IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Агрия Груп Холдинг (AGH / AGR)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Ти явно си някъв нередовен пътник.3 пъти ми правиш забележка че съм грешал,2 пъти ти постнах скрииншот с цените и сега трети.Кое по-точно не разбираш ? 3 клас математика имаш ли завършен ?
    Аз преди да поствам съм ги проверил,да не говорим ,че ги търгувам ВСЕКИДНЕВНО и ги гледам ВСЕКИДНЕВНО !

https://tvc-invdn-com.investing.com/...2906d8acde.png

Верно,- от теб сме купили ония 65х.т. на 1 440...
    - е харчи си ги, а не рисувай и пак купувай, че зима иде!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
      Смени си дилъра, в някаква паралелна реалност си
      от една година са 75% плюс
      от върха 440 са 20% минус, но едва ли някой е очаквал да се задържат тези екстремни цени, то и сделките бяха спаднали десетократно на тези цени
      Ти явно си някъв нередовен пътник.3 пъти ми правиш забележка че съм грешал,2 пъти ти постнах скрииншот с цените и сега трети.Кое по-точно не разбираш ? 3 клас математика имаш ли завършен ?
      Аз преди да поствам съм ги проверил,да не говорим ,че ги търгувам ВСЕКИДНЕВНО и ги гледам ВСЕКИДНЕВНО !

https://tvc-invdn-com.investing.com/...2906d8acde.png

Коментар

• А явно,че не са наясно и къде са намират .Ако бяха чели линкове като долния ,които ни заливат от 2-3 месеца и даже и аз съм поствал неведнъж,щяха да правят по информиран избор отностно инвестициите си.Ето тези неща са фундамента и са причината за червеничкото от предишния пост

от днес

Русия и Украйна се доближават до споразумение за износа на жито през Черно море

https://news.bg/int-economics/rusiya...erno-more.html
        Last edited by petrg5s; 12.07.2022, 16:41.

Коментар

Май доста хора тук не са наясно с фундамента,балабар с маджо,а именно срутването на цените на основните зем. култури.При пшеницата това срутване е скромните -42% надолу от върха тази година.Тук стоим още във въздуха щото много умния маджо явно е на някъв остров на почивка и не е гледал цените от 2 месеца насам
          Смени си дилъра, в някаква паралелна реалност си
          от една година са 75% плюс
          от върха 440 са 20% минус, но едва ли някой е очаквал да се задържат тези екстремни цени, то и сделките бяха спаднали десетократно на тези цени

Коментар

• Май доста хора тук не са наясно с фундамента,балабар с маджо,а именно срутването на цените на основните зем. култури.При пшеницата това срутване е скромните -42% надолу от върха тази година.Тук стоим още във въздуха щото много умния маджо явно е на някъв остров на почивка и не е гледал цените от 2 месеца насам.

Е такива неща като червенкото винаги водят до студени душове за масовката няма как ,фундамент ,кво да правиш
            Last edited by petrg5s; 12.07.2022, 16:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
              Най-големите риби се хващат в мътна вода
              перфектна е според мен конюнктурата за агрия,
              а факта че купува акциите си в тези времена на надути активи говори, че смята собствените си акции за най-доброто място за собствените му пари
              а парите явно са много в агрия, щом по спешност плануваха нова маслобойна

+новата складова за 95хил. тона и то къде!!! -до ЖП+Добрич...

Коментар

• Най-големите риби се хващат в мътна вода
                перфектна е според мен конюнктурата за агрия,
                а факта че купува акциите си в тези времена на надути активи говори, че смята собствените си акции за най-доброто място за собствените му пари
                а парите явно са много в агрия, щом по спешност плануваха нова маслобойна

Коментар

• Тези които имат зърнобази и достъп до пристанища, те държат картите в момента.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение

Този път не съм толкова сигурен кое е скъпо и кое евтино. Може да напълнят складовете със скъпа стока и след това..... Вариант е.
                    Всичко е възможно. Въпрос на преценка. За мен са сред най-добрите в бранша, така че съм сконен да се доверя, че ще го изиграят добре

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Мда, онзи ден с айсберга на 29,60 , писах по-долу. Вече няколко пъти едно и също.. одрусваме крушата, прибират се акциите на лабилягите и после правим нов връх. Класика!

Относно фундамента.. какво по-хубаво да напълним силозите със зърно на тънка цена.. и после пак ще има изненадани и завистливи камилчета
                      Този път не съм толкова сигурен кое е скъпо и кое евтино. Може да напълнят складовете със скъпа стока и след това..... Вариант е.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Мда, онзи ден с айсберга на 29,60 , писах по-долу. Вече няколко пъти едно и също.. одрусваме крушата, прибират се акциите на лабилягите и после правим нов връх. Класика!

Относно фундамента.. какво по-хубаво да напълним силозите със зърно на тънка цена.. и после пак ще има изненадани и завистливи камилчета
                        Посоката е яко надоле!
                        Не знаеш, къде се намираш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                          И мажо пак почна да купува

08-07-2022 Фрий Флоут 1398538
                          11-07-2022 Фрий Флоут 1395538

Коментар

• И мажо пак почна да купува

08-07-2022 Фрий Флоут 1398538
                            11-07-2022 Фрий Флоут 1395538
                            destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Corn jumps nearly 5%, wheat at 1-1/2-week top on strong demand

https://www.zawya.com/en/markets/com...emand-fhblt149

* European Union wheat is being scooped up at the start of the 2022/23 crop season as importers profit from a pullback in prices from records and seek alternatives to Ukrainian supplies disrupted by war, traders and analysts said.

* A rare purchase of German wheat this week by Egypt's state grains buyer, which ramped up direct purchases outside international tenders, underscored how EU wheat is being tapped in the Middle East and Africa to cover the early part of the new season that started this month.

* Traders said there was market chatter about China showing interest in foreign wheat and corn for possible import purchases.
                              destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

Не само с борсите.Явно са хванали някъв прост перач на пари,който няма елементарни икономически познания.
                                Почна войната и тоя ахмак си е мислил,е сега ми кацна птичето на рамото,пшеницата ще иде на 10 000 $ +хипер инфлация и ще направя милиарди. Е да,ама не.Сега ще вкара и себе си ,а и акционерите в ОГРОМНИ загуби.Но така е,изкривен нисколиквиден пазар ,няма къси позиции ,един участник е 99% от обема,ниски или никакви икономически познания,и накрая логично идва студения душ

Да мажат ските и да си лягат. Голямото реване тепърва предстои!

Коментар

Working...
                                X