IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Паника на БФБ !!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• buluser написа:
    .. рано или късно всичко свършва - няма нищо вечно на този свят... и колкото по-бързо се свърши по-добре!

а, основните играчи затова са основни, защото са ОСНОВНИ - които излиза не е основен, тои е страничен...

... моето писане ли трябва да спре за да свърши паниката?
    Нищо лично .... просто поставяш нереалистични срокове ...излиза нещо от рода ,другата седмица ще острижем овцете и след това сме нагоре..

Коментар

• Първоначално изпратено от buluser
      Първоначално изпратено от B.Graham
      buluser паниката ще свърши като мине третата вълна.
      ... ами и аз това викам - да минава по-бързо
      Така като гледам може да ни удари от утре.Да минава и да не се занимаваме с мечки,паникьори и апокалиптици вече
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
        buluser паниката ще свърши като мине третата вълна.
        ... ами и аз това викам - да минава по-бързо

Коментар

• Първоначално изпратено от buluser
          Първоначално изпратено от Bouns
          Първоначално изпратено от meche_cveti93
          buluser написа:
          Очаквам голема касапница другата седмица... Sad
          ... дано подложилите се на заколение да не се дърпат много, та да се свърши бързо, че аман...
          Касапница може и да има , но може и да няма..... Ако за тебе касапница е продаването по двеста , триста бройки по основни позиции..
          то за мен касапница е когато основните играчи разпродадат активите си и излезнат от пазара .. и ти няма да пишеш повече , защото няма да има никакво свършване...
          +1
          това което гледаме последните месеци е мечи пазар, нищо повече.
          ... а за последната седмица какво викаш?
          Какво толкова има последната седмица би ли ми обяснил, защото на мене нищо нереално не ми се струва да е имало просто мечи пазар???
          Аз следя точно 12-на акции, от тях само една се е продънила наистина вдън земя но какво да се прави поне знам дори и когато обърне пазара да не я купувам.

Коментар

• buluser паниката ще свърши като мине третата вълна.
            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bouns
              Първоначално изпратено от meche_cveti93
              buluser написа:
              ... дано подложилите се на заколение да не се дърпат много, та да се свърши бързо, че аман...
              Касапница може и да има , но може и да няма..... Ако за тебе касапница е продаването по двеста , триста бройки по основни позиции..
              то за мен касапница е когато основните играчи разпродадат активите си и излезнат от пазара .. и ти няма да пишеш повече , защото няма да има никакво свършване...
              +1
              ... а за последната седмица какво викаш?

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
                buluser написа:
                ... рано или късно всичко свършва - няма нищо вечно на този свят... и колкото по-бързо се свърши по-добре!

а, основните играчи затова са основни, защото са ОСНОВНИ - които излиза не е основен, тои е страничен...

... моето писане ли трябва да спре за да свърши паниката?

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
                  buluser написа:
                  +1

Коментар

• Аз бледолики кат видях онзи ден че ми светна стопа макар да не ми се излизаше от БФБ-то излязох.Имам си индиански правила и си ги спазвам.Може и да видя как големия железен кон минава покрай мойта шатра и да го гоня после с мустанга ам така си бях решил дойде ли ми стопа ща не ща съм аут.Пожелавам ви успех макар че кат си мисла излязох точно както повечето правят към края на корекцията и после гонят Михаля.Ам ко да са прай така се бях зарекъл а индианската дума е закон

Коментар

• buluser написа:

Коментар

• Офертите купува са 3256, докато продавачите са 4251 на брой.
                        A kato smetnem i tezi deto ot ponedelnik shte xuknat da zakrivat pozicii pri fondovete koeto vprochem e edinstveniq im pravilen xod(osobenno ako sa v nqkoi ot golemite 5)...stavat mnogo... ta moge i da vidim SOFIX pod 1000

Коментар

• Очаквам голема касапница другата седмица...

Коментар

• Първоначално изпратено от споменЪ
                            Първоначално изпратено от ATILA
                            Който провокира тези събития при работеща икономика и започне да изкупува акции на безценица е голям тарикат. Друг е въпроса колко е законно и морално.
                            Мен, в лайняната България ти говориш за закон и морал?!

Слез на земята!

Казвам тези неща с изключителна болка и съжаление!
                            стига си ревал бе, не усещаш ли че се излагаш вече. как веднъж не потърси вината в себе си. все някой друг ти е виновен.
                            Ти пък да не си му баща че му правиш забележки бе момче.
                            Във този форум си споделяме И разочарованията между другото.
                            А както виждам реакциятат ти е на човек който не може да търпи и себе си даже камо ли другиго

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA
                              Който провокира тези събития при работеща икономика и започне да изкупува акции на безценица е голям тарикат. Друг е въпроса колко е законно и морално.
                              Мен, в лайняната България ти говориш за закон и морал?!

Слез на земята!

Казвам тези неща с изключителна болка и съжаление!
                              стига си ревал бе, не усещаш ли че се излагаш вече. как веднъж не потърси вината в себе си. все някой друг ти е виновен.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivannov
                                И вие се надявате на дъно....неее...докато сериозно не тръгне нагоре ,не вярвам....
                                И по какво ще разберем,че е "сериозно" ?

Коментар

Working...
                                X