Първоначално изпратено от johny-bravo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Зърнени Храни България (ZHBG)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
....и годината бе 2017 ...... а кучетата лаят ли джафкати така вече 9г, а кокала само изтънява и нов кокал се не види
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнениеПравя, правя. Щом има кучетата да лаят, значи има защо.и така вече 9г, а кокала само изтънява и нов кокал се не види
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнение
Понеже не ти познавам ника, като погленах темите в които пишеш, понеже аз не ги чета, се вижда, че явно ти си шарана. И ти без да се обиждашИ докато аз не чета твоите теми, ти какво правиш в тази тема се пита
Без да се обиждаш
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнениеСашко, твоят тип инвестиране напомня много на поведението на една риба, а именно шарана. Това намерих като описание в нета: "Шаранът е топлолюбива дънна риба. Той търси храната си предимно в тинята. Към нея е крайно невзискателен. Яде почти всичко......." Без да се обиждашИ докато аз не чета твоите теми, ти какво правиш в тази тема се пита
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнениеНе се ебавайте, щото следващата седмица няма да има такива цени. Нищо чудо над 40 да идем още следващия Вторник.но това няма значение. ти пълни, пълни, не се ослушвай
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнениеЕх, що така се пъните да продавате на толкова ниско
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнениеЕх, що така се пъните да продавате на толкова ниско
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Това дружество винаги е било структуроопределящо за икономиката на България,друг е въпросът за отношението на мажо
към дребните акционери,което е мама мия.Нещата бързо могат да се променят ако се пусне едно дивидентче от 6-7 ст.Тогава няма да бързат да излязат на 80 ст ами ще драпат до 4.80.
Коментар
Коментар