Иначе евала ,че имат някакви по-мащабни амбиции, малко са такива български компании .
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Меком АД (MKX / MEKOM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнениеПри прогнозирания ръст на цените на храните в световен мащаб, тази компания не е ли неоценена.... На мен ми изглежда, че има перспективи?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениезаписани 284к акции,
що да се хабят
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеСтранно - напоследък не сме чели нито една новина за Мекома. Преди имаше по 1-2 на седмица, а сега тишина.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеСтранно - напоследък не сме чели нито една новина за Мекома. Преди имаше по 1-2 на седмица, а сега тишина.
що да се хабят
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЧе защо мажоритарите да купуват - за да дават пари от себе си на... себе си ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеХа-ха-ха - Аз съм Императорът, а ти - Прецаканото.
Не смяташ ли, че е малко комическо ти на мене да ми даваш мозък?
И преди съм ти казвал, че с малкото си и страхливо сърчице, винаги ще си останеш прецакано.
Само да ти припомня, че прасенцата от лятото ги няма!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЧе що не - накраят ще си купя и моба "Привилег".
Иначе като си помисля, повечето от компаниите ми редовно снасят дивидент - и М+С и ХЕС, и Медика, и Софком и Елхим, често и Софарма и Албена, както и саламаджийницата. Това не е нещо позорно, нали така?
Реално погледнато, водещите ми акции М+С и ХЕС (като тежест над 50% от портфейлът ми), вече са се изплатили като инвестиция само от дивиденти... и това изпълва мен со дълбоко и сосно удовлетворение един вид
Даже и телевизийка в колата може да си гледаш .....аз лично чакам да тръгне търговийката с прив.акции за да видя дали ще се окжат правилни предвижданията ми на кристалното кълбоПък и от интерес си записах мъничко
да не съм като прецаканото
Коментар
Коментар