Първоначално изпратено от mpy_yordanov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Меком АД (MKX / MEKOM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеЧшшшшшш, момчета какво стана с тоя Меком?
Фалираха ли?
Моля светнете ме набързо, като човек не следящ позицията!
Благодаря!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеООО ФОРЕКСОВ ВЗЕ ЛИ СИ ДНЕС МЕКОММнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениено ще избухне скандал- дружеството е публичноСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
А вие знаете ли че тея от ДАР ФИНАНС са НАЛОЖИЛИ ЗАПОР върху други фирми на тоя Райчев само дето Райчев му е второто име,всъщност се казва Стефан Райчев Иванов !
Много внимателно проучвайте преди да купувате особено на БфБ, има много интерсна информация в ТР и сайта на силистренски съд но мен ме мързи да гледам сега.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТова е интересен казус- Дали Н.Василев трябва да направи търгово. КФН да не се бави и да огледа сделката- Апостолов и Ранкова ги няма да замитат под килима във вреда на миноритарите
.Марияне и това е въпрос за разговора с Никито- ще отправи ли търгово към миноритарите и на каква цена
Коментар
Коментар