И преди казвах мнението си - говедото да се стопи и да се отлее приклекнал заец, с купчина л..на под анусът - вечен паметник на малоумниците, сринали борсата ни до тия нива.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
С какво животно да заменим кравата пред сградата на БФБ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от NegramotenПървоначално изпратено от StenlianПървоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от NikolaКакво е мисирка?Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Пухче
Две проскубани гарги-да ни напомнят за поговорката,че "Гарга на гарга око не вади" т.е. нямаме законова уредба
Коментар
-
Negramoten
Първоначално изпратено от StenlianПървоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от NikolaКакво е мисирка?
Коментар
-
Anton Chigurh
Какво е мисирка?
Коментар
-
Първоначално изпратено от boshkoПървоначално изпратено от Jay GouldАми да! Повече ми харесва от петоъгълния шестоъгълник пред НДК...
ако верно трябва да сме точни, се нарича осмоъгълен петохуй... това от стартото столично поколение
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_Първоначално изпратено от Jay GouldПървоначално изпратено от AladdinМоже ли някой да направи анкета в темата колко хора са ЗА и колко против.
Щото ако има много ЗА с една жалба до БФБ може и да се реши този въпрос.
Само талибаните рушат скулптори!!!
Върховна простотия е да искате да си го изкратате на едно произведение на изкуството, дори то да не ви харесва!
София и без това се превръща в латино столица,
не махайте хубавите неща които радват окото ми при идването ми там! Утре, някой глупак, ще поиска да махнат и статуята в центъра и седналите господа от пейката на площад Славейков, щото не го кефи или да си паркира скапаната кола.
и това ти харесва ??????????
Не казвам, че е върха на сладоледа в пластиката, ама наистина не е зле.
Иначе, ако искате точни копия на живи обекти, не е проблем да упоите бик и да му направите отливка от гипс и да налеете месинг в калъпа, но то ще е нещо като "рисуваните" възрожденски къщи който се продават на килограм от разни художнициhttp://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
Коментар