IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меком АД (MKX / MEKOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Иначе евала ,че имат някакви по-мащабни амбиции, малко са такива български компании .

Коментар

• И сега какво ? Отде ще вземат пачки за новите сфинки
      Според плановете им трябват 3,4 млн евро самофинансиране за проекта.
      Имах малко акции ,може пак да си купя ,ако стане ясно че са намерили кинтите.

Коментар

• 2 %, успех, смях в залата!

Нямам препоръки!

Коментар

• Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнение
          При прогнозирания ръст на цените на храните в световен мащаб, тази компания не е ли неоценена.... На мен ми изглежда, че има перспективи?
          Хм - има вярно в това...
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Може да са свили бюджета за реклама след като не успяха да пласират много привилегировани акции
            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
              записани 284к акции,
              що да се хабят
              То това че са записани толкова малко акции може да се окаже добра новина за акционерите му

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                Странно - напоследък не сме чели нито една новина за Мекома. Преди имаше по 1-2 на седмица, а сега тишина.
                То и търговия няма никаква

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                  Странно - напоследък не сме чели нито една новина за Мекома. Преди имаше по 1-2 на седмица, а сега тишина.
                  записани 284к акции,
                  що да се хабят

Коментар

• Странно - напоследък не сме чели нито една новина за Мекома. Преди имаше по 1-2 на седмица, а сега тишина.
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• При прогнозирания ръст на цените на храните в световен мащаб, тази компания не е ли неоценена.... На мен ми изглежда, че има перспективи?

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                        Че защо мажоритарите да купуват - за да дават пари от себе си на... себе си ли?
                        мисленето ти е доста грешно и объркано... Напротив мажоритаря не дава от себе си на себе си в смисъла който ти влагаш ... а дава на структурата от която иска да печели , по право и в голяма степен по задължение ..Обратното е ,че мажоритаря не вярва в успеха на своето предприятие и се "скатава " от своето си ПРАВО ...това от където и да го погледнеш е лош сигнал за бъдещите инвеститори... Аз съм съгласен че не е длъжен да се възползва от това си право , но според моите критерии ако един мажоритар не изпълни това си право поне на 50 % значи нещо с това предприятие не е наред .... Т.е. можеше да продаде част от предприятието на стратегически инвеститор ( от своя си дял естествено ) и след това с придобитите средства да участва в едно увеличение на капитала ако обстоятелствата и бъдещето на фирмата го изискват..

Коментар

• ДО МОДЕРАТОРА:

Моля вършете си работата!

Ако нещата продължават така няма да остане нито един нормален инвеститор във форума!
                          Мненията ми не са препоръки или съвети за търговия или каквото и да е друго.

Коментар

Ха-ха-ха - Аз съм Императорът, а ти - Прецаканото.

Не смяташ ли, че е малко комическо ти на мене да ми даваш мозък?
                            И преди съм ти казвал, че с малкото си и страхливо сърчице, винаги ще си останеш прецакано.

Само да ти припомня, че прасенцата от лятото ги няма!!!!

Коментар

Че що не - накраят ще си купя и моба "Привилег".

Иначе като си помисля, повечето от компаниите ми редовно снасят дивидент - и М+С и ХЕС, и Медика, и Софком и Елхим, често и Софарма и Албена, както и саламаджийницата. Това не е нещо позорно, нали така?

Реално погледнато, водещите ми акции М+С и ХЕС (като тежест над 50% от портфейлът ми), вече са се изплатили като инвестиция само от дивиденти... и това изпълва мен со дълбоко и сосно удовлетворение един вид
                              Privilega а е супер особенно ако ти го продадат с две батерии и едно хендсфрии
                              Даже и телевизийка в колата може да си гледаш .....аз лично чакам да тръгне търговийката с прив.акции за да видя дали ще се окжат правилни предвижданията ми на кристалното кълбо Пък и от интерес си записах мъничко да не съм като прецаканото

Коментар

• Ха-ха-ха - Аз съм Императорът, а ти - Прецаканото.

Не смяташ ли, че е малко комическо ти на мене да ми даваш мозък?
                                И преди съм ти казвал, че с малкото си и страхливо сърчице, винаги ще си останеш прецакано.
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X