IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Паника на БФБ !!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Bobi75 Прав си.....ама интересното тук е ,че парите не са по сметка ...а на КАСА....за сравнение предишния период са имали на каса 4хил. лв....

....отделно са парите по разплащателни сметки....

....абе може да греша ....ама никои без причина не държи толкова пари в брои...освен ако не очаква нещо......и това според мен са плащания до 5 хил.лв....

....това са само догадки....и горепосоченото не препоръка за покупко-продажба на ценни книжа....

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1
      Здрасти на всички...

Преди малко разглеждах отчета на Адванс Инвест за Q3....и какво ми направи впечатление.......

.....към 31.10.07....КАСОВА наличност около 2.4млн. лв......в този момент SOFIX е бил 1934.....а сега някои да ми обясни защо КАРОЛ са държали такова количество пари кеш....

....сигурно са очаквали корекцията....или по-скоро са знаели,че големите(в това число слагам и тях) ще предизвикат такава....и естествено държат кеша...и забележете ...НА КАСА...т.е. очаквали са дребни инвеститори да продават дялове...

......колкото и странно да ви звучи....прозирам някаква игра....породена от големите....

....някои наистина ги поостригаха......овцете имам предвид...

Ще прегледам и отчета на ЕЛАНА..(ако има време)
      ама аз предлагам да се държиме все пак според фактите и да не прекаляваме
      при 92 милиона активи на адванс инвест, както беше посочено в друга тема, тези 2.4 милиона са 2.6%
      напълно нормално според мен

а и да не мислите, че ако някой е решил да прави далавери, ще ги направи толко явно

Коментар

• Здрасти на всички...

Преди малко разглеждах отчета на Адванс Инвест за Q3....и какво ми направи впечатление.......

.....към 31.10.07....КАСОВА наличност около 2.4млн. лв......в този момент SOFIX е бил 1934.....а сега някои да ми обясни защо КАРОЛ са държали такова количество пари кеш....

....сигурно са очаквали корекцията....или по-скоро са знаели,че големите(в това число слагам и тях) ще предизвикат такава....и естествено държат кеша...и забележете ...НА КАСА...т.е. очаквали са дребни инвеститори да продават дялове...

......колкото и странно да ви звучи....прозирам някаква игра....породена от големите....

....някои наистина ги поостригаха......овцете имам предвид...

Ще прегледам и отчета на ЕЛАНА..(ако има време)

Коментар

• Хе-хе-хе - каква комична, фалшива коза !!! :-)
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от AfterDark

И други животни има на БФБ ...

Очите, очите са много интересни.

Коментар

• И други животни има на БФБ ...

Коментар

• Импи, не виждаш ли колко е малка главата на тая овчица, а пълна с мозък догоре /клетата /

Коментар

• Хе-хе-хе - обичайният звук, чуващ се от Борсата, наистина е мощно "Бе-е-е-е-е-е !!!"... ама трябваше, остригана до голо "УФТСЪ"... щото на овцете това им е съдбата.
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
                    Хаха, заради тази овца си струваше да преживеем 3 червени седмици:-)
                    ама тази е от преди корекцията))

сега трябва да пуснеш и една остригана до кожа))

Коментар

• Хаха, заради тази овца си струваше да преживеем 3 червени седмици:-)
                      BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• По-здрав за всички "паникьори"

Коментар

• chrez Korecia kum KOL.e./a/kcia

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
                            Първоначално изпратено от ogyn
                            хайде, сега овцете в обратната посока!
                            На борсата можеш да правиш всичко което можеш да правиш на покер. Да лъжеш, да симулираш, да блъфираш, да се преструваш... Да плашиш с големи поръчки отгоре или отдолу (ляво или дясно)... Да манипулираш курса с малки поръчки... Но когато дойде последният час на търговията, в крайна сметка, трябва да направиш онова което имаш да правиш!

Затова послушай батко си... Не говори за "заблудени" сделки през последния час от сесията! Последният час от търговските сесии вътре в определена времева рамка определят силата/слабостта на тренда.
                            оригинален както винаги ))
                            обемите са малки, но рано или късно трябва да се догони фундамента и дори изоставането спрямо някои съседни пазари. не може до безкрай да задържаш тренда с евтини манипулативни трикове... аз съм спокоен, защото съм си направил сметките отдавна, даже по някои мои позиции наблюдавам днес обеми невиждани дори в последния месец преди корекцията
                            хайде успех, Батко м)

Коментар

• Първоначално изпратено от Bouns
                              Много са слаби оборотите днеска за да коментираме. Има време да се включваме. Всяко нещо с времето си. ...........
                              Днес дневните криви на индексите бяха рядко лъкатушещи. Постепенно първосигналната паника и първосигналният ентусиазъм отстъпват място на несигурността, а малките обеми само потвърждават това. Никой не знае да купува или да продава и затова нищо не прави и изчаква. Това ме радва, защото показва, че накъдето и да тръгнем от тук нататък, движението ще бъде по-малко манипулативно и повече реално.

Коментар

• Абе вий хубаво си търгувате тука, но я вижте какво става със Софибор,
                                даже Общината сдадоха фронта!

Коментар

Working...
                                X