If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Възможно е и да е прав. След като успяха да прескочат 1.7 и се мъчат да ходят нагоре. Да видим дали ще стигнат 2 химките. Иначе аз зърното на 60 ст. го чакам до края на годината.
*не е препоръка
тук и аз подпирам с няколко хиляди , ма пазара е по-голям от всички ни ....та а дано пък да видим 0,60лв
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Възможно е и да е прав. След като успяха да прескочат 1.7 и се мъчат да ходят нагоре. Да видим дали ще стигнат 2 химките. Иначе аз зърното на 60 ст. го чакам до края на годината.
*не е препоръка
Много натискат. Утре влизам на пазарна. Много ме изкушават сегашните нива
Еми според сметките на сашето дивидента е включен.
*не е препоръка
Ааа, добре си направил. Сега да направим - как да кажа - ривърс математикс.
Вземайки повод от последния отчет, апроксимирайки се получава 1.6 стинки на акция за година.
При ПЕ 10, излиза че реалната цена на акция е 16 стинки.
Но да оставим настрана очевидния балон при тази акция, а да ползваме така получения резултат за да оценим колко струват химките.
Ами вземайки повод от твоята сметка излиза че химките трабва да струват около двайс стинки на парче.
ПП
Горното за гуруто на инвестициите и геополитиката Гросс
Много бе специялист нали беше 5 Чакам сега някой твой чиляк пак да ме захапе.
Коментар