И аз ще си оставя извесно количество за по-нагоре, тая акция направо побесня
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Меком АД (MKX / MEKOM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеДнес вече официално цената скочи до 41 ст. Все още имам акциййМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНезаешко сърчице.
Хладен разум.
Продадох обикновени, може би с кинтите ще си взема необикновени саламаджийски.
Продадох спекулантски, ще си купя дивидентоснасящи.
а, не не
да не ровя назад из темата за твоите писания относно заешките сърца на други продали на около левче.........
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАз изкуших и шитнах мъничко днес..
защо напускаш убавата компания, саламаджийница, лапа се, дивидент, руски пазари... аа????????????
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеСухото си е сухо, питай ИмпаМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеЧе той свинете ще ги продава, няма да ги яде! Освен това сред арабите има милиони християни (в някои арабски държави са близо 50% от населението), които си ручат свинско без проблем...
Почти си прав.Има много арабски християни, в някой страни са почти 10% от населението, но аз не вярвам че точно арабин ще купи Меком.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеЧе той свинете ще ги продава, няма да ги яде! Освен това сред арабите има милиони християни (в някои арабски държави са близо 50% от населението), които си ручат свинско без проблем...Не е препоръка
Коментар
Коментар