентоспособност на България.
              Резултатите на икономиките включени в годишника се следят внимателно от международните инвеститори, което прави данните за 2010 г. още по-важни, пред вид продължаващата криза в Европа. Според изследването, през 2010 г. икономическата криза се е отразила в България на всички сектори от икономиката: търговия, инвестиции, заетост, финанси, производителност, реформи в социалната сфера. Тази година България се класира на 53-то място – 15 позиции по-назад от заеманото 38-мо място през 2009 г. Страната се нарежда пред Румъния, Аржентина, Хърватия, Украйна и Венецуела.
              Макар позицията в класацията да не бива да се възприема като непосредствен идникатор за текущото представяне на икономиката, то показва, че при реализирането на еднакъв сценарии за всички включени икономики, българската ще се развива по-бавно и ще изисква по-сериозни реформи. Кризата от 2009/2010 г. “оголи” посочваните от Центъра за изследване на демокрацията в предходни издания на годишника заплахи за дългосрочното здраве на икономиката. Данните показват, че растежът след 2004 г. не е довел до подобряване на дългосрочните фактори за успех на икономиката, т.е. бил е неустойчив или “кух”, базиран на недвижими имоти и кредитна експанзия, а не на
              повишаване на капацитета за добавяне на стойност.
              Въпреки че някои от традиционните предимства и недостатъци на българската икономика се запазват, в условията на международна финансова криза се появяват и нови предизвикателства. Още през 2009 г. като проблеми са очертаха повишаването на инфлацията, трудният достъп до кредит, липсата на квалифицирани управленски
              специалисти, влошаването на имиджа и кредитния рейтинг на страната, намаляването на преките инвестиции. Индексът за 2010 г. показва, дефицитът по текущата сметка е свит в резултат на кризата, което обаче отразява спада на чуждите инвестиции и потиснато вътрешно търсене, а не подобрена конкурентна позиция. Като основни
              предизвикателства на преден план излизат дефицитът в консолидирания бюджет, намаляването растежа на БВП, безработицата, продължаващото изтичане на мозъци, намаляването на търговията и капитализацията на фондовата борса. Съществуват негативни тенденции и в образованието и пенсионната реформа. Пречки пред бизнеса
              продължават да бъдат нелоялната конкуренция, сивата икономика и корупция, както и качеството на човешките ресурси.
              Въпреки това от индексите на годишника, базирани на статистически данни и резултати от изследване на бизнеса, се виждат и подобрения – по-лесна регистрация на бизнес като брой необходими процедури, строга фискална политика, износ на търговски услуги като % от БВП, нарастващи приходи от туризъм. Прозрачността на
              правителствата политика също се оценява от бизнеса по-позитивно в сравнение с 2009 г. Положително се оценява и гъвкавостта на пазара на труда. Индексът „Цена на живота” в България също е на едно от водещите места, в сравнение с други европейски и американски градове, което може да бъде възприето като конкурентно предимство,
              ако е съчетано с по-добра инфраструктура или налична качествена работна ръка.
              Корпоративният данък върху печалбата продължава да е най-ниският в Европа, като изследването сред бизнеса потвърждава, че ниският корпоративен данък подпомага предприемаческата активност.
              Една от областите, които издърпват България напред в класацията и които заслужават по-обстойно внимание са информационните и комуникационните технологии и иновациите. В Годишника на международната конкурентоспособност
              IMD оценява България на 3-то място от 58 икономики по инвестиции в телекомуникациите като % от БВП, на 6-то по скорост на широколентов интернет, на 8- мо по абонати на мобилни телефони и на 10-то по достъпност на месечните тарифи на широколентов достъп. Подобрява се позицията на България и по брой компютри на
              човек от населението и брой патенти на 100 000 души. IMD посочва в заключенията от изследването на международната конкурентоспособност 2010, че САЩ са намалили рисковете от финансовата и икономическа криза, благодарение на размера на икономиката си, силното лидерството в бизнеса и несравнимото превъзходство в
              технологиите.
              България има най-висок резултат в първата група от фактори - ефективността на правителството (32-ро място през 2010 г., спад с четири места спрямо 2009 г.). Следва ефективността на икономиката (спад от 26 на 46 място). Инфраструктурата е класирана на 48 място (спад с 5 места). Ефективността на бизнеса е оценена най-ниско
              – на 56-то място като след България се нареждат само Словения и Хърватия. Основна причина за подобна подредба е, че кризата се отразява най-силно при бизнеса, а неефктивността на останалите елементи се фокусира най-вече върху пазарите или отново върху бизнеса.
              http://www.economynews.bg/index/viewarticle/nid/9429/
              [color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус

