IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

С какво животно да заменим кравата пред сградата на БФБ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И преди казвах мнението си - говедото да се стопи и да се отлее приклекнал заец, с купчина л..на под анусът - вечен паметник на малоумниците, сринали борсата ни до тия нива.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• E zashto pyk ne pametnik na Petyr Karaivanov kato se maje s wazelin. )) i do nego sweti Iebyn negowia zakrilnik.

Коментар

• Два вариянта: или с лалугер, щото всички се изпокриха и ни вопъл ни стон или със Скукумърляк. Няма такова животно ама по нашия край обичат така да казват, когато некой сгази лука

Коментар

• Първоначално изпратено от Negramoten
          Първоначално изпратено от Stenlian
          Първоначално изпратено от wannarock
          Първоначално изпратено от Nikola
          Какво е мисирка?
          фитка
          В селата в Североизточна България така казват на пуйката.
          Какво ли си мислят хората, като някой от североизточно село се опита да каже, че е ял пуйка...
          същото като тези в югоизточно
          Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Две проскубани гарги-да ни напомнят за поговорката,че "Гарга на гарга око не вади" т.е. нямаме законова уредба

Коментар

• Първоначално изпратено от Stenlian
              Първоначално изпратено от wannarock
              Какво е мисирка?
              фитка
              Какво ли си мислят хората, като някой от североизточно село се опита да каже, че е ял пуйка...

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
                Какво е мисирка?
                фитка

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                  Какво е мисирка?
                  неква птица...
                  патка ели нешо подобно..
                  .. май :shock:
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                    Какво е мисирка?
                    фитка
                    Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Какво е мисирка?

Коментар

• Първоначално изпратено от boshko
                        Първоначално изпратено от Jay Gould
                        Ами да! Повече ми харесва от петоъгълния шестоъгълник пред НДК...
                        Паметникът пред НДК се нарича Четириъгълния петохуйник, ако трябва да сме точни. :P

ако верно трябва да сме точни, се нарича осмоъгълен петохуй... това от стартото столично поколение

Коментар

• мисля, че е най- подходящо да сложим един голям хуй!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould
                            Ами да! Повече ми харесва от петоъгълния шестоъгълник пред НДК...
                            Паметникът пред НДК се нарича Четириъгълния петохуйник, ако трябва да сме точни. :P

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_
                              Първоначално изпратено от Jay Gould
                              Първоначално изпратено от Aladdin
                              Може ли някой да направи анкета в темата колко хора са ЗА и колко против.

Щото ако има много ЗА с една жалба до БФБ може и да се реши този въпрос.
                              Стига бе! Вие сериозно ли?! На мен искърското говедо ми харесва. Специално ходих да го видя при едно от идванията си там.

Само талибаните рушат скулптори!!!
                              Върховна простотия е да искате да си го изкратате на едно произведение на изкуството, дори то да не ви харесва!
                              София и без това се превръща в латино столица,
                              не махайте хубавите неща които радват окото ми при идването ми там! Утре, някой глупак, ще поиска да махнат и статуята в центъра и седналите господа от пейката на площад Славейков, щото не го кефи или да си паркира скапаната кола.

и това ти харесва ??????????

Ами да! Повече ми харесва от петоъгълния шестоъгълник пред НДК, каруците по улиците и други типично столични грозотии.
                              Не казвам, че е върха на сладоледа в пластиката, ама наистина не е зле.
                              Иначе, ако искате точни копия на живи обекти, не е проблем да упоите бик и да му направите отливка от гипс и да налеете месинг в калъпа, но то ще е нещо като "рисуваните" възрожденски къщи който се продават на килограм от разни художници
                              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• ИМПЕРАТОРЪТ В ПОЗА ПАРТЕР
                                ФОРЕКС ФОРУМ - forex системи, forex брокери, forex коментари, forex, forex, forex

Коментар

Working...
                                X