IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зърнени Храни България (ZHBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнение

Ами действам, от година и нещо насам само ми расте експозицията. Още малко и 10К
    малко е, купувай още. май имаш доста да ме догониш

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение

действай, стига си говорил само
      Ами действам, от година и нещо насам само ми расте експозицията. Още малко и 10К

Коментар

Майтапа настрана. Приготвям едни 5 хиляди, които смятам да вложа тук. Колкото повече акции купя, толкова по-изгодно за мен
        действай, стига си говорил само

Коментар

• Първоначално изпратено от i_hristov Разгледай мнение

Възможно е и да е прав. След като успяха да прескочат 1.7 и се мъчат да ходят нагоре. Да видим дали ще стигнат 2 химките. Иначе аз зърното на 60 ст. го чакам до края на годината.
          *не е препоръка
          тук и аз подпирам с няколко хиляди , ма пазара е по-голям от всички ни ....та а дано пък да видим 0,60лв
          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Майтапа настрана. Приготвям едни 5 хиляди, които смятам да вложа тук. Колкото повече акции купя, толкова по-изгодно за мен

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Саше ,знаеш ли какво се прави на жп прелез? Няма смисъл да играеш ролята на Матросов.
              Голяма патетика. Ако трябва ще съм Матросов

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Гросс, сподели моля,
                Аз да не съм Мара подробната,каквото трябва съм го казал.

Коментар

Саше ,знаеш ли какво се прави на жп прелез? Няма смисъл да играеш ролята на Матросов.
                  Гросс, сподели моля,
                  Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Много натискат. Утре влизам на пазарна. Много ме изкушават сегашните нива

Коментар

• Първоначално изпратено от i_hristov Разгледай мнение

Възможно е и да е прав. След като успяха да прескочат 1.7 и се мъчат да ходят нагоре. Да видим дали ще стигнат 2 химките. Иначе аз зърното на 60 ст. го чакам до края на годината.
                      *не е препоръка
                      Много натискат. Утре влизам на пазарна. Много ме изкушават сегашните нива

Коментар

Еми според сметките на сашето дивидента е включен.
                        *не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                          Велики фараоне, Химките дават дивидент, нали знаеш!? ))))
                          Еми според сметките на сашето дивидента е включен.

Коментар

• Велики фараоне, Химките дават дивидент, нали знаеш!? ))))
                            Не е препоръка... !!!
                            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Много бе специялист нали беше 5 Чакам сега някой твой чиляк пак да ме захапе.
                              Да те захапе за кое? Ако действаш както говориш тук, си останал едно джезве кокали само.

Коментар

Ааа, добре си направил. Сега да направим - как да кажа - ривърс математикс.
                                ​​​​​​

Вземайки повод от последния отчет, апроксимирайки се получава 1.6 стинки на акция за година.
                                При ПЕ 10, излиза че реалната цена на акция е 16 стинки.
                                Но да оставим настрана очевидния балон при тази акция, а да ползваме така получения резултат за да оценим колко струват химките.

Ами вземайки повод от твоята сметка излиза че химките трабва да струват около двайс стинки на парче.

​​​​​​
                                ПП
                                Горното за гуруто на инвестициите и геополитиката Гросс
                                Много бе специялист нали беше 5 Чакам сега някой твой чиляк пак да ме захапе.
                                Last edited by Grosss; 08.06.2017, 20:30.

Коментар

Working...
                                X