Коментар

• Бат' Пешо, ма ти си му даде баш квалификации на дянковчето, макар да започваш с това, че не искаш.

И аз не искам да му давам квалификации, та ще дам лично фпечатление: дянковчето излезе още по-тъпо и ограничено парче, отколкото изглеждаше в самото начало.
                Ма като е било в СБ, взело, че си повярвало, че и то е мъж...

Коментар

• Първоначално изпратено от SStoilov
                  Министър Дянков не обясни как е станало така, че едва през април 2010 е открил, че предишната година е завършила с двойно по-голям дефицит от обявения. Вместо това сподели какъв голям срам е брал с обясненията си как страната ни съвсем не е онзи финансово дисциплиниран отличник, за който се представя. По неговите думи проблемът се дължи анексите към прословутите 150-те договора на стойност 2.2 млрд. лв., които тройната коалиция е сключила в края на 2008 - началото на 2009 г. – и които наскоро правителството предаде на прокуратурата.

Вместо него този феномен бе обяснен от Бойко Борисов – с презумпцията, че правителството е разбрало чак сега за дупката в бюджета, защото чиновниците по министерствата крили анексите за 2 млрд. лв. "по чекмеджетата". Това обяснение може и да е вярно, може и да не е. Но и да е, не е кой знае каква хвалба да си признаеш, че десет месеца са те водили за носа – и през цялото време не си успял да разбереш какви са всъщност държавните харчове. В крайна сметка това е и признание за липса на каквато и да било бюджетна дисциплина – както и за некомпетентност и хаос в управлението на парите на българските данъкоплатци.

http://www.svobodata.com/page.php?pid=3019&rid=29

Aбе соколов , дали ще наречеш и Сугарев - комунист
                  Не желая да давам квалификации на Дянков.Той спокойно можеше да докара дефицит за миналата година да кажем 2,95% и за 2010г да го натъкми пак толкова.Договорите на тройната коалиция можеше да се преразгледат с мотив кразата и дефлацията и да се свалят цените.Можеше много неща да се направят но трябва умен и работлив човек а не Дянков.Човека не става за финансов министър той може би за нищо не става.Нито прогнози може да прави нито може да смята.Нито може да мълчи.Така и не може да разбере че един финансов министър не дава пресконференции интервюта и не говори.Ако проговори думата е не.Никакви пари на никого да не дава.Ама какво да правим Дянков и част от колегите му си играят на министри щото като деца не са играли.Вече взех да си мисля дали имат медицински и дали са психически здрави.

Коментар

• Първоначално изпратено от мейси
                    Брях какво е казал тяхният партньор Ванката?Костов: Борисов не може да продължава така
                    12.04.2010, 12:35
                    Кризата се задълбочава и придобива нови измерения. За това алармира лидерът на ДСБ Иван Костов.

По думите му увеличаването на износа и временното затихване на безработицата няма да пречупят тенденцията да не се събират бюджетните приходи. „Страната влиза в остра фискална криза",. категоричен е Костов.

Според него България се нуждае от реформи, особено в сферите на здравеопазването и осигурителната система.
                    Иван Костов разкритикува и антикризисните мерки на кабинета Борисов: Предложените 60 мерки са неспособни да изведат страната от кризата.

