IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меком АД (MKX / MEKOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• какво стана тук

Коментар

• А какво става с големите договори?
      Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Абе те на шараните да си им патят дивидента (което няма как да не стане) пък здраве да е останалото и добри пожелания

Не е препоръка за търговия

Коментар

• Първоначално изпратено от NikolayVassilev Разгледай мнение
          Интересът ще видим какъв е накрая. Както вече бях писал, ако се пласират по-малко от 14 млн. акции, толкова по-добре за привилегированите акционери, защото с по-малки усилия фирмата ще изплаща целия си привилегирован дивидент.

Надявам се да Ви видим сред тези добре информирани и успешни привилегировани акционери.

Поздрави, Николай

браво на малкия ... още тогава е знаел , че само шарани ще се закачат на месарските куки и великодушно се опитва да им вдъхне оптимизъм......

нагло джудже......надявал се да Ви види сред......и т.н.

Коментар

• Въпреки, че дивидента е много малък като абсолютна сума, малко ме съмнява, че няма да имат проблеми при изплащането. Освен ако новите големи договори с Русия и др., които се тръбяха преди емисията не са станали реалност!!!!!!!!!! Ама май не е това, което писаха!!!

Коментар

• Защо да си сменя никът и да посипва тимберица с пепел?

Тъкмо тогава ник ще е на мястото си.
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                Импе, как можа да се набуташ, без да си наясно за дивидента. Ми това са едни виртуални обещания. Но евалата, дано те огрее. след някоя година. Доктор Черкезов още отсега се запасява с консерви за 2012 )) Не е препоръка
                Като снесат дивидента обаче 2012 ще си смениш ли ника ПУБЛИЧНО и да си посипеш косата с ПЕПЕЛ ?!

Коментар

• Няма значение - аз пък не вярвам, че 2012 ще се свърши светът...

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                    Браво, заработиха за дивидентът...

Апропо - кога за пръв път ще снесат дивидентченце по привилегированите - тая година ли, другата година ли?
                    Импе, как можа да се набуташ, без да си наясно за дивидента. Ми това са едни виртуални обещания. Но евалата, дано те огрее. след някоя година. Доктор Черкезов още отсега се запасява с консерви за 2012 )) Не е препоръка
                    Не е препоръка... !!!
                    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                      Браво, заработиха за дивидентът...

Апропо - кога за пръв път ще снесат дивидентченце по привилегированите - тая година ли, другата година ли?
                      чак 2012 ако снесат (поне така си спомням от проспекта)
                      Last edited by ceneto; 05.05.2011, 13:08.
                      “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Браво, заработиха за дивидентът...

Коментар

• И някой очаква нещо от дружество с "пирамидални" намерения

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                            Отчета не е хубав... но не е и фатален... поне за сега.
                            според мен по тази позиция , пазарът изчаква развръзката с падежирането на дълговете .ако има малко повече прозрачност от страна на Ръководството, обикновените ще прескочат левче.
                            иначе прави впечатление, че веднага при слад на приходите , са започнали да режат разходи

Коментар

• Отчета не е хубав... но не е и фатален... поне за сега.
                              Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• http://money.bg/news/id_526057306/%D...B0_2011%D0%B3_

Дружеството Меком АД ( MKX ) е реализирало печалба за първите три месеца на годината, в размер на 247 хил. лв.

Общите приходи на дружеството са 3 601 хил. лв., което е с 27.84 % по-малко спрямо предходния период. Общите разходи отчитат спад от 27.80 % спрямо предходния период до 3 327 хил.лв.

Нетните приходи от продажби за първото тримесечие на 2011г. са в размер на 3 308 хил.лв. и представляват 91.86 % от общите приходи. Спрямо първото тримесечие на 2010 година те намаляват с 28.34 %.

Към 31 март тази година дружеството показва печалба на акция (на осреднена годишна база) в размер на 0.05лв. . Данните са от Баланс/Отчет на дружеството за I-во трим. на 2011г.

Собственият капитал на дружеството към 31 март 2011г. е 69 191 хил. лв. , като спрямо същия период на 2010г. е намалял с 0.02 %.

Коментар

Working...
                                X