IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меком АД (MKX / MEKOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Тресков - сравни броят на моите постове с твоите.

Не че това означава, че съм по умен или по-храбър. Просто знам, че на тая борса са възможни неща, които ти вероятно не си и чувал. Неща, които ти ще определиш не като басни, а като фентъзи разкази, аз не само, че съм ги виждал, ами съм ги и правил.

Но твое право е да си имаш мнение.
    Добре, но какво си правил - купил си някакви акции от масовата приватизация, като мен. После се набалончихме от индекс 100 до 1900. Продадох половината от някъде 1900-1700. Другата половина от 1400-1200. През целия период до 2007 имам над 2000 сделки, т,е не съм стоял статично. Имало е ИПО, увеличения на капитали и т.н. Дори и сега имам нови артии, в смисъл закупени 2009, може да има някои и 2010. Не бързам за тях.
    Фентъзи разкази ми са толко смешно-детински, че не ме кефят. Сигурно и един не съм прочел докрая.
    Та ...какво може, да си правил Импе, което да не ми е известно !?
    Помня дори, как пухтеше, когато се опита, да го играеш спекулант при Медика, и отнесе на теслата дръжката!! Та с една дума ... може и пример да вземеш, вместо да се правиш на тарторa на биковете. А и къде са тези бикове, че май за нищо не стават, а и скоро едва ли !
    Иначе е ясно, че това, какво е било преди 5 г. си е минало незaбравимо, но Няма и няма да има нищо общо с настоящето и бъдeщето. Всяка криза е различна

Коментар

• Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение
      Ами шитни ги, да те видим как! Дали няма да е през крив МЪКАрон !?
      ps. Басните на Импето, за новопоявили се камилчета, нямат образователна стойност, като тези на Езоп и Лафонтен!
      Не е препоръка
      Тресков - сравни броят на моите постове с твоите.

Не че това означава, че съм по умен или по-храбър. Просто знам, че на тая борса са възможни неща, които ти вероятно не си и чувал. Неща, които ти ще определиш не като басни, а като фентъзи разкази, аз не само, че съм ги виждал, ами съм ги и правил.

Но твое право е да си имаш мнение.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

ps. Басните на Импето, за новопоявили се камилчета, нямат образователна стойност, като тези на Езоп и Лафонтен!
        Не е препоръка
        Бас ловя че ще си плащат дивидента ! Има няма за 280 к бройки мисля бяха

Не е препоръка за ПК на ЦК

Коментар

...
          да ги шитна заедно с него на 1.48 (напримерно)?
          Не е препоръка

Коментар

Като минат 3-4 дивидента и ще се ослушваш като гърмян заяк, какво да ги правиш ...артиите
            А защо мислиш, че ще чакам до четврътият дивидент? Какво ще ми пречи още сега, като се гласува пръвият, да ги шитна заедно с него на 1.48 (напримерно)?

Коментар

За 0.68 кинта на акция ще си извадя документ от посредникът и ще дам на желаещите да се снимат с него.

1.68 кинта - рекох.
              Като минат 3-4 дивидента и ще се ослушваш като гърмян заяк, какво да ги правиш ...артиите

Коментар

на 0.68 кинта
                За 0.68 кинта на акция ще си извадя документ от посредникът и ще дам на желаещите да се снимат с него.

1.68 кинта - рекох.

Коментар

Привилегированите саламченца - дивидент 5 години.

Как така никой не ще продава - аз мойте веднага ще ти ги шитна, ако искаш - на 1.68 кинта.

...
                  на 0.68 кинта

Коментар

• Привилегированите саламченца - дивидент 5 години.

Как така никой не ще продава - аз мойте веднага ще ти ги шитна, ако искаш - на 1.68 кинта.

А Хесовици не само ти си купи на сгодна цена....

Коментар

• Импе, привилигерованите саламчета имат ли някакъв срок тука ?
                      И много неликвидно бе, никой не ще да продава.
                      Сигурно ти се стискаш най много май , ,скръндза такава

PS Обаче на Хес-а някой зорлия не издържа днес и ми продаде на мойта си цена

Коментар

Фортисов - че ти да не би да познаваш по лице всички, направили сделка на борсата 1998-а? А то в Мекомът не е толкова лесно и да направиш портфейл над 1000 лева по очевидни причини.

Мечкова - то всичко е на дъно. Щом съм продал малко М+С, значи е било за да си купя нещо по-доходно. Що да не ти повярвам, че си на борсата от Масовата? Фортиссов да каже - нали той твърди, че познавал всички лично и поименно. Ти олаби жилата, че само си придаваш важност, както и другият - с петокласническите нападки... (оплезено човече).
                        Импе, няма само ти да раздаваш правосъдие в този форум, и да се правиш на велик, нека малко и аз!!!! Може ли???

Коментар

• Първоначално изпратено от Masta'Trada' Разгледай мнение
                          Най-накрая я вкараха в индексите!
                          Също, ...пожелания за дивидент тази година!
                          Избушеняците не е нормално да ги слагат в индекс. Нито фрй флоута им е достатъно добър, нито ликвидност, нито нещо друго. Това ще се разбере още на следващото ребалансиране на индексите, когато вероятно ще бъде сменен с друг избушеняк. Сиреч след ... 6 месеца. Не се радвайте напразно.
                          Не е препоръка !
                          Не е препоръка

Коментар

• Най-накрая я вкараха в индексите!
                            Също, ...пожелания за дивидент тази година!
                            Grow. Or Die!

Коментар

• Фортисов - че ти да не би да познаваш по лице всички, направили сделка на борсата 1998-а? А то в Мекомът не е толкова лесно и да направиш портфейл над 1000 лева по очевидни причини.

Мечкова - то всичко е на дъно. Щом съм продал малко М+С, значи е било за да си купя нещо по-доходно. Що да не ти повярвам, че си на борсата от Масовата? Фортиссов да каже - нали той твърди, че познавал всички лично и поименно. Ти олаби жилата, че само си придаваш важност, както и другият - с петокласническите нападки... (оплезено човече).

Коментар

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
                                Че има ли по-голям плондер от теб самия Импе. Да се кешираш от МЦХ в най-издъненото дъно. Аре не нисе прави на батман, че ако ти кажа, че например и аз съм на борсата от масовата приватизация, едва ли ще ми повярваш. Да не ти говоря че и по-рано, ако отчетем артиите на ПЧБ и Славяни. (за които предполагам и хабер си нямаш) Отлаби жилата и по-спокойно ! Борсата не е място да си мерете членовете. Слизате на нивото на картофоподобния!
                                +1
                                не си спомням Импето да екупувал акции през 1998г. тогава бяхме много малко на борсата.
                                импе, с портфейл от 1000лв в Мекома, какво се пънеш незнам, на какъв се правиш тук? все пак не сме ученици в 5-ти клас, на които можеш да счупиш всякакъв лаф!!!!
                                Last edited by fortiss; 02.03.2012, 18:25.

Коментар

Working...
                                X