IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Вътрешната информация - мит или реалност:))))

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Направо да изпрати по една снимка, какво ще се хабиме да чакаме срещата та да я видиме ние играчи ли сме или какво?

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
      Jay, да започнем с коренчетата - имаш ли против болки в кръста))

Зарко, евалла с двойно "л" ли се пише, нещо от ева ли е, сериозно не знам))
      Всичко имам. И масажи правя за цяр ))
      А ти Съни, не се сърди на Инвестора. По-добре иди на среща за да те огледат хубаво, а после да ги питам и аз, каква е тази Съни и както на какво прилича
      За разлика от другите (Инвестора например) не те питам директно, защото съм тактичен, добре възпитан и скромен
      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Съни, пак си правиш майтап - и то съвсем сериозно (!) - с мен ("сериозно не знам")...

Само съм чувал (наши сънародници) да произнасят думата така, но това е моя интерпретация - замислих се, дали няма да стана причина да научиш нещо неправилно (от мен!)... Много бих съжалявал...
        "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Инвестор, ти си опериран от тактичност))
          Ще си помисля, но защо...ще ме купуваш ли)))

Коментар

• Съни, ела на следващата сбирка да те видим как изглеждаш

Коментар

• Jay, да започнем с коренчетата - имаш ли против болки в кръста))

Коментар

• Прав си, Зарко, тук сме се събрали едни, дето даже и да чуем някоя вътрешна инфомация, няма и да разберем, че е такава

Коментар

• Съни, ето че направи разумната корекция! Бравос (евалла)!

Да отговоря, все пак - с много думи: вътрешната информация е мит за участниците във форумите. Същата информация е реалност за едни други хора. Те не живеят на тая планета...
                  "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Зарко, очаквах точно подобни реакции като на Инвестор и Джей, просто една гавра- майтап с пазарите, нека да е весело)))
                    Но щом мислиш, че някой буквално може да го приеме ще сменя заглавието))
                    Никаква гавра Аз серизно! Продавам ти какво ти душа сака.
                    Вътрешна информация е, защото гадя на чаша от кафе като гледам вътрешната страна... И боб хвърлям и на коран чета, но ти не питаш за това.
                    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Тук сме се събрали все такива, които се състезаваме с вятъра... и (хващам бас, че) няма човек, който да не вярва, че в класацията ще е пръв...

Така е, ако вярваме достатъчно (и сложим под възглавницата си произволно взета депозитарна разписка ), довечера може да сънуваме, че играта е кристално чиста (и честна)!...

Коментар

• Зарко, очаквах точно подобни реакции като на Инвестор и Джей, просто една гавра- майтап с пазарите, нека да е весело)))
                        Но щом мислиш, че някой буквално може да го приеме ще сменя заглавието))

Коментар

• Зарко, тарикат го раздаваш май С гъзарски портфейл. Кажи колко плати

Коментар

• Съни, ти си умно момиче, но не е редно да си правиш майтап с лековерните наши колеги чрез отварянето на тая тема (такава възможност е един мит ).

Такава информация не притежава нито един участник в който и да е-, вкл и в тоя форум..., но, дори и някой да разполага с такава (да е много вътре в нещата), трудно би му платила- (или, както още казваме - би се отблагодарила) за нея (за информацията, де)...

Успехи!

Коментар

• ха хаа, дай инфо за коя компания и тел за контакт, да видим кой ще е по-бърз - аз или комисийката))))
                              btw...пуснах темата, защото само чета как такива неща не ставали по белите пазари)

Коментар

• Ела! Аз ще ти продам колкото искаш

Коментар

Working...
                                X