IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меком АД (MKX / MEKOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    +1
    Очевадно...
    Спокойно сборището е след ден ....ще стане ясно ....само не е ясно привилигировъните дали ще ги "уважат" или ще чакат някъде в опашката с другите "кредитори" ..да си получат дивидента

Не е препоръка за ПК на ЦК

Коментар

• Първоначално изпратено от LaCosta Разгледай мнение
      Някой има ли информация дали е обжалван протокола от ОСА на 13 юли?

Предполагам, че след като Н. Янков ни информира за назначения прокурист, щеше да спомене и за обжалване на протокола, ако има такова.
      Щом имаме назначен прокурист и нямаме обжалване на протокола от ОСА, явно се е стигнало до някакво споразумение между стария и новия мажоритар и би трябвало предстоящото ОСА да мине безпроблемно. Даже се надявам прокуристът да представи на това ОСА и някаква финансова информация относно състоянието на дружеството. Все пак вече 2 седмици би трябвало да е в дружеството и донякъде да е запозната със състоянието на Меком.
      +1
      Очевадно...

Коментар

• Някой има ли информация дали е обжалван протокола от ОСА на 13 юли?

Предполагам, че след като Н. Янков ни информира за назначения прокурист, щеше да спомене и за обжалване на протокола, ако има такова.
        Щом имаме назначен прокурист и нямаме обжалване на протокола от ОСА, явно се е стигнало до някакво споразумение между стария и новия мажоритар и би трябвало предстоящото ОСА да мине безпроблемно. Даже се надявам прокуристът да представи на това ОСА и някаква финансова информация относно състоянието на дружеството. Все пак вече 2 седмици би трябвало да е в дружеството и донякъде да е запозната със състоянието на Меком.
        Last edited by LaCosta; 08.08.2012, 18:44.

Коментар

• Сега е време за търговия. Купуваш примерно на 5.2ст продаваш на 5.8ст. Въртел да има.

Поне аз я виждам позицията от 4.6ст до 6.6ст в тоя диапазон да е докато новата управа не смени старата и то официално оповестено в търговския регистър.
          Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
            Имам предчувствието,че цени под 10 ст няма да видим след ОСА,но ...все пак нека изчакаме събитието
            Ша та черпя една лимонада ако познаеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
              Имайте предвид, че не съм акционер и нямам намерение да ставам в близката седмица. Пиша за да се напирам на приказка от което се получават обективни мнения.

Ето ви нещо положително: За сега акционерите няма от какво да се притесняват.

1. Предстои общо събрание на което ще се сменя управата това ако стане ще е положително туку цената мръдне нагоре.

2.Смените в управата не стават автоматично. Трябва това решение да се публикува в търговския регистър и чак тогава влиза в сила новата управа.

Най-добро време за продажба вероятно и с най-добра цена ще е деня в който се обяви в Търговския регистър, че новата управа влиза в сила.
              Да бе да и после, като почнат да си комуникират Новия борд и Стария борд с Нотариални покани може и да минат няколко месеца

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
                Купувай тогава, не чакай!!!
                и зайо-бойовците не чакат, бягат и не се ослушват.

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
                  Имам предчувствието,че цени под 10 ст няма да видим след ОСА,но ...все пак нека изчакаме събитието
                  Купувай тогава, не чакай!!!

Коментар

• Имам предчувствието,че цени под 10 ст няма да видим след ОСА,но ...все пак нека изчакаме събитието

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                      Може би целта му е да разбере кой е продавача отсреща...
                      Аз лично не вярвам това да е причината! Защото не виждам смисъл в това любопитство! А и посоката е винаги една и съща - нагоре! И винаги следва разпродажба в посока надолу! А и какво значение има това, фрий флоутът тук се увеличи доста и продавача може да е всеки, но това няма значение, според мен!

Коментар

Нямам акции тук, но ми е интересно кой е тоя кълвач с десетте бройки, който се опитва да накара някой да му вярва, че цената върви нагоре?!? Чий клиент е, ако някой знае?
                        Може би целта му е да разбере кой е продавача отсреща...

Коментар

• 10 бройки много бие на очи аз ако бях поне щеше да разнообразявам. 10,15,20,25,30 бройки.

Коментар

Нямам акции тук, но ми е интересно кой е тоя кълвач с десетте бройки, който се опитва да накара някой да му вярва, че цената върви нагоре?!? Чий клиент е, ако някой знае?
                            Много готино. 10 бройки сделка след това голямо число. Пак 10 бройки пак голямо число.

И на всяка сделка е твърдо по 1.80лв такси

Коментар

• Нямам акции тук, но ми е интересно кой е тоя кълвач с десетте бройки, който се опитва да накара някой да му вярва, че цената върви нагоре?!? Чий клиент е, ако някой знае?

Коментар

• Имайте предвид, че не съм акционер и нямам намерение да ставам в близката седмица. Пиша за да се напирам на приказка от което се получават обективни мнения.

Ето ви нещо положително: За сега акционерите няма от какво да се притесняват.

1. Предстои общо събрание на което ще се сменя управата това ако стане ще е положително туку цената мръдне нагоре.

2.Смените в управата не стават автоматично. Трябва това решение да се публикува в търговския регистър и чак тогава влиза в сила новата управа.

Най-добро време за продажба вероятно и с най-добра цена ще е деня в който се обяви в Търговския регистър, че новата управа влиза в сила.

Коментар

Working...
                                X