Според него няма гаранции, че се задават правилните политики. Костов е категоричен, че ако Бойко Борисов спре реформите, ДСБ не може да бъде гарант за запазване на стабилността в страната. „Ще се опитаме да повлияем на политическия курс на ГЕРБ", обясни още Костов.

ГЕРБ не могат да продължават да потъват в блатото на популизма, коментира Иван Костов.

Предложенията не са на ГЕРБ, убеден е още лидерът на ДСБ, като изтъкна, че според него антикризисните мерки са изработени от синдикати и работодатели. Той прогнозира, че едва ли тези мерки ще получат подкрепа в парламента. Всичко това ще отиде в коша и ще се предложат други мерки, смята Иван Костов.

Той каза още, че очаква да се вдигне ДДС и направи аналогия от 1996 година, когато Жан Виденов вдигна ДДС. Различието и раздалечаването помежду ни ще става все по-голямо и по-голямо.
                    http://news.ibox.bg/news/id_1994474181
                    Много му пука на Бойко какво бил казал Костов нали си е на власт :lol:
                    Не е препоръка.

Коментар

• Виж това ме хвърли в шах....

Виж това ме хвърли в шах.... Поредното неизпълнено обещание за промяна ....

След седмици спорове Борисов и БАН май се разбраха

Спекулациите, че искаме да закриваме БАН, не са верни. Пред мен никога не е стоял този въпрос”, отбеляза министър-председателят.

Правим Академията първостепенен разпоредител на бюджетни средства, а централното й управление се запазва и никой не е имал намерение да го маха”, отбеляза още Борисов.

Коментар

• Брях какво е казал тяхният партньор Ванката?Костов: Борисов не може да продължава така
                        12.04.2010, 12:35
                        Кризата се задълбочава и придобива нови измерения. За това алармира лидерът на ДСБ Иван Костов.

По думите му увеличаването на износа и временното затихване на безработицата няма да пречупят тенденцията да не се събират бюджетните приходи. „Страната влиза в остра фискална криза",. категоричен е Костов.

Според него България се нуждае от реформи, особено в сферите на здравеопазването и осигурителната система.
                        Иван Костов разкритикува и антикризисните мерки на кабинета Борисов: Предложените 60 мерки са неспособни да изведат страната от кризата.

Според него няма гаранции, че се задават правилните политики. Костов е категоричен, че ако Бойко Борисов спре реформите, ДСБ не може да бъде гарант за запазване на стабилността в страната. „Ще се опитаме да повлияем на политическия курс на ГЕРБ", обясни още Костов.

ГЕРБ не могат да продължават да потъват в блатото на популизма, коментира Иван Костов.

Предложенията не са на ГЕРБ, убеден е още лидерът на ДСБ, като изтъкна, че според него антикризисните мерки са изработени от синдикати и работодатели. Той прогнозира, че едва ли тези мерки ще получат подкрепа в парламента. Всичко това ще отиде в коша и ще се предложат други мерки, смята Иван Костов.

Той каза още, че очаква да се вдигне ДДС и направи аналогия от 1996 година, когато Жан Виденов вдигна ДДС. Различието и раздалечаването помежду ни ще става все по-голямо и по-голямо.
                        http://news.ibox.bg/news/id_1994474181

Коментар

• Ами капаните от вашите хора се оказаха непреодолими за които и да било.
                          И сега сте познати със същото,а ние какво сме виновни,след като ББ и Дянков не се справят.А то какъв бил проблема,че сегашната опозиция критикува собстените си капани за да идат пак на власт.Само че,същите тези от опозицията не трябваше да влизат в парламента още преди 8г. Затова така и биваме дезинформирани,вече 8-9 месеца.Как е агентите на опозицията са на всеки километър. ахаах пълна утопия и пародия е това представление на Провалени политици и провалени политики,седящи в опозиция и само критикуващи и не предлагащи нищо ниво.Всъщност и толкова имат в главите.Голяма депресия ще докарат на хората.
                          Вече е време за оставка на премиера дето уж много хора се смеят и на Дянков.Само че те са най смелите хора,поели отговорноста да управляват след Бкп на власт,как е.
                          И след оставката им положението ви става неспасяемо,но познайте кои ще се появи да ви спаси пак От БСП,ДПС.Партии морално остарели преди повече от 8г.
                          Айде успех с смеха по Дясното ви правителство.

