IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво ви харесва в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от be_google
    Първоначално изпратено от Optic
    На баба доматите ми харесват Гроздето също е добро Освен евтината натурална храна, друго...
    Планините са хубави, но и в момента в който си пишем празни приказки в този форум ги унищожават и бетонират. До 10на години сигурно ще съсипят и последното останало приятно местенце, така че каква полза...
    Жените нито са по-хубави, нито са по-лоши от жените в останалата Европа, просто сте им свикнали и затова ги харесвате. В сравнение със западно-европейките видимо изостават откъм поддръжка, и след 30 почва много да им личи...
    напълно съгласен, само че това с бетона ще намалее драстично - таман докато мине строителната криза и ще се работи по правилата
    Дано се окажеш прав!
    "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Първоначално изпратено от boshko
      Първоначално изпратено от IVO_
      Ето подготвят ни за справяне в кризата ! Вместо по форумите ще се виждаме в центъра на София !

Разрешиха просията в София
      11 ноември 2008 / News.dir.bg
      Комисията по финанси и бюджет на Столичния общински съвет гласува промяна, с която разрешава просията на обществени места в столицата.
      :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
      Аре сега ако ги накарат и данъци да плащат! Направо ще изтепат рибата...
      * think positive * think simple * think big *
      * be moderate * be cool * be yourself *

Коментар

• Тука съм и нямам никакво намерение да се махам

Коментар

• Първоначално изпратено от terazini
          Първоначално изпратено от dnb
          Първоначално изпратено от terazini
          Извинявайте мрънкалници ама темата е какво харесвате в България, а не какво не харесвате. Стига сте осирали форума с негативизъм. Имаше една анкета за чужденци, в която отговорът, който събра най-много гласове беше " мъгливо утро в родопите". Това е и моят отговор. Дори и само заради това съм влюбен в България.
          да ама те тези дето идват от чужбината да си харчат парите в българия , виждат само хубавата й страна.. ама тия дето са си тук и живеят за да работят , а не обратното .. те няма как да го видят това , просто не остава време ..
          Ти си си избрал да нямаш време аз съм избрал да имам. Родопите не са далече. Палиш в петък след работа колата и в събота сутринта ти гарантирам едно от най- красивите преживявания. При всички положения ще се почустваш по- добре отколкото само да мрънкаш по форумите. Като ти чета постовете и милиони да имаш и в Швейцария да живееш едва ли ще си щастлив с тая негативна нагласа. Не искам да те обидя.
          а като ти чета твойте , имам чувството , че не живееш тук

едните родопи немогат да компенсират пумийната яма в която се е превърнала "хубавата" ни страна ..

Коментар

• Първоначално изпратено от Optic
            На баба доматите ми харесват Гроздето също е добро Освен евтината натурална храна, друго...
            Планините са хубави, но и в момента в който си пишем празни приказки в този форум ги унищожават и бетонират. До 10на години сигурно ще съсипят и последното останало приятно местенце, така че каква полза...
            Жените нито са по-хубави, нито са по-лоши от жените в останалата Европа, просто сте им свикнали и затова ги харесвате. В сравнение със западно-европейките видимо изостават откъм поддръжка, и след 30 почва много да им личи...
            Ами те 15-16 годишните момичета изглеждат като 30 год. и пушат повече от тях !

Коментар

• Първоначално изпратено от IVO_
              Ето подготвят ни за справяне в кризата ! Вместо по форумите ще се виждаме в центъра на София !

Комисията по финанси и бюджет на Столичния общински съвет гласува промяна, с която разрешава просията на обществени места в столицата.
              :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Коментар

• Първоначално изпратено от Optic
                напълно съгласен, само че това с бетона ще намалее драстично - таман докато мине строителната криза и ще се работи по правилата

Коментар

• Първоначално изпратено от dnb
                  Първоначално изпратено от terazini
                  Извинявайте мрънкалници ама темата е какво харесвате в България, а не какво не харесвате. Стига сте осирали форума с негативизъм. Имаше една анкета за чужденци, в която отговорът, който събра най-много гласове беше " мъгливо утро в родопите". Това е и моят отговор. Дори и само заради това съм влюбен в България.
                  да ама те тези дето идват от чужбината да си харчат парите в българия , виждат само хубавата й страна.. ама тия дето са си тук и живеят за да работят , а не обратното .. те няма как да го видят това , просто не остава време ..
                  Ти си си избрал да нямаш време аз съм избрал да имам. Родопите не са далече. Палиш в петък след работа колата и в събота сутринта ти гарантирам едно от най- красивите преживявания. При всички положения ще се почустваш по- добре отколкото само да мрънкаш по форумите. Като ти чета постовете и милиони да имаш и в Швейцария да живееш едва ли ще си щастлив с тая негативна нагласа. Не искам да те обидя.

Коментар

• Ето подготвят ни за справяне в кризата ! Вместо по форумите ще се виждаме в центъра на София !

Коментар

• На баба доматите ми харесват Гроздето също е добро Освен евтината натурална храна, друго...
                      "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Първоначално изпратено от terazini

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                          Аз харесвам Захариев...
                          само него ли? а родата му
                          Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• osoitza

всяко правило си има изключения, които само го потвърждават

Нямам предвид само хората на бизнеса, а и чиновникът, чакащ поредния рушвет щото иначе отиваш на майната си. Политикът, чакащ поредния рушвет от чиновника и от бизнеса иначе и двамата отиват на майната си. Баш големият политик дет се прави на държавник, чакащ и той постъпления по спонсорските сметки от неговия слуга-политик, иначе последният отива на следващите избори в девета глуха.
                            Един друг се прекарваме и накрая идва някоя чужда голяма риба и ни налапва без да се уригне. Исторически факт - византийци, османци, съветските другари, руснаци, американци и т.н.

Коментар

• Аз харесвам Захариев...
                              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от ssonyy
                                Около 500 хил. румънци ще се върнат от Италия и Испания догодина
                                http://www.investor.bg/?cat=6&id=71472
                                Хубаво... лошо.. - струва ми се,че и в България ще има много върнали се гурбетчии скоро време!
                                Да ще си дойдат и след 2-3 месеца, като поработят тука ще бързатда се връщат. Билет не моиш си намери поне още 2-3 месеца след това, докато отново не се изнесат

Коментар

Working...
                                X