Te Gruckite akcii vse nqkoga ste svurshat.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!!
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от annihilatorайде бе хора още малко и нема да има от каде да си купим))мисля че ако днес и утре няма значителни разпродажби в понеделник ще берем първите плодове (НЕ Е ПРЕПОРЪКА).дайте мнения и прогнози.
BULL
какво ще стане ако и след ИПО-то на ЕНЕ борсата не тръгне нагоре - бая народ който се уповава само на това ще се панира - мисля азВсеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
-
айде бе хора още малко и нема да има от каде да си купим))мисля че ако днес и утре няма значителни разпродажби в понеделник ще берем първите плодове (НЕ Е ПРЕПОРЪКА).дайте мнения и прогнози.
а междудругото някой знае ли в колко часа е конференцията в шератон? тя ше е от решаващо значение.
калфин ще каже че е нормално на развиващ се пазар да има доходности по големи от средните и ще смекчи нещата..остава само и папазов да потвърди нещатазащото той е от първите хора които са създали борсата и знае как действва в нормални и ненормални условия. азз бях на курс при него.много е точен.и знае и познава много хора..вече тоя Апостолов не го знам ама прави кур капани само))макар че и хубави статии за него сам яел в Manager.Абе нещата ще се оправят само мъжко търпение трябва
)))
айде ще си говорим в понеделник вечер след сесията.
BULL
Коментар
-
Първоначално изпратено от HakkinenМного на място казано:
„При ситуации на корекции винаги страдат малките играчи - поради неразбиране на материята, те панически разпродават, защото някой е казал нещо. А че се създаде мода всеки да отива на борсата и да събира колкото може повече пари, това е така. Има и едно очакване на инвеститорите за 100-200% ръст не годишно, а месечно. Ако вземем акциите на Софарма за пример, те никога няма да носят такава доходност, но доходност от 65% за 2005 и 82% за 2006 е много добра. Има също така и много IPO-та, където може да се влезе на ниски нива и да се очаква по-голяма доходност, но там има и по-голям риск. Никой обаче не бива да се сърди на инвеститорите за това, което правят с парите си. И, за да обобщя, мога да кажа с две думи, че някои институции не трябваше да се изказват за състоянието на пазара“, завърши той.
http://www.investor.bg/?id=57429Life won't wait for you.
Коментар
-
Много на място казано:
„При ситуации на корекции винаги страдат малките играчи - поради неразбиране на материята, те панически разпродават, защото някой е казал нещо. А че се създаде мода всеки да отива на борсата и да събира колкото може повече пари, това е така. Има и едно очакване на инвеститорите за 100-200% ръст не годишно, а месечно. Ако вземем акциите на Софарма за пример, те никога няма да носят такава доходност, но доходност от 65% за 2005 и 82% за 2006 е много добра. Има също така и много IPO-та, където може да се влезе на ниски нива и да се очаква по-голяма доходност, но там има и по-голям риск. Никой обаче не бива да се сърди на инвеститорите за това, което правят с парите си. И, за да обобщя, мога да кажа с две думи, че някои институции не трябваше да се изказват за състоянието на пазара“, завърши той.
http://www.investor.bg/?id=57429"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
Коментар