IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да не купуваме за един час в понеделник?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• .

Az sas6o 6te gledam
    Не е препоръка за покупко-продажба на акции

Коментар

• Tо пък кой нормален ще купува на тоя падащ пазар

Коментар

• И аз няма да купувам само ще продавам като пред СРИИИИВ!!!!

Коментар

• Не час, не два - днес цял ден без мен!

Коментар

• Не мога да не купувам, тия деца кои ще ги храни ?

Коментар

• Включвам се и аз ... успех

Коментар

• Mahaite si ofertite prodava, za da ima smisul

Коментар

• Махнал съм ги, успех или каквото стане.
                  Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• znaete li kade nai dobre mojete da razberete kolko jalak i mizeren mantalitet pritejava balgarina? otgovora e v 4ujbina az tova lqto bqx na brigada i osaznax kakvi sme balgarite za6toto imax baza za sravnenie.Sravnqvax moqta naciq s ukrainci, rumanci, moldovci, polqci i dr. Prosto nqmam dumi

Коментар

• http://www.investor.bg/?id=56748

Коментар

• I na men mi e 4udno kak taka stava 4e poru4kite si stoqt. Dokolkoto si spomnqm trqbva6e da si mahame ofertite v na4aloto na sesiqta.Horata sa ni otrazili protesta, no za da ima efekt bi sledvalo vseki da izpulni poetiq angajiment

Коментар

• Първоначално изпратено от Todorov_T_N
                          dobre de az ne moga da razbera za6to kato se razbraxme da ne kupuvame ili prodavame e palno s cobosovi pora4ki
                          Защото винги ще се намерят жалки душици, но за нещастие такав ни е манталитета

Коментар

• Днес го пиша дъждовен.......

Коментар

• Ти какво очакваше, всеки един си е мислел как другите няма да трейдват само той.........
                              Нямам акции на БФБ, няма и да имам. Просто чета форума и ми е любопитно. За това не почвайте да лаете с/у мене.

Коментар

• Махнах поръчките си.

Коментар

Working...
                                X