IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зърнени Храни България (ZHBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
    Това в никакъв случай не значи, че от такива дървета не могат да се направят кинти. В бичи тренд и ла...та ги хапват. Но аз съм пас
    Да си дойдем на думата. Че и бял хляб се е яло тук и пак ще се яде. Сигурно не помниш ГАЗ примерно, там ядоха бял хляб и още ядат. И Зрънчо яде дивиденти от ГАЗ. Та не се притеснявай, където е текло, пак ще тече, стига човек да се е позиционирал правилно.

Коментар

• Това в никакъв случай не значи, че от такива дървета не могат да се направят кинти. В бичи тренд и ла...та ги хапват. Но аз съм пас

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение

....и годината бе 2017 ...... а кучетата лаят ли джафкат и така вече 9г, а кокала само изтънява и нов кокал се не види
        Като при Бедо, същата работа.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнение
          Правя, правя. Щом има кучетата да лаят, значи има защо.
          ....и годината бе 2017 ...... а кучетата лаят ли джафкат и така вече 9г, а кокала само изтънява и нов кокал се не види

Коментар

• Правя, правя. Щом има кучетата да лаят, значи има защо.

Коментар

• Саша-дарагой, направи ли 100 кила дръва?

Коментар

Понеже не ти познавам ника, като погленах темите в които пишеш, понеже аз не ги чета, се вижда, че явно ти си шарана. И ти без да се обиждаш И докато аз не чета твоите теми, ти какво правиш в тази тема се пита
                Влязох тук да видя дали има още балъци да го търгуват това Без да се обиждаш

Коментар

• Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
                  Сашко, твоят тип инвестиране напомня много на поведението на една риба, а именно шарана. Това намерих като описание в нета: "Шаранът е топлолюбива дънна риба. Той търси храната си предимно в тинята. Към нея е крайно невзискателен. Яде почти всичко......." Без да се обиждаш
                  Понеже не ти познавам ника, като погленах темите в които пишеш, понеже аз не ги чета, се вижда, че явно ти си шарана. И ти без да се обиждаш И докато аз не чета твоите теми, ти какво правиш в тази тема се пита

Коментар

• Сашко, твоят тип инвестиране напомня много на поведението на една риба, а именно шарана. Това намерих като описание в нета: "Шаранът е топлолюбива дънна риба. Той търси храната си предимно в тинята. Към нея е крайно невзискателен. Яде почти всичко......." Без да се обиждаш

Коментар

Не се ебавайте, щото следващата седмица няма да има такива цени. Нищо чудо над 40 да идем още следващия Вторник.
                      е, нищо чудно другия вторник да си остане, където е сега но това няма значение. ти пълни, пълни, не се ослушвай

Коментар

• Не се ебавайте, щото следващата седмица няма да има такива цени. Нищо чудо над 40 да идем още следващия Вторник.

Коментар

Ех, що така се пъните да продавате на толкова ниско
                          Заслужава някой зевзек да му напилни бида с оферти от 1 акция.

Коментар

Ех, що така се пъните да продавате на толкова ниско
                            за да можеш ти да купуваш

Коментар

• Ех, що така се пъните да продавате на толкова ниско

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Това дружество винаги е било структуроопределящо за икономиката на България,друг е въпросът за отношението на мажо
                                към дребните акционери,което е мама мия.Нещата бързо могат да се променят ако се пусне едно дивидентче от 6-7 ст.Тогава няма да бързат да излязат на 80 ст ами ще драпат до 4.80.
                                Какво било това дружество !?? Я ПАК ПОМИСЛИ !?? ТОВА Е ЧИСТАТА РУСКА ВРЪЗКА В БЪЛГАРИЯ !!! СТРУКТУРНО ОПРЕДЕЛЯЩИ ГЛУПОСТИ???

Коментар

Working...
                                X