IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!!

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BOBAN1
    Хаиде с РОГАТА напред........а пък гърците....да го д...хат
    Хайде стига сте приказвали за гърците - днеска брокерът на Пощенска банка се скъса да купува KAO на промоционални цени

Коментар

• Пак ВИ повтарям :

Ако утре Всички които купувахме последните 5-6 дни, стиснем и не
      продаваме нито 1 на акция ми е много интересно откъде ще пълнят дебелаците като са пълни с кеш ???? Дръжте мъжки и успехи

Коментар

• Много бързо се случи, точно в края на сесията. Както стана и вчера на търга за правата на IHLBL... Направо ще стана фен на теорията за Световната конспирация.

Нищо де, кеш ще трябва и за Енемона.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobi75
          ха ха ха ха ха ха ха
          гледах видеото от последния клуб инвестор.бг

цитат:

"...рискът за балонизация беше пазарът да направи още едни 100% нагоре, без да е направил тези 20% надолу сега..."
          Аз не откривам прилики между това твърдение и написаното в писмото на БАЛИП (по-скоро "уж-БАЛИП)...
          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobi75
            ха ха ха ха ха ха ха

цитат:

"...рискът за балонизация беше пазарът да направи още едни 100% нагоре, без да е направил тези 20% надолу сега..."
            тази мисъл е и за една друга тема)

Коментар

• ха ха ха ха ха ха ха

цитат:

Коментар

• Еееее индексите светнаха в ЗЕЛЕНО!

Коментар

• Зелено!

Коментар

• Пак ВИ повтарям :

Ако утре Всички които купувахме последните 5-6 дни, стиснем и не
                    продаваме нито 1 на акция ми е много интересно откъде ще пълнят дебелаците като са пълни с кеш ???? Дръжте мъжки и успехи

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1
                      Хаиде с РОГАТА напред........а пък гърците....да го д...хат
                      Който напълни, да му е честито за 5-10 дена ще направи + 20-30%.
                      Аз се ослушвах първо , после когато трябваше да продавам се съмнявах, че ще слезем толкова надолу. Е здраве да е , ще чакаме следващата корекция през март 2008г.!!!!!

Разбира се, че не е препоръка!!!

Коментар

• абе айде купете една акция на БАКБ и да позеленява този софикс бе, все ли трябва да ви уча

Коментар

• Аз по принцип не съм съвсем оптимист, но има ли някой, който все още да не е разбрал какво са обсъждали вчера БАЛИП?

Коментар

• ДОБРЕ ДОШЛИ НА ГОЛЕМИТЕ.....,ЧЕ ДАЖЕ И ЕБАНА СА ТУК

Коментар

• Хаиде с РОГАТА напред........а пък гърците....да го д...хат

Коментар

• абе какво рано. кфн и сие се скъсаха да ни обработват чрез всякакви новини и методи. това днес за публичната информация беше върха.

толко брутално, че повече никой няма да им се върже

Коментар

Working...
                                X