IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Паника на БФБ !!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Гошо момче лошо
    Първоначално изпратено от cobos4e
    Първоначално изпратено от Nia
    Първоначално изпратено от pesho777
    lelele po tvSKAT edin krivak obsagda Borsata
    Колеги, мисля, че стигнахме дъното...
    Дано . Утре всичко ще си покаже
    вярно още може , още може)
    Може,може.Я луканка я шунка.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Fontus
      За съжаление мнения като това пък показват, че макар да наближаваме дъното, все още не сме го стигнали.
      Бих те окуражила да забележеш в каква връзка го казах ама все тая...личното ми мнение е, че има накъде да се плува...и който не е влязъл още му се отдава добра възможност, защото големите проблеми (не бих нарекла текущата ситуация проблем) за едни представляват големи възможности за други...въпросът е как сам ще се позиционираш в ситуацията...
      NIAMAM KIRILICA V OFICCEa molia, budete tolerantni...

Коментар

• Първоначално изпратено от Fontus
        Ето прогнозата ми кога индексите на БФБ ще тръгнат нагоре — тогава, когато спрете да се правите на смели, защото чак тогава големите ще решат, че са уплашили всеки, който може да се плаши и са купили всичко, каквото е можело да се купи. Единственият шанс да сте в добро настроение, пък индексите да тръгнат нагоре е ако фондовете се уплашат, че хората ще си изтеглят парите.

Аз нямах добро мнение за еланци и съм споделял това във форумите, но след това, което направиха, мисля, че ще почна да ги уважавам и да говоря само добри неща за тях. Без такива като тях не ни чака друго, освен гръцкият сценарий. Дано излязат достатъчно смели, за да не се окаже, че миналата "манипулация" е било наистина манипулация с краткосрочни цели.
        Написах това преди десет дена и за щастие оптимистите от тогава понамаляха значително. Хората вече не пишат стихотворения както тогава, ами просто се карат и обиждат. Това според мене значи, че наистина наближаваме дъното.
        За съжаление мнения като това пък показват, че макар да наближаваме дъното, все още не сме го стигнали.

Коментар

• lelele po tvSKAT edin krivak obsagda Borsata Smile
          И аз го гледах!!! А пък си мислех, че от мен по-задръстен няма. Но ако човек се отчая, че е тъп, грозен, изоставен, беден и болен, винаги може да си пусне СКАТ. След кратко гледане разбира, че е умен красавец с много приятели на когото локсацията на тазобедрената става в никакъв случай не му пречи да е републикански шампион на 100 метра гладко бягане и Дау Джонс е в пряка зависимост от ректалната му температура.

Написаното не е препоръка за покупка или продажба на акции!!! НО ТВЪРДО Е ПРЕПОРЪКА ЗА ИЗБЯГВАНЕ НА НЯКОИ ТЕЛЕВИЗИИ
          При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура

Коментар

• Prascho ,kato te slu6am na Bolen Siderov mi prili4a6 malko s toq neveroqten negativizam

Коментар

• Първоначално изпратено от cobos4e
              вярно още може , още може)

Коментар

• Първоначално изпратено от Nia
                Не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nia
                  XAXAXA DA DA I AZ GO SLU6AX TOKU 6TO

Коментар

• Първоначално изпратено от pesho777
                    NIAMAM KIRILICA V OFICCEa molia, budete tolerantni...

Коментар

• lelele po tvSKAT edin krivak obsagda Borsata

Коментар

• Как е? Стигат ли спасителните лодки
                        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• ...
                          Пари има, акциите са си все същите и напора си е все в същата посока

Коментар

• Боби тя корекцията си е момент на крайно изтъпяване и без това.
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
                              Първоначално изпратено от prodigal
                              Е, ако си от месец малко е нервно, но пък после кефа е като хората
                              Това изказване ми напомня на един стра виц...

Върви си един човек по пътя и гледа един друг застанал отстрани и с една пръчица се удря по ташаците. Замахва, удря се, реве от болка. Замахва, удря се, реве... "Защо се удряш така" - го питал първия. "Знаеш ли какъв кеф е когато някой път не уцеля" - бил отговорът!

Та така стои въпросът с уцелването и кефа.
                              страшен виц. с него се забавлявахме в казармата в моменти на крайно изтъпяване

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
                                Първоначално изпратено от prodigal
                                Е, ако си от месец малко е нервно, но пък после кефа е като хората
                                Това изказване ми напомня на един стра виц...

Върви си един човек по пътя и гледа един друг застанал отстрани и с една пръчица се удря по ташаците. Замахва, удря се, реве от болка. Замахва, удря се, реве... "Защо се удряш така" - го питал първия. "Знаеш ли какъв кеф е когато някой път не уцеля" - бил отговорът!

Та така стои въпросът с уцелването и кефа.
                                Добре, каква е лично твоята позиция на БФБ в момента, купуваш, продаваш или държиш акции на наши компании )))

Коментар

Working...
                                X