Първоначално изпратено от Гошо момче лошо
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Паника на БФБ !!!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от FontusПървоначално изпратено от NiaКолеги, мисля, че стигнахме дъното...ама все тая...личното ми мнение е, че има накъде да се плува...и който не е влязъл още му се отдава добра възможност, защото големите проблеми (не бих нарекла текущата ситуация проблем) за едни представляват големи възможности за други...въпросът е как сам ще се позиционираш в ситуацията...
NIAMAM KIRILICA V OFICCEamolia, budete tolerantni...
Коментар
-
Първоначално изпратено от FontusЕто прогнозата ми кога индексите на БФБ ще тръгнат нагоре — тогава, когато спрете да се правите на смели, защото чак тогава големите ще решат, че са уплашили всеки, който може да се плаши и са купили всичко, каквото е можело да се купи. Единственият шанс да сте в добро настроение, пък индексите да тръгнат нагоре е ако фондовете се уплашат, че хората ще си изтеглят парите.
Аз нямах добро мнение за еланци и съм споделял това във форумите, но след това, което направиха, мисля, че ще почна да ги уважавам и да говоря само добри неща за тях. Без такива като тях не ни чака друго, освен гръцкият сценарий. Дано излязат достатъчно смели, за да не се окаже, че миналата "манипулация" е било наистина манипулация с краткосрочни цели.
Първоначално изпратено от NiaКолеги, мисля, че стигнахме дъното...
Коментар
-
lelele po tvSKAT edin krivak obsagda Borsata Smile
Написаното не е препоръка за покупка или продажба на акции!!! НО ТВЪРДО Е ПРЕПОРЪКА ЗА ИЗБЯГВАНЕ НА НЯКОИ ТЕЛЕВИЗИИПри главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура
Коментар
-
Как е? Стигат ли спасителните лодкиhttp://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Bobi75
Първоначално изпратено от FactsПървоначално изпратено от prodigalЕ, ако си от месец малко е нервно, но пък после кефа е като хората
Върви си един човек по пътя и гледа един друг застанал отстрани и с една пръчица се удря по ташаците. Замахва, удря се, реве от болка. Замахва, удря се, реве... "Защо се удряш така" - го питал първия. "Знаеш ли какъв кеф е когато някой път не уцеля" - бил отговорът!
Та така стои въпросът с уцелването и кефа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от FactsПървоначално изпратено от prodigalЕ, ако си от месец малко е нервно, но пък после кефа е като хората
Върви си един човек по пътя и гледа един друг застанал отстрани и с една пръчица се удря по ташаците. Замахва, удря се, реве от болка. Замахва, удря се, реве... "Защо се удряш така" - го питал първия. "Знаеш ли какъв кеф е когато някой път не уцеля" - бил отговорът!
Та така стои въпросът с уцелването и кефа.)))
Коментар
Коментар