Коментар

• Първоначално изпратено от SStoilov
                            Интересно чии го държите вече почти година ?

Ако хер флик не знае за положението, аз ли да знам.

Да ви припомням гербарите каки ги пишехте тук допреди няколко месеца, когато за хер флик цел но 1 беше ЕРМ2 и нЕкой хора му се смееха (аз например).

Сега какво излиза - че хер флик не е бил в час ? А аз съм бил наясно ???

Смех. А всички ония дето пеехте мантрите за ЕРМ2 заедно с хер флик и пожарникара ?

Първоначално изпратено от SoKoLoV
                            "Причината е, че не изпълняваме критериите и би било нахално да кандидатстваме, заяви на пресконференция в Министерски съвет Бойко Борисов.

Тръгваме към ревизии на бюджета за 2008-а и 2009-а, обяви от своя страна финансовият министър Симеон Дянков.

Заради разкритите разходи и сключваните договорености и анекси от предишното правителство има опасност срещу България да тръгне наказателна процедура за свърхдефицит за 2009 г., съобщи още той и добави, че е информирал европейските институции за това.

Лъгали сме, не знаейки за този капан", коментира премиерът Бойко Борисов."

Стоян Александров:
                            „....Този хленч е отвратителен и аз са възмущавам, като гледам всеки ден от екрана управляващите да хленчат и да прехвърлят вината върху наследството. Ако ме питате, ще позволя на Борисов да вземе 2 млрд. лв. от фискалния резерв и да спре да се оправдава с наследството, защото цялата некадърност и некомпетентност се прехвърлят върху предшествениците. Министрите просто нямат визия и като видяха трудностите, започнаха да дават заден ход. Това ме плаши, защото може би предстоят още по-големи проблеми, а правителството е неадекватно в условия на трудности. Фактът, че сегашното правителство преразпределя най-големия процент от БВП през последните 10 години и въпреки това пак сме на това дередже, говори, че управляващите са неадекватни.”.......
                            ....„Дянков през живота си една бала сено на две магарета не е разделил. Той не е управлявал нищо, един баланс на фирма не е правил, бюджет не е правил. Едно е да правиш анализи и да наблюдаваш какво става по света, съвсем друго е да седнеш да свършиш реална работа. Вие може да сте прочели хиляда страници рецептурник и да не можете да направите един обикновен боб, защото никога не сте готвили, това каза пред ГЛАСОВЕ Стоян Александров*.”още от интервюто от линка http://www.glasove.com/article-7874.php

Коментар

• SStoilov

Целия административен капацитет на страната , всички бяха в тройната коалиция. Не е тайна че Борисов няма хора , той няма и откъде да ги произведе такива незамесени в бившето управление. Не е срамно че си е признал че са ги водили чиновниците в министерствата за носа , то е нещо очаквано. Въпреки всичко бюджетния дефицит не е чак толкова висок и може да се каже че България е на много високо ниво откъм дисциплина ако се изключат тези прояви на крайна недисциплинираност.Важно е какво се случва в момента , а то е сигурно че се злоупотребява от фирмите и обръчите с данъците и не ги внасят в бюджета. Препоръчително е законодателството да се промени и наказанията за кражби и укриване на данъци да се завишат многократно , просто няма начин.
                              - Най добрият вариант е да въведат данъчни карти и тогава проблемът ще се реши както трябва да бъде.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Може операция "Откопод БСПДПСНДСВ" да спретнат и от нея вече ще потече.

Мечтите и живота на едно две поколения Българи,бяха пропиляни за 4г. на власт отново.Как е.
                                За това няма много значение кои и кога открива истината.

Коментар

Working...
                                X