If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нещо такова ще да е ,а ги пуска през борсата за да свали цената и да накупи още малко на безценица...
QUOTE=Батя;1059268391]Хм, за да продаде Райчев на 10 ст. акцията или трябва нещата да са яко в батака, т.е. пред фалит... но тогава пък защо ще се набиват там купувачите.
Или другия вариант е да имат и няква уговорка за извън-пазарно плащане или пък поемане на част от задълженията. Да видим какво ще ни излъжат на пресконференцията другата седмица [/QUOTE]
Хайде и аз да си кажа мнението . Ники Василев го познавам лично и ми е симпатичен като човек и професионалист..... Сега за случая с меком не съм в час но без достатъчно да съм навътре в обстановката не мога да давам "присъди"..
Нямам акции...
Именно. Нека изчакаме да видим какво всъщност се случва и чак тогава всеки да си вади изводите. На този етап всичко са спекулации, което прави всички заключения прибързани.
Защото цялото ИПО беше направено по много професионален начин. Не си кривете душата. Което си е - си е.
Хайде и аз да си кажа мнението . Ники Василев го познавам лично и ми е симпатичен като човек и професионалист..... Сега за случая с меком не съм в час но без достатъчно да съм навътре в обстановката не мога да давам "присъди"..
Нямам акции...
Хм, за да продаде Райчев на 10 ст. акцията или трябва нещата да са яко в батака, т.е. пред фалит... но тогава пък защо ще се набиват там купувачите.
Или другия вариант е да имат и няква уговорка за извън-пазарно плащане или пък поемане на част от задълженията. Да видим какво ще ни излъжат на пресконференцията другата седмица
Може би има някаква договорка за поемане на задължения, срещу по-значителен дял.
Ще се разбере, може би.
Хм, за да продаде Райчев на 10 ст. акцията или трябва нещата да са яко в батака, т.е. пред фалит... но тогава пък защо ще се набиват там купувачите.
Или другия вариант е да имат и няква уговорка за извън-пазарно плащане или пък поемане на част от задълженията. Да видим какво ще ни излъжат на пресконференцията другата седмица
Коментар