IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меком АД (MKX / MEKOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от frei1974 Разгледай мнение
    Eй го на.
    Благодарности на собственика, че се яви.

Коментар

• Eй го на.
      Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
      Къде го милЬона?

Коментар

• Къде го милЬона?

Коментар

• Нещо такова ще да е ,а ги пуска през борсата за да свали цената и да накупи още малко на безценица...

QUOTE=Батя;1059268391]Хм, за да продаде Райчев на 10 ст. акцията или трябва нещата да са яко в батака, т.е. пред фалит... но тогава пък защо ще се набиват там купувачите.
          Или другия вариант е да имат и няква уговорка за извън-пазарно плащане или пък поемане на част от задълженията. Да видим какво ще ни излъжат на пресконференцията другата седмица [/QUOTE]

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            Хайде и аз да си кажа мнението . Ники Василев го познавам лично и ми е симпатичен като човек и професионалист..... Сега за случая с меком не съм в час но без достатъчно да съм навътре в обстановката не мога да давам "присъди"..
            Нямам акции...
            Именно. Нека изчакаме да видим какво всъщност се случва и чак тогава всеки да си вади изводите. На този етап всичко са спекулации, което прави всички заключения прибързани.
            Last edited by Nikola; 08.06.2012, 09:33.
            The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
              Защото цялото ИПО беше направено по много професионален начин. Не си кривете душата. Което си е - си е.
              Хайде и аз да си кажа мнението . Ники Василев го познавам лично и ми е симпатичен като човек и професионалист..... Сега за случая с меком не съм в час но без достатъчно да съм навътре в обстановката не мога да давам "присъди"..
              Нямам акции...

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                Защо мислиш, че точно на Никито хората са ги купили???
                Защото цялото ИПО беше направено по много професионален начин. Не си кривете душата. Което си е - си е.
                The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                  Хм, за да продаде Райчев на 10 ст. акцията или трябва нещата да са яко в батака, т.е. пред фалит... но тогава пък защо ще се набиват там купувачите.
                  Или другия вариант е да имат и няква уговорка за извън-пазарно плащане или пък поемане на част от задълженията. Да видим какво ще ни излъжат на пресконференцията другата седмица
                  Може би има някаква договорка за поемане на задължения, срещу по-значителен дял.
                  Ще се разбере, може би.

Коментар

• Хм, за да продаде Райчев на 10 ст. акцията или трябва нещата да са яко в батака, т.е. пред фалит... но тогава пък защо ще се набиват там купувачите.
                    Или другия вариант е да имат и няква уговорка за извън-пазарно плащане или пък поемане на част от задълженията. Да видим какво ще ни излъжат на пресконференцията другата седмица

Коментар

• Защо мислиш, че точно на Никито хората са ги купили???

Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнение
                      На Никиту ората ги лапнаха за скромни едни 2,2 милки кво му плащаш по 10 стинки
                      Аз си чакам дивидентеца за привилигировъните скоро

Не е препоръка за ПК на ЦК
                      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                        Големи игри днес тук .
                        На Никиту ората ги лапнаха за скромни едни 2,2 милки кво му плащаш по 10 стинки
                        Аз си чакам дивидентеца за привилигировъните скоро

Не е препоръка за ПК на ЦК

Коментар

• Се 50 бимберици за дивидент ще извадят.... повече от тях не ща.
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Тука май на някои им оМекнаха портфейлите

Коментар

• Сега вече може да изпълни" договорите" с руснаците

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                                ...........свински артии......
                                Ха-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-ха-ха-ха-ха-ха-ха !!!!
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X