IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меком АД (MKX / MEKOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Няма начин цената да се взриви, защото нищо положително не се е случило! А посоката на цената е или нагоре, или надолу, всеки сам може да се сети накъде ще е!
    Не цирк, а ОГРОМЕН ЦИРК е това! Да оставиш вълка да ти пази стадото!!! Хахахаха!
    Каквото е останало го пишете бЕгало!!!

Коментар

• Не е добре работата... Доста смрадлика има, явно в този живот няма да видим комунист да си отива, всичко е дрън дрън и си правим това, което си знаем.. успех!

Коментар

• Ами то цените са за фалирало предприятие- а има шанс този човек с очилата да направи своите фокуси. Не мога да правя прогнози за цените- но това съдружие с Раичев ми говори само за общ интерес за спасение на компанията и цени над ...покупната . Не е препоръка за нищо, но завистливите тролове много обичат да ДУХУЕТ

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
          А троловете ДУХУЕТ ЛИ ДУХУЕТ. Аз съм доволен-оставането , на Раичев за мен е добър знак и растящата цена го показва. Да се разберат цивилизовано и предприятието да работи в интерес на акционерите си. Те и завистливите тролове цивилизовано о доброволно духует де
          Киро до преди няколко седмици съвсем друго говореше,ако не си спомняш може да ти помогна....ако не си си изтрил постовете....

Ако беше добра новина това,Пазарът щеше да избухне.
          И защо е добра новината,смяташ ,че с него по-лесно ще си приберат вземанията,които явно са от негови фирми....и по-лесно ще се оправят с контрагентите ,които ги съдят....или с него ще расрочат милионите дългове:0

Цирк,цирк

До оня ден Ъанков се жалваше ,видите ли как не ни пуснаха старите на ОСА кво било,що било....СЕГА ОСТАВЯТ РАЙчЕВ В БОРДА:

КОмунистически похват с Лондонски привкус

Не е препоръка

Коментар

• ХАЙДЕЕЕЕЕ ДО СЕПТЕМВРИ НА 50 СТ

Коментар

• абсолютна смешка

Меком е в тежко положение пред фалит и абсолютна невъзможност да обслужи задълженията си! Всичко друго са измишльотини, които се опитва да пробута един немного високичък човечец с очилца - повечето се сещата кой е той

Коментар

• А троловете ДУХУЕТ ЛИ ДУХУЕТ. Аз съм доволен-оставането , на Раичев за мен е добър знак и растящата цена го показва. Да се разберат цивилизовано и предприятието да работи в интерес на акционерите си. Те и завистливите тролове цивилизовано о доброволно духует де

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                  По-скоро да си вземеш поне краткосрочен билет на 5.2-5.5 ст.
                  Исках да видя,как стари и нови акционери се посрещат...и цирка който играят....Единия път старите не пуснали новите на ОСА и махнали отговорността на старото ръководство....сега слагат в борда бившият основен акционер,на който взеха акциите незнайно защо....Е баси турския сериал....Не ми трябва на баир лозе на мен....

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                    Трябваше да отида на ОСА ,
                    По-скоро да си вземеш поне краткосрочен билет на 5.2-5.5 ст.

Коментар

• Трябваше да отида на ОСА ,

Коментар

• ПО СКОРО ОТИВАМЕ НА 50 СТ

Коментар

• Тук голям смях ме напушва....Да пуснеш вълка сред стадото.Киро,Себулба..., я кажете нещо....или не ви е до приказки.

Коментар

• Кой друг се разбира с прасетата по-добре от Райчев - той ще бъде топлата връзка, щом останалото ръководство е в Суфията. Пък и йоще си държи процент и половина от акцийките, а и други свързани предприятия. Забелязахте ли, че през второто тримесечие продажбите са рипнали доста?

Коментар

• Първоначално изпратено от nyankov Разгледай мнение
                              ОСА на Меком приключи. Променен е съвета на директорите - в него вече има седем души. Стефан Райчев е един от тях. Изпълнителен директор ще е Елица Цанева. Одитор на дружеството ще е Делойт. Седалището на дружеството се мести в София. Повече информация ще можете да видите от протоколите, които ще бъдат качени в Търговския регистър по-късно днес
                              Какво става тук....взеха му акциите,а го оставят в управлението.Тук голям трилър се завързва.

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                                Един наш голям LUBIMEC тука...
                                Така си и знаех!

Коментар

Working...
                                X