IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меком АД (MKX / MEKOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Прецаканке кажи ти къде имаш и къде те клецаха яко , че все си кисела. Ние да си правим взятките , а Вие говорете със задниците си от завист. Да това са някои от добрите и лошите страни, но има и други. Не е достатъчна само оценката Прецаканке- трябват знания, опит, смелост и пари за да си на Борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
      Като страничен наблюдател мога да кажа следните + / - на позицията според мен.

Минуси :

- слабо (мекоказано) управление до сега
      - източено до краен предел
      - огромни задължения (това е относително спрямо размера на дружеството и състоянието му)
      - разбити търговски канали (благодарение на професионализма и коректността на Райчев и сие)
      - не е ясно какъв и колко кадърен персонал е останал на линия
      - международните договори...дали има кой да се довери на мекома

Плюсове:
      - едни хора с финансови възможности, които имат силното желание да излязат от инвестицията си без да пият студена вода и са се нагърбили с почти невъзможната мисия да изправят на крака дружеството въпреки проблемите в БГ

- модерна база за коята са хвърлени доста пари (друг въпрос дали може да се натовари и на 35%)

- банките поне засега са в кюпа на играчорите, защото ако направят кредитите си изискуеми на момента значи няколко мениджъра на средно и над средно ниво да си търсят друга работа.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
      като се вземат предвид + и - си мисля, че който е купил на 2 -3 стотинки не е поел голям риск, а има мегдан за пъти възвръщаемост.

за купилите на 20++ стинки..... там вече влизаме във филма "Супер мен (НХ) вдига мекома с една ръка и го прави най-якото дружество в саламаджийския бизнес"

успех
      Ако може да внеса малко корекции:
      Предприятието не е източено до краен предел, а машините са си там и има възможност за работа почти веднага.
      Някак си са задържали персонала, който е доста кадърен.
      Сигурни дългосрочни договори....

Коментар

• Като страничен наблюдател мога да кажа следните + / - на позицията според мен.

Минуси :

- слабо (мекоказано) управление до сега
        - източено до краен предел
        - огромни задължения (това е относително спрямо размера на дружеството и състоянието му)
        - разбити търговски канали (благодарение на професионализма и коректността на Райчев и сие)
        - не е ясно какъв и колко кадърен персонал е останал на линия
        - международните договори...дали има кой да се довери на мекома

Плюсове:
        - едни хора с финансови възможности, които имат силното желание да излязат от инвестицията си без да пият студена вода и са се нагърбили с почти невъзможната мисия да изправят на крака дружеството въпреки проблемите в БГ

- модерна база за коята са хвърлени доста пари (друг въпрос дали може да се натовари и на 35%)

- банките поне засега са в кюпа на играчорите, защото ако направят кредитите си изискуеми на момента значи няколко мениджъра на средно и над средно ниво да си търсят друга работа.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
        като се вземат предвид + и - си мисля, че който е купил на 2 -3 стотинки не е поел голям риск, а има мегдан за пъти възвръщаемост.

за купилите на 20++ стинки..... там вече влизаме във филма "Супер мен (НВ) вдига мекома с една ръка и го прави най-якото дружество в саламаджийския бизнес"

успех

ПП не е препоръка за покупка или продажба на акции
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
          Киро вече се измете веднъж от позицията и пак зареди.Ще продадем разбира се ние сме затова на борсата- за да купуваме и продаваме. Не завиждаи да не ти падне дамла. Ние сме смели - рискуваме и търгуваме, а Вие завиждате и злобеете с комплекси и празни джобове
          Това, с излизането и влизането и други сме го направили, няма как да бъде единствено твой прерогатив. Но мен не ми пука и да си плюя и когато имам хартии, особено хартии в които не вярвам и не виждам особена перспектива, освен спекулантската Освен това (за мен) надъхването, което правите, за да си продадете хартиите си е чиста проба лицемерие и ми е противно - уж сериозни тарикати и играчи, а да падат на такова жалко ниво.
          ... Давай Киро, имаш хартии за продаване - бутай темата най-отгоре. Не си сам, дерзай
          Не забравяй и балоните като гагбт, пробутвай го при първа възможност и него ))
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Киро вече се измете веднъж от позицията и пак зареди.Ще продадем разбира се ние сме затова на борсата- за да купуваме и продаваме. Не завиждаи да не ти падне дамла. Ние сме смели - рискуваме и търгуваме, а Вие завиждате и злобеете с комплекси и празни джобове

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
              Няма спор за ориентацията, може би и да е лоша, затова е време да я подобриш. Само виж в коя тема се пише най-много, къде пак са най-многото подвиквания "ъп-ъп", къде пишат в момента най-много различните спекуланти и фактите сами по себе си ще ти проговорят.
              По някое време ще бъдеш съвсем убеден. Това ще стане в момента, когато Батя каже култовата реплика "успех момци, аз продадох"
              Не е препоръка
              Ами дай някакъв мейл да ти се отчитаме кой кога какво и защо...
              Освен че следя темата, най вече следя профила и продажбите и пак ти казвам, оборотите са смешни и кой знае какви спекуланти няма...

