If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Новата управа да намери стратегически инвеститор ако има такъв и да му продаде дяловете си ако тя самата не желае да налее в случай на необходимост пари.
И какво по точно да продаде на стратегическия инвеститор?
Добри намерения?
Новата управа да намери стратегически инвеститор ако има такъв и да му продаде дяловете си ако тя самата не желае да налее в случай на необходимост пари.
Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
След 13.08 2012г имах някаква надежда за ,че Мекома ще тръгне да работи,обаче след тези изцепки на старите мажоритари вече не виждам никаква светлина ,явно ще се ходи на съд и това в най добрия случай ще се проточи 2 год.Дотогава ще е една безстопанственост ,едни кражби ,едни чудеса...А дали банките ще чакат 2 год? - чл 718 от ТЗ?
Явно всички дребни акционери се прецакахме,е понякога човек трябва да понася загуби .
Да загубите са огромни- това за сантимента и парите е много вярно- не се бави и вземи поне малка част от вложеното- загубите са космически , а ВБ откровенно мами миноритарните акционери. Имаш и други възможности загърби загубата и измамата и продължи напред
Симов, сантимента ти към патката може само още да те забие! Това са акции, които са купени с пари! Сега са доста по-малко пари, но все още има нещо! Към парите сантимента е неуместен, те или се печелят или се губят! И гледаш напред!
Да не се надяваш да го купи ТРЕИС- нямаш надежда. Ти сам си даваш надежди и не разбираш че е безнадежно- всичко е под контрола на Божков- не се заблуждаваи- дружеството е свръх източено Грешиш , че не използваш другите възможности за печалба
както кажеш .
Да не се надяваш да го купи ТРЕИС- нямаш надежда. Ти сам си даваш надежди и не разбираш че е безнадежно- всичко е под контрола на Божков- не се заблуждаваи- дружеството е свръх източено Грешиш , че не използваш другите възможности за печалба
Симов защо не продадеш Патките - на такава огромна загуба си- никога ВБ няма да пусне аванта за миноритарите
Нещата не зависят само от ВБ. Ако зависега да съм продал отдавна. Можеше да взема еларг за едно твърдо 40%. Можеше да взема тук на 3.3ст знаеш и аз знаех, че ще спечеля. Както виждаш не пускам холдинга при никакви обстоятелства. Са или съм луд или знам нещо което другите не знаят. Ще видим кое е от двете.
Само да си знаете, че аз ви написах още преди да се обяви тоя баланс какво се беше случило в Химко и как старата управа го ошушка преди новата да успее да вземе контрола.
Тъй, че това което стана с Мекома не е нищо ново за инвеститорите.
Дааа, знаем! Въпреки стотиците ти писания и това го помним.. Иначе нямаш, нали?Кво ли питам..
Само да си знаете, че аз ви написах още преди да се обяви тоя баланс какво се беше случило в Химко и как старата управа го ошушка преди новата да успее да вземе контрола.
Тъй, че това което стана с Мекома не е нищо ново за инвеститорите.
Коментар