IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зърнени Храни България (ZHBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• тук един триъгълник ми се привижда да видим накъде ще пробие.... че както се е закучило положението при туй дръво....

Коментар

• Първоначално изпратено от atanasvidev Разгледай мнение
      един театър ни играят тук...
      Нищо не играят,следват с леко закъснение движението на мамата.Мамата като пада тук пада най-много от цялата група,мамата като се кача тук се кача по-малко и се получава голямо изкривяване.
      Last edited by Grosss; 14.03.2017, 14:55.

Коментар

• един театър ни играят тук...

Коментар

• Тука за 2 десети от стотинката ли не можете да се разберете.....я си стиснете ръцете вече
          п.п. Вълнувам се от ордерите отляво и дясно

Коментар

• Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнение
            Купувам, не знам за вас.
            не се усеща, но дерзай

Коментар

• Купувам, не знам за вас.

Коментар

• Преди години фри флоата да беше май 25-30% тъй ли беше, сега 15% ли е? Някой го изкупува, явно има защо.

Коментар

• а не е ли пределно ясно, колко е кухо това дружество, след като преляха формално безброй други дружества в него? (ще кажете това е холдинг)
                  какво от основна дейност е демонстрирал и направил с този завод-декорация. партенка ли е? парлама?
                  колко години още ще има баламурници, които да му вярват на завода!??

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                    Аз само да си кажа, че при цялата заслужена гавра към тази хартия имам доста от нея
                    Е тази година може и да кихне 1 кинт, стига онуй дето са го нарочили за флагман поведе хорото.

Коментар

• И аз!

Коментар

• Аз само да си кажа, че при цялата заслужена гавра към тази хартия имам доста от нея

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Че то няма какво да гръмне,най -много банковата сметка да намалее.
                          именно!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение

Еееееее, айде сега. От една закачка ще направите голяма беля. Преди да пишеш проследи внимателно коментарите. Нямам претенции към акциията, просто искам да внеса пояснение за "избухването"
                            майтап бе уилли

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение

не думайте... да не би става като с Полимер-ните проблеми!??
                              Че то няма какво да гръмне,най -много банковата сметка да намалее.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение

не думайте... да не би става като с Полимер-ните проблеми!??
                                Еееееее, айде сега. От една закачка ще направите голяма беля. Преди да пишеш проследи внимателно коментарите. Нямам претенции към акциията, просто искам да внеса пояснение за "избухването"

Коментар

Working...
                                X