Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Меком АД (MKX / MEKOM)
Collapse
X
-
Тук ще минават още големи пакетиНямам по добро инфо от инвестора, но там се вижда една забранителна продава на 15 стинки. Спокойно моете да си наредите ордерчетата на 9-10-11 стинки
Ще ги филнат в най-скоро време. Не е препоръка за покупко продажба на свински артии. Комисията изобщо да не се занимава с глупости
Коментар
-
Цената винаги е справедлива!!!
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеми цената е "справедлива"Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеИ търгово ще ви напрай честният Ники
ми цената е "справедлива"Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
-
Преди вярвах! Сега имам едно на ум.
Първоначално изпратено от Зайо Байо Разгледай мнениеЛеле, има и втори екземпляр вярващ в репутацията на НВМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеЕстествено. Какво му е на човека? С добро образование и забележителна кариера в Лондон. Просто не е свикнал на българския начин на правене на "бизнес".
Според мен не сте прави. Едва ли е направил каквото и да било нарочно. Просто злощастно стечение на обстоятелствата.
http://paper.standartnews.com/bg/art...?article=29733
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеТова с МЕКОМ наистина има голям ефект върху репутацията на НВ. Аз също съм силно учуден.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнениеНякой му вярва на този ли.....баси и работата....
Според мен не сте прави. Едва ли е направил каквото и да било нарочно. Просто злощастно стечение на обстоятелствата.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеНай-тъжното е че Никито Василев си заложи репутацията, за да изкара някой керлив лев.
Че ако е за този тук http://www.investor.bg/novini-i-anal...torite,108687/
случващото отговаря точно на репутацията му на дребен мошеник, поне така съм чувал де.
Коментар
-
Това с МЕКОМ наистина има голям ефект върху репутацията на НВ. Аз също съм силно учуден.
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеНай-тъжното е че Никито Василев си заложи репутацията, за да изкара някой керлив лев.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
Коментар