IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меком АД (MKX / MEKOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
    Нали не продава банка а съдия-изпълнител, ако е така е доста кух за това, което прави. По-добре да се беше разбрал с банката и Никиту, да дадат акциите на оня нещастник директно на банката и тя да си ги пласира по-хитро и стиковано с Никиту.За да купят дялове от експатите, тилевци и т.н. то значи имат някаква идея, как ще го развиват.
    Не е препоръка. Няма да ме учуди този жалък съдия-изпълнител да изсули всичко и каквото стане...
    Съдията продава чрез банката....и като нищо може да ги исипе ...колкото вземе ...толкова ....тези акции са на физ лице (ако не се лъжа)....така,че до разликата в дълга мажо пак ще има да си дава ....

еКУАЛ Е ПРАВ ПО-ДОЛУ...НЕ ЗНАМ КАКВА КАША СЕ ЗАФОРМЯ.....

Коментар

• Абе къде отиде офертата 500 000 купува на 0.05лв тя поне крепеше положението а са.
      Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
        Така и аз си помислих...явно е заложил акциите си някъде и за нещо....и сега му ги разкешират.Възможно е да дължи доста малко пари ,но банката си ги иска и точка.Явно я устройва тази цена на акция за да си прибере нейното....Ама пък такава разпродажба...и мен ме учудва...
        Ако провава ЧСИ-то, има доста още...

Дар Финанс ЕООД е увеличилo дела си в Меком АД от 9,95% на 30,45% на 12 юни 2012 г., показват данни на централен депозитар. Експат капитал АД е увеличилo дела си в Меком АД от 0 на 6,8% на 12 юни 2012 г.

Може би най-интересното е кой е продавачът. Това е Уляна Колева Димоларова, която е частен съдебен изпълнител и е намалила дела си от 81,74% на 42,46% на същата дата.

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
          Безумието на БГ кочината! Нищо не се е променило и няма надежда за промяна!

Никакво инфо - какво и защо се случва!!

Контролиращите органи спят!
          http://www.bg-pravo.com/2010/11/16.html

Централния депозитар уведомява незабавно регулирания пазар.
          Ако това е случая, някой май е пропуснал да уведоми борсата.
          Не е препоръка за каквото и да е.
          |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
          |___________||__|___|)
          (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

Така и аз си помислих...явно е заложил акциите си някъде и за нещо....и сега му ги разкешират.Възможно е да дължи доста малко пари ,но банката си ги иска и точка.Явно я устройва тази цена на акция за да си прибере нейното....Ама пък такава разпродажба...и мен ме учудва...
            Нали не продава банка а съдия-изпълнител, ако е така е доста кух за това, което прави. По-добре да се беше разбрал с банката и Никиту, да дадат акциите на оня нещастник директно на банката и тя да си ги пласира по-хитро и стиковано с Никиту.За да купят дялове от експатите, тилевци и т.н. то значи имат някаква идея, как ще го развиват.
            Не е препоръка. Няма да ме учуди този жалък съдия-изпълнител да изсули всичко и каквото стане...

Коментар

• и последно - практически всичките "комбинати" за отглеждане на животни (основно свине и овце) в БГ кочината в последните 7-8 години се използваха за да се перат пари по европрограмите!!
              Не случайно имемно тези средства бяха спрани от ЕС през 2007 година (по памет)... И имаше дела за злоупотреби за над 200 милиона евро!!!

пак по памет - едно от делата беше конкретно срещу БКП олигарха Ралчев - "феодалния" владетел на Силистренска облат (както е била замислена схемата още от преди 1989 година)....

Сега - всичките месокомбинати в БГ кочината са нерентабилни - порди:
              1. не могат да продават в Западна европа (забранено е защото не покриват изискванията за контролн на чумата по свинете)
              2. в БГ - евтиния внос на боклуци - по линията на Лидл, кауфланд и прочее - няма как да се конкурират с него
              3. на изток - арабския свят иска овце - ние вече нямаме; а русия и украйна - протекционистките мита са много високи - заради това и там пазарите за свинско са реално затворени!

те това е бъдещето на сектора! никакво!

............................
              Мнението ми НЕ Е инвестиционна препоръка!

притежавам акции на Меком - силистра!

Коментар

• Да де ама няма и купувачи на тази цена-има нещо гнило.Немам и сечудя да вземам ли или да гледам филма.
                Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение

Коментар

• Някой знае ли тук какво става???
                  Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

И си мисля, че проблемът не е в компанията Меком... проблемът е в Ралчев!

в смисъл, ако имаше несъстоятелност на Меком - щеше да бъде обявено - преди съдията да си започне съответните процедури!
                    Мисля си, че в случая е отнемана собственост (която е била в залог) на Ралчев...

Но това е само предположение!

Затова се и ядосвам - че няма информация! А трябва да има - все пак се касае ПУБЛИЧНА компания!!!!
                    ........................
                    А че Ралчев е свиня - всеки знае! Същата - каквто Банев, Бошков, Луканов и прочее БКП функционери!!!

Коментар

• Между другото знаете ли, че тая акция се е търгувала 2008-ма на 2.50лв за брой.

Ако цената стигне до 1 ст за брой ще стане победител като съотношение падане на цената спрямо най-висока цена .

За са Холдинг Пътища Ад води по падане спрямо достигана най-висока цена на 1 брой.
                      Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                        Ха-ха-ха-ха - тука някой яко из.ра в своите гащи, а друг намаза сосно... и после полека-лека ще разпродаде на 0.08-0.12.

.................... сборището трябваше днес да бъде ли?

Бобанов - няма какво да окайваш мен - аз имам малко бройки тук, камо ли пък Нушенце - то тук си няма и не е имало.
                        Импе...шега беше това...

Не знам кой е намазал и дали вообще....

Коментар

• И си мисля, че проблемът не е в компанията Меком... проблемът е в Ралчев!

в смисъл, ако имаше несъстоятелност на Меком - щеше да бъде обявено - преди съдията да си започне съответните процедури!
                          Мисля си, че в случая е отнемана собственост (която е била в залог) на Ралчев...

Но това е само предположение!

Затова се и ядосвам - че няма информация! А трябва да има - все пак се касае ПУБЛИЧНА компания!!!!
                          ........................
                          А че Ралчев е свиня - всеки знае! Същата - каквто Банев, Бошков, Луканов и прочее БКП функционери!!!

Коментар

• Ха-ха-ха-ха - тука някой яко из.ра в своите гащи, а друг намаза сосно... и после полека-лека ще разпродаде на 0.08-0.12.

.................... сборището трябваше днес да бъде ли?

Бобанов - няма какво да окайваш мен - аз имам малко бройки тук, камо ли пък Нушенце - то тук си няма и не е имало.
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Атила...успокой се....не е безумство...Просто явно съдия изпълнителят иска да спаси последни те стотинки на някой.....

Иначе органите визирам КФН трябваше да разгледат детайлно предлагането на прелигированите....Сега е късно

П.С. Мъчно ми е за импето(и Нушенце)...няма да ядат салам май
                              Аз не съм неспокоен! Аз съм ядосан!

Коментар

Безумието на БГ кочината! Нищо не се е променило и няма надежда за промяна!

Никакво инфо - какво и защо се случва!!

Контролиращите органи спят!
                                Атила...успокой се....не е безумство...Просто явно съдия изпълнителят иска да спаси последни те стотинки на някой.....

Иначе органите визирам КФН трябваше да разгледат детайлно предлагането на прелигированите....Сега е късно

П.С. Мъчно ми е за импето(и Нушенце)...няма да ядат салам май

Коментар

Working...
                                X