If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
С какво животно да заменим кравата пред сградата на БФБ?
Виктор Папазов: Няма причина за срив на пазара
Гергана Михайлова, 7 ноември 2007 07:58
Виктор Папазов: Май е дошло време да се инвестира
Гергана Михайлова, 17 януари 2008 12:30
Виктор Пазапазов: Цените на акциите на пазара паднаха твърде ниско и може би е време за купуване, 15 Септември 2008 в 17:30 BG
08.10.2008, Виктор Папазов - шеф на Софийската борса:
Сривът на борсата идва отвън, не е вътрешен. Загубите обаче са само на хартия! Вярно е, че индексът падна, но преди 6-7 години той беше 100, стигна 1200, сега е 900. С други думи тръгнахме от първи клас, стигнахме 12, сега се върнахме в 9-ти
месец по-късно сме вече в 3 клас ))
То тоз си е жив паметник, откъдето и да го погледнеш. Май е несменяем от десетина години.
Виктор Папазов: Няма причина за срив на пазара
Гергана Михайлова, 7 ноември 2007 07:58
Виктор Папазов: Май е дошло време да се инвестира
Гергана Михайлова, 17 януари 2008 12:30
Виктор Пазапазов: Цените на акциите на пазара паднаха твърде ниско и може би е време за купуване, 15 Септември 2008 в 17:30 BG
08.10.2008, Виктор Папазов - шеф на Софийската борса:
Сривът на борсата идва отвън, не е вътрешен. Загубите обаче са само на хартия! Вярно е, че индексът падна, но преди 6-7 години той беше 100, стигна 1200, сега е 900. С други думи тръгнахме от първи клас, стигнахме 12, сега се върнахме в 9-ти
месец по-късно сме вече в 3 клас ))
Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
Negramoten
Първоначално изпратено от Storm
Първоначално изпратено от Negramoten
Предложете Илкова за приза "златен скункс" и ако не го вземе го сложете на мястото на грозотията...
Да ти кажа, той, скункса повече работа ще свърши ... пък и заплата няма да иска и ще се брои актив на борсата.
По добре ще е ...
Хахахаха, аз под "грозотията" имах предвид подобието на добиче на Три уши...
A kakvo mislite za kombiniran variant ot sabralite nai-mnogo glasove otgovori. Primerno Bistra Ilkova i Apostol i zad tyah v prekiyat i v prenosen smisal P. Karaivanov?
А какво ще кажете за някакъв символичен образ като мажоритари и пред тях със свалени гащи и здраво нагъзени Инвеститори ? А над тях една сакрална цифра 30% фрийфлот ?????
A kakvo mislite za kombiniran variant ot sabralite nai-mnogo glasove otgovori. Primerno Bistra Ilkova i Apostol i zad tyah v prekiyat i v prenosen smisal P. Karaivanov?
Може ли някой да направи анкета в темата колко хора са ЗА и колко против.
Щото ако има много ЗА с една жалба до БФБ може и да се реши този въпрос.
Стига бе! Вие сериозно ли?! На мен искърското говедо ми харесва. Специално ходих да го видя при едно от идванията си там.
Само талибаните рушат скулптори!!!
Върховна простотия е да искате да си го изкратате на едно произведение на изкуството, дори то да не ви харесва!
София и без това се превръща в латино столица, не махайте хубавите неща които радват окото ми при идването ми там! Утре, някой глупак, ще поиска да махнат и статуята в центъра и седналите господа от пейката на площад Славейков, щото не го кефи или да си паркира скапаната кола.
и това ти харесва ??????????
Лелей не го бях виждал от толкова близо Дано не сънувам кошмари.
И некой е взел тлъст хонорар за направата му!!!!!!!!!!!
Друг е въпроса, че някой е взел парите за тази изгъзица!?
А дали някой ще си спомни КОЙ И КОГА???
Досега коментарите винаги бяха трити и просто си дойде времето и тази простотия да се поправи в държавата - махнете "НЕЩОТО" пред БФБ и сложете ПЛАКАТ НА БИК!!!
Да е надарен, да е як, да е хубав - толкова ли е сложно да искаме нещо нормално!?
Освен това "НОВ БИК - НОВ КЪСМЕТ"... и Нова Година иде, с нови надежди... дали някой ще ни чуе?
Как е възможно целия свят да има тормални бикове, а при нас някой платил на някой лизал му подметките ... този бик е плод на извращението наречено връзкарство...!
Коментар