If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Някой търсеше bLABT на 94 е сега ги има на 92, че и по ))
Но нетрябва да се гледат негативно нещата все пак не си ли е мечтал почти всеки да види толкова много изгодни цени а преди се биехме за 10% къде ще са )))))))))))))))))))
Надолу низходящите корекции ще са ограничени до 1630 и следва да остават далеч над 1419 - това каза Александър Николов преди 2 месеца. Чул го Господ и се надявам скоро да се хваля, че съм преживял без паника най-стръмната корекция в историята на БФБ
Коментар
AfterDark
Първоначално изпратено от AfterDark
Първоначално изпратено от Bobi75
Първоначално изпратено от AfterDark
Може ли да питам нещо хората, които имат по-голям опит с техническия анализ ...
При равни други условия стръмнината на една корекция не е ли реципрочна на нейната продължителност?
Преди малко преглеждах зимната корекция и установих, че е доста по-плавна ...
така е по принцип. в момента очевидно ще завършим 5-та вълничка надолу по учебниците до 1644
но след 4-та голяма вълна възстановяването не е толко стръмно като падането все пак
Т.е. смяташ, че дъното няма да е около 1700 или 1670, а ще отиде на 1644?
P.S. Питам за личното ти мнение ... защото нещата обикновено не стават точно като по учебник, а почти ...
Добре де, продавачите, ще ме оставите май само мен, А.А. и К.К. собственици на всички предприятия, при това с P/E 1. Последните двама явно ще са щастливи, а мене питате ли ме? В крайна сметка предприятията не се декапитализират, а просто сменят собствениците си. Декапитализират се продавачите. И аз, за съжаление А усмирете се малко, без да е препоръка...
az skoro sigurno 6te sum sam zaedno s majoritarite
po njakoi pozicii :-)
Добре де, продавачите, ще ме оставите май само мен, А.А. и К.К. собственици на всички предприятия, при това с P/E 1. Последните двама явно ще са щастливи, а мене питате ли ме? В крайна сметка предприятията не се декапитализират, а просто сменят собствениците си. Декапитализират се продавачите. И аз, за съжаление А усмирете се малко, без да е препоръка...
az skoro sigurno 6te sum sam zaedno s majoritarite
po njakoi pozicii :-)
Направо ме разби помислих си че е някое метъл парче а то.Само Маги ми харесва.Разсмя ме от сърце хахахаха Успех не се шяшкай след всяка буря изгрява слънце
Ами естествено ...
Какво да се шашкаме от Азис ... не го си го боли ...
Naprotiv. Utre Bulgaria obiavqva moratorium po izplastaneto na vunshnia si dulg. Ochakvam sriv na borsata.
Az kogato govorq ne prikazvam. Borsata se srina )). Visshia suvet na BSP skoro ste obiavi moratoriuma publichno. Dosega go znaehme samo opredeleni drugari s vruzki ))
Направо ме разби помислих си че е някое метъл парче а то.Само Маги ми харесва.Разсмя ме от сърце хахахаха Успех не се шяшкай след всяка буря изгрява слънце
Коментар