Първоначално изпратено от be_google
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво ви харесва в България
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от boshkoПървоначално изпратено от IVO_Ето подготвят ни за справяне в кризата ! Вместо по форумите ще се виждаме в центъра на София !
Разрешиха просията в София
11 ноември 2008 / News.dir.bg
Комисията по финанси и бюджет на Столичния общински съвет гласува промяна, с която разрешава просията на обществени места в столицата.* think positive * think simple * think big *
* be moderate * be cool * be yourself *
Коментар
-
Първоначално изпратено от teraziniПървоначално изпратено от dnbПървоначално изпратено от teraziniИзвинявайте мрънкалници ама темата е какво харесвате в България, а не какво не харесвате. Стига сте осирали форума с негативизъм. Имаше една анкета за чужденци, в която отговорът, който събра най-много гласове беше " мъгливо утро в родопите". Това е и моят отговор. Дори и само заради това съм влюбен в България.
едните родопи немогат да компенсират пумийната яма в която се е превърнала "хубавата" ни страна ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от OpticНа баба доматите ми харесватГроздето също е добро
Освен евтината натурална храна, друго...
Планините са хубави, но и в момента в който си пишем празни приказки в този форум ги унищожават и бетонират. До 10на години сигурно ще съсипят и последното останало приятно местенце, така че каква полза...
Жените нито са по-хубави, нито са по-лоши от жените в останалата Европа, просто сте им свикнали и затова ги харесвате. В сравнение със западно-европейките видимо изостават откъм поддръжка, и след 30 почва много да им личи...
Коментар
-
Първоначално изпратено от IVO_Ето подготвят ни за справяне в кризата ! Вместо по форумите ще се виждаме в центъра на София !
Разрешиха просията в София
11 ноември 2008 / News.dir.bg
Комисията по финанси и бюджет на Столичния общински съвет гласува промяна, с която разрешава просията на обществени места в столицата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от OpticНа баба доматите ми харесватГроздето също е добро
Планините са хубави, но и в момента в който си пишем празни приказки в този форум ги унищожават и бетонират. До 10на години сигурно ще съсипят и последното останало приятно местенце, така че каква полза...
Жените нито са по-хубави, нито са по-лоши от жените в останалата Европа, просто сте им свикнали и затова ги харесвате. В сравнение със западно-европейките видимо изостават откъм поддръжка, и след 30 почва много да им личи...
Коментар
-
Първоначално изпратено от dnbПървоначално изпратено от teraziniИзвинявайте мрънкалници ама темата е какво харесвате в България, а не какво не харесвате. Стига сте осирали форума с негативизъм. Имаше една анкета за чужденци, в която отговорът, който събра най-много гласове беше " мъгливо утро в родопите". Това е и моят отговор. Дори и само заради това съм влюбен в България.
Коментар
-
На баба доматите ми харесватГроздето също е добро
Жените нито са по-хубави, нито са по-лоши от жените в останалата Европа, просто сте им свикнали и затова ги харесвате. В сравнение със западно-европейките видимо изостават откъм поддръжка, и след 30 почва много да им личи..."Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Първоначално изпратено от teraziniИзвинявайте мрънкалници ама темата е какво харесвате в България, а не какво не харесвате. Стига сте осирали форума с негативизъм. Имаше една анкета за чужденци, в която отговорът, който събра най-много гласове беше " мъгливо утро в родопите". Това е и моят отговор. Дори и само заради това съм влюбен в България.
Коментар
-
osoitza
всяко правило си има изключения, които само го потвърждават
Нямам предвид само хората на бизнеса, а и чиновникът, чакащ поредния рушвет щото иначе отиваш на майната си. Политикът, чакащ поредния рушвет от чиновника и от бизнеса иначе и двамата отиват на майната си. Баш големият политик дет се прави на държавник, чакащ и той постъпления по спонсорските сметки от неговия слуга-политик, иначе последният отива на следващите избори в девета глуха.
Един друг се прекарваме и накрая идва някоя чужда голяма риба и ни налапва без да се уригне. Исторически факт - византийци, османци, съветските другари, руснаци, американци и т.н.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ssonyyОколо 500 хил. румънци ще се върнат от Италия и Испания догодина
http://www.investor.bg/?cat=6&id=71472
Хубаво... лошо.. - струва ми се,че и в България ще има много върнали се гурбетчии скоро време!
Коментар
Коментар