IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меком АД (MKX / MEKOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Украйна забрани вноса на месо от България
    10 януари 2011 | 13:38 | Агенция "Фокус"
    Начало / Свят
    Киев. Държавната ветеринарна и фитосанитарна служба на Украйна забрани вноса на живи животни и месо от България, заради случая на шап в страната. Забраната влиза в сила от днес, съобщава Укринформ .
    Не се посочва докога наложената мярка ще остане в сила.
    ...така е то...

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
      най добре ми кажи къде да ти пратя някой лев ..
      Аз пък имам акции на петрол и за това ще те помоля специално теб да си зареждаш автомобила в тяхните бензиностанции ..

Да вземеш да пораснеш вече ...а,какво ще кажеш..
      А ако имаш акции в други дружества вземи ни светни ,че да се насочим към тяхните продукти .
      Щото пък с тоз Петрол ти ще цъфнеш и ще вържеш ....хванал си най 'късата" и "опасна" клечка на БФБ а се опитваш да вириш тумбак.....малко комична ситуация не мислиш ли ?!

Коментар

• Музикален поздрав за успелите да запишат акции от увеличението: http://vbox7.com/play:fd67cac5
        Хаирлия да е!

Коментар

Аз пък имам акции на петрол и за това ще те помоля специално теб да си зареждаш автомобила в тяхните бензиностанции ..

А ако имаш акции в други дружества вземи ни светни ,че да се насочим към тяхните продукти .
          Това е една отлична идея!
          Ти ядеш кебапчета, аз зареждам бензин.
          Защото бензин ползвам, но съм вегетарианец и за кебапчетата ми трябва сътрудничество.

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
            Аз предлагам, с оглед подкрепа на предприятието и българския фондов пазар, инвестиционната общност вместо да критикува, да вземе да наблегне на консумацията на продуктите на Меком. Може и с вина на някоя борсово търгувана изба.

...

Мнението ми е препоръка!

Коментар

• Аз предлагам, с оглед подкрепа на предприятието и българския фондов пазар, инвестиционната общност вместо да критикува, да вземе да наблегне на консумацията на продуктите на Меком. Може и с вина на някоя борсово търгувана изба.

...

Мнението ми е препоръка!

Коментар

• и още нещо за реномето .. то вече е ясно... Когато фактите говорят и мажоритаря мълчи , а за Никито да не говорим.... Но поне сте една шепа ударили джакпота - може да си правите годишни сбирки (след плащането на дивидента естествено ) и да обменяте мисли и идеи...

Коментар

Ти пък Цели сто!!!

Интересно защо някои хора толкова се палят срещу емисията! Да не би да са се качвали на влака с непривилигировани билети по 2 лева...

Или да им е криво, че са го изпуснали...
                  Както е казал поета "Пазарът ще покаже"

Според мен дружеството ще се старае да плаща-така ще си създава реноме за бъдеще, а и наистина сумата на пласираните акции е малка, та няма да им е проблем да плащат.
                  не брато , просто гледам как се настървихте за голямата лапаница .. и ти и императора , па и мажоритаря почнахте да сънувате вече цената на която "великодушно" бихте се разделили със златните Ви кокошки ..

А относно плащането на дружеството..ами то е смешно на 200 000 лева да остане и да не плати ПОНЕ първата година дивидента....

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                    abe, ако станат 10 стинки, за ужас на ники василев, примерно, и аз може да се замисля Не е препоръка
                    Ха-ха-ха - искаш за 10 стотинки да купиш акция, носеща 18 стотинки дивидент... и като събуди - краката ти отгънати и студени...

То и аз обичам да мечтая, ама поне мечтай за реални неща...
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

събуди се бе пич ..ако станели 3-4 лева..... поне едно е сигурно че първата година ще дадат дивиденти ( около 95 % вероятност ) , но от там нататък не се знае.. А иначе ако си купил 100 акцийки от тези и чакаш 18 лева ..да ти тва инвестицията..
                      Ти пък Цели сто!!!

Интересно защо някои хора толкова се палят срещу емисията! Да не би да са се качвали на влака с непривилигировани билети по 2 лева...

Или да им е криво, че са го изпуснали...
                      Както е казал поета "Пазарът ще покаже"

Според мен дружеството ще се старае да плаща-така ще си създава реноме за бъдеще, а и наистина сумата на пласираните акции е малка, та няма да им е проблем да плащат.

Коментар

Не бързам да продавам, предпочитам да си получавам дивидентите. Е, ако стане 3-4 лева може и да продам, ще видим...
                        събуди се бе пич ..ако станели 3-4 лева..... поне едно е сигурно че първата година ще дадат дивиденти ( около 95 % вероятност ) , но от там нататък не се знае.. А иначе ако си купил 100 акцийки от тези и чакаш 18 лева ..да ти тва инвестицията..

Коментар

• Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнение
                          бързаш да продаваш ли?

................... мислех, че ще изчакаш двадесетина месеца до като раздадат евентуално първия дивидент

не е препоръка за каквото и да е - нямам акции на меком
                          Не бързам да продавам, предпочитам да си получавам дивидентите. Е, ако стане 3-4 лева може и да продам, ще видим...

Коментар

• Първоначално изпратено от Itrade Разгледай мнение
                            Ибла бла...
                            Имах малко акции ,може пак да си купя ,ако стане ясно че са намерили кинтите.
                            abe, ако станат 10 стинки, за ужас на ники василев, примерно, и аз може да се замисля Не е препоръка
                            Не е препоръка... !!!
                            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Кога ще излязат новите акции?
                              бързаш да продаваш ли?

................... мислех, че ще изчакаш двадесетина месеца до като раздадат евентуално първия дивидент

не е препоръка за каквото и да е - нямам акции на меком
                              Last edited by p0lki; 08.01.2011, 03:09.

Коментар

• Кога ще излязат новите акции?

Коментар

Working...
                                X