IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меком АД (MKX / MEKOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И аз ще си оставя извесно количество за по-нагоре, тая акция направо побесня
    Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
      Днес вече официално цената скочи до 41 ст. Все още имам акцийй
      Ха-ха - още нагоре - Яхо-о-о-о-о - добре че продадох немного - май ще шитна още малко на още по-височко...
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Привет Балонери, качихте ли се на дирижабъла !?

Коментар

• Днес вече официално цената скочи до 41 ст. Все още имам акцийй

Коментар

• Браво момчета. Честито!!!! Нямам (за съжаление)

Коментар

• Това ли е ракетата?
              Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• а кой купува?

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                  Незаешко сърчице.

Хладен разум.

Продадох обикновени, може би с кинтите ще си взема необикновени саламаджийски.

Продадох спекулантски, ще си купя дивидентоснасящи.

а, не не
                  да не ровя назад из темата за твоите писания относно заешките сърца на други продали на около левче.........

Коментар

• Незаешко сърчице.

Хладен разум.

Продадох обикновени, може би с кинтите ще си взема необикновени саламаджийски.

Продадох спекулантски, ще си купя дивидентоснасящи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                      Аз изкуших и шитнах мъничко днес..
                      заешко сърчице имаш импееее, заешко............
                      защо напускаш убавата компания, саламаджийница, лапа се, дивидент, руски пазари... аа????????????

Коментар

• и аз едни 22 % профит за 5 мес

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                          Сухото си е сухо, питай Импа
                          Аз изкуших и шитнах мъничко днес..

Коментар

• Брей, днес стигнахме почти 40 стинки, не е препоръка за сделки ! Ако има някаква новина, скоро ще стане ясно, аз нищо не знам, но е доста възможно и да се случват разни интересни неща около дружеството...

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                              Че той свинете ще ги продава, няма да ги яде! Освен това сред арабите има милиони християни (в някои арабски държави са близо 50% от населението), които си ручат свинско без проблем...

Почти си прав.Има много арабски християни, в някой страни са почти 10% от населението, но аз не вярвам че точно арабин ще купи Меком.

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                                Че той свинете ще ги продава, няма да ги яде! Освен това сред арабите има милиони християни (в някои арабски държави са близо 50% от населението), които си ручат свинско без проблем...
                                Наздраве балонери! Гледам, самоундуцирали сте се в безобразен оптимизъм. Дано не му изручате куйрука накрая на прасито
                                Не е препоръка

Коментар

Working...
                                X