IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меком АД (MKX / MEKOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
    Но в живота е така - най-гръмогласни са най-....простите! [/B]
    От теб съм се учил плямпало.
    Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
      Сам си го изпроси малоумнико.

----------------------------------------------------------------------------------------------

А си представете, че продава съдия изпълнителя. Ко ще стане ако по някаква причина Райчев си върне акциите от съдия изпълнителя дето ги продава. Това значи разваляне на всички сделки и връщането им на основния собственик. С две думи всички покупки без значение цената се развалят а той си връща моментално акциите. А купилите ще си търсят парите от кой знае където отидат. Мое да не стане и все пак едно на ум.

Успех с позицията.
      Ххахахахаха!

наистина си ПР.ДНЯ в селски кенеф! няма две мнения...

Но в живота е така - най-гръмогласни са най-....простите!

Коментар

Инфантиляк, твоите коментари (всичките, по всички въпроси) имат тежест колко пр.дня в селски кенеф!
        Сам си го изпроси малоумнико.

----------------------------------------------------------------------------------------------

А си представете, че продава съдия изпълнителя. Ко ще стане ако по някаква причина Райчев си върне акциите от съдия изпълнителя дето ги продава. Това значи разваляне на всички сделки и връщането им на основния собственик. С две думи всички покупки без значение цената се развалят а той си връща моментално акциите. А купилите ще си търсят парите от кой знае където отидат. Мое да не стане и все пак едно на ум.

Успех с позицията.

Коментар

Ти не ме дразни щото такъв гаден коментар и то основателен мога да напиша за тук, че може никой да не посмее да купи в скоро време и на два пъти по-ниска цена от сегашната.
          Инфантиляк, твоите коментари (всичките, по всички въпроси) имат тежест колко пр.дня в селски кенеф!

Коментар

Инфантил, и тук ли имаш отношение вече??
            Ти не ме дразни щото такъв гаден коментар и то основателен мога да напиша за тук, че може никой да не посмее да купи в скоро време и на два пъти по-ниска цена от сегашната.

Коментар

Както би казала Факушка: Как е настроението.
              Инфантил, и тук ли имаш отношение вече??

Коментар

• Както би казала Факушка: Как е настроението.

Коментар

• Имате ли идея през кой посредник е продавача с 1 000 0000-на??

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
                    импе внимавай с врътките да не стане
                    buy, sell, buy, sell, buy, sell, buy, sell, oops we loose everything
                    Хъх - няма да стане така. Засега врътки - 80% успешни.
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• За този Меком предупредихме навремето, но обещанията бяха много големи и подведоха много хора

Коментар

• импе внимавай с врътките да не стане
                        buy, sell, buy, sell, buy, sell, buy, sell, oops we loose everything
                        “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Не знам - в дневният ред има точка - снасяне на дивидент.

Ако не платят - Райчев - на салам.

Фортиссов - и други така казваха - заради туй тук вкарах малко парички.

Ама пък простите акции ного скачат и стават за врътки.
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                            импе, преди година две ти бях писал, че тук няма да го бъде, а ти каза, че толкова за твоите акции ще има пари за дивидент
                            хората от бизнеса отдавна пускаха сигнали, че тези първо махнаха прасетата, после намалиха и производството и накрая айде....
                            Много интересна ще ми е реакцията на някой държавни контролиращи органи след като евентуално не платят гарантираният дивидент по прив.акции след като "решат" на следващата дата в отчаяните си опити да не се състои то (събранието) за да се реши колко, кога и как ....ама ние бърза работа нямаме ...чакаме си ...само дано платят ...

Не е препоръка за ПК на ЦК

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                              Що не пита и не му рече, че при шашма може да стане на салам - с ного чер пипер и дафинов лист?
                              импе, преди година две ти бях писал, че тук няма да го бъде, а ти каза, че толкова за твоите акции ще има пари за дивидент
                              хората от бизнеса отдавна пускаха сигнали, че тези първо махнаха прасетата, после намалиха и производството и накрая айде....

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                                Днес го гледам Никито на Славейков с разрошен перчем и аха да го питам за Меком
                                Щеше най вероятно да ти окне че в неработно време консултации не прави
                                А в работно време за му по 200 EUR на час консултациите

Не е препоръка за ПК на ЦК

Коментар

Working...
                                X