Коментар

Прецаканке ти се подреди до лузърите които лапат мухи. Симов поне рискува и залага и разбира се може да загуби или спечели,Аз също мисля, че навалицата ще е на много по високите нива. Тук има едни хора като Форексов и Прецаканката , които са били мачкани и търкани много яко от пазара и сега си избиват комплексите като философсват и дават акъл без покритие
                Втората фаза ще дойде, когато и Киро се измете от позицията.
                Не е препоръка... !!!

Коментар

• По скоро Булба очаквам много хора да се усетят след събранието. Не е препоръка за нищо...

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                    Тссс, отново лоша ориентация, то ако имаше "струпване" и "много", цената нямаше да е толкова смешна, само погледни оборота... Това ли е "голямото струпване"?както винаги всички ще се наредят на вече високите нива, сега смучат пръст и потропват.
                    Няма спор за ориентацията, може би и да е лоша, затова е време да я подобриш. Само виж в коя тема се пише най-много, къде пак са най-многото подвиквания "ъп-ъп", къде пишат в момента най-много различните спекуланти и фактите сами по себе си ще ти проговорят.
                    По някое време ще бъдеш съвсем убеден. Това ще стане в момента, когато Батя каже култовата реплика "успех момци, аз продадох"
                    Не е препоръка
                    Не е препоръка... !!!

Коментар

• Прецаканке ти се подреди до лузърите които лапат мухи. Симов поне рискува и залага и разбира се може да загуби или спечели,Аз също мисля, че навалицата ще е на много по високите нива. Тук има едни хора като Форексов и Прецаканката , които са били мачкани и търкани много яко от пазара и сега си избиват комплексите като философсват и дават акъл без покритие

Коментар

ЕЕЕЕ Кранк много си лаком- стъпка по стъпка момче- за сега 0,10-после 0,20,30..ще сме супер да стигне номинала. Да смята Форексов по колко процента са направили купилите на 2ст.Аз съм умерен оптимист- Това както писах е тест за Никито- Янков и компанията им
                        Към момента има въведени оферти "КУПУВА" за близо 6800000 бр., както и такива "ПРОДАВА" за малко над 1000000 бр., т.е. съотношение 6:1

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                          Наблюдаваме отново и отново (за кой ли път) до болка познатото явление "струпване на много и на депресивно настроени спекуланти в една само позиция" (Израза беше на форекс-мастъра)
                          Е какво да добавим освен, че сега Мечком е точката на сгъстяване
                          В различни етапи такива са били патките, ццб, еврохолд и др.
                          Поздравления за Симов, днес патките са номер 1 с над 30% ръст ...
                          Ne e preporyka
                          Тссс, отново лоша ориентация, то ако имаше "струпване" и "много", цената нямаше да е толкова смешна, само погледни оборота... Това ли е "голямото струпване"?както винаги всички ще се наредят на вече високите нива, сега смучат пръст и потропват.

Коментар

• Наблюдаваме отново и отново (за кой ли път) до болка познатото явление "струпване на много и на депресивно настроени спекуланти в една само позиция" (Израза беше на форекс-мастъра)
                            Е какво да добавим освен, че сега Мечком е точката на сгъстяване
                            В различни етапи такива са били патките, ццб, еврохолд и др.
                            Поздравления за Симов, днес патките са номер 1 с над 30% ръст ...
                            Ne e preporyka
                            Не е препоръка... !!!

Коментар

• ЕЕЕЕ Кранк много си лаком- стъпка по стъпка момче- за сега 0,10-после 0,20,30..ще сме супер да стигне номинала. Да смята Форексов по колко процента са направили купилите на 2ст.Аз съм умерен оптимист- Това както писах е тест за Никито- Янков и компанията им

Коментар

• Първоначално изпратено от KoMetov Разгледай мнение
                                Тук си в грешка колега. В Идеал Стандарт се сучат най-добрите луканки!
                                Те и в Меком ще започнат да правят страхотна санитарна арматура!
                                Но с тоалетните чинии най-добре ще се вържат луканките!!!

Коментар

Working...
                                X