Golyam kur za da mogat vsichki investitori da znayat kakvo gi ochakva!!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
С какво животно да заменим кравата пред сградата на БФБ?
Collapse
X
-
Bobi75
Абе може СерГЕЙ да сложат. Хем животно, хем символ на управлението на държавата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивaнoвЛелеее....... и за склуптура да ми правят ли трябва да позирам ?
Навит съм,но....НО !!! Искам да ме изваят гол и добре втвърден.Който се надене поне веднъж голям успех ще го чака, а акциите му само нагоре ще вървят.
Тези пък които вече са им паднали акциите,пак ще идват и ще се надяват и .... тренда ще се обърне.
Всички права си остават за мен.А сега вече мисля и сувенирчета да пусна.... склупторки...... и като спре да им връзва на тези от другите градове на страната,ще ги поднасят до устните на половинките си с култувата реплика - цуни ма,цуни Перата по перодръжката,че да тръгнат акциите нагоре.
Сложат ли я , много ш'а ви върви - само печалби ви чакат :-) :-) :-)
ТЕБЕ ЩЕ ТЕ СЛОЖИМ ТАМ ЗА ДА СИ ЗА УРООК НА ВСИЧКИ АПОКАЛИПТИЦИ И АНАЛизаториНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Лелеее....... и за склуптура да ми правят ли трябва да позирам ?
Навит съм,но....НО !!! Искам да ме изваят гол и добре втвърден.Който се надене поне веднъж голям успех ще го чака, а акциите му само нагоре ще вървят.
Тези пък които вече са им паднали акциите,пак ще идват и ще се надяват и .... тренда ще се обърне.
Всички права си остават за мен.А сега вече мисля и сувенирчета да пусна.... склупторки...... и като спре да им връзва на тези от другите градове на страната,ще ги поднасят до устните на половинките си с култувата реплика - цуни ма,цуни Перата по перодръжката,че да тръгнат акциите нагоре.
Сложат ли я , много ш'а ви върви - само печалби ви чакат :-) :-) :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от AladdinСега вече виждам, че освен всичко друго е и урудливо и кривокрако. То да те е срам да се снимаш с него :lol:BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_Първоначално изпратено от Jay GouldПървоначално изпратено от AladdinМоже ли някой да направи анкета в темата колко хора са ЗА и колко против.
Щото ако има много ЗА с една жалба до БФБ може и да се реши този въпрос.
Само талибаните рушат скулптори!!!
Върховна простотия е да искате да си го изкратате на едно произведение на изкуството, дори то да не ви харесва!
София и без това се превръща в латино столица,
не махайте хубавите неща които радват окото ми при идването ми там! Утре, някой глупак, ще поиска да махнат и статуята в центъра и седналите господа от пейката на площад Славейков, щото не го кефи или да си паркира скапаната кола.
и това ти харесва ??????????
Дано не сънувам кошмари.
Не е препоръка.
Коментар
Коментар