IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Да видим ще дадат ли дивидент..
    Миналата година май КФН ги стопира.

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

фирми доказали се като неспособни да строят качествено (като магистрали например) трябва ли да им се дават поръчки и изобщо да се допускат до търгове?

въпроса е риторичен
      А задавал ли си си въпроса, защо се строи некачествено?

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        Да видим ще дадат ли дивидент..
        моля? ............. чух ли добре
        fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
          Инж. Атанасов: През 2018 г. АПИ ще стартира търгове за строителство за над 3,5 млрд. лв.

http://www.api.bg/index.php/bg/presc...ad-35-mlrd-lv/
          фирми доказали се като неспособни да строят качествено (като магистрали например) