If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А си представете, че продава съдия изпълнителя. Ко ще стане ако по някаква причина Райчев си върне акциите от съдия изпълнителя дето ги продава. Това значи разваляне на всички сделки и връщането им на основния собственик. С две думи всички покупки без значение цената се развалят а той си връща моментално акциите. А купилите ще си търсят парите от кой знае където отидат. Мое да не стане и все пак едно на ум.
Успех с позицията.
Ххахахахаха!
наистина си ПР.ДНЯ в селски кенеф! няма две мнения...
Но в живота е така - най-гръмогласни са най-....простите!
А си представете, че продава съдия изпълнителя. Ко ще стане ако по някаква причина Райчев си върне акциите от съдия изпълнителя дето ги продава. Това значи разваляне на всички сделки и връщането им на основния собственик. С две думи всички покупки без значение цената се развалят а той си връща моментално акциите. А купилите ще си търсят парите от кой знае където отидат. Мое да не стане и все пак едно на ум.
Успех с позицията.
Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Ти не ме дразни щото такъв гаден коментар и то основателен мога да напиша за тук, че може никой да не посмее да купи в скоро време и на два пъти по-ниска цена от сегашната.
Инфантиляк, твоите коментари (всичките, по всички въпроси) имат тежест колко пр.дня в селски кенеф!
Ти не ме дразни щото такъв гаден коментар и то основателен мога да напиша за тук, че може никой да не посмее да купи в скоро време и на два пъти по-ниска цена от сегашната.
Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
импе, преди година две ти бях писал, че тук няма да го бъде, а ти каза, че толкова за твоите акции ще има пари за дивидент
хората от бизнеса отдавна пускаха сигнали, че тези първо махнаха прасетата, после намалиха и производството и накрая айде....
Много интересна ще ми е реакцията на някой държавни контролиращи органи след като евентуално не платят гарантираният дивидент по прив.акции след като "решат" на следващата дата в отчаяните си опити да не се състои то (събранието) за да се реши колко, кога и как ....ама ние бърза работа нямаме ...чакаме си ...само дано платят ...
Що не пита и не му рече, че при шашма може да стане на салам - с ного чер пипер и дафинов лист?
импе, преди година две ти бях писал, че тук няма да го бъде, а ти каза, че толкова за твоите акции ще има пари за дивидент
хората от бизнеса отдавна пускаха сигнали, че тези първо махнаха прасетата, после намалиха и производството и накрая айде....
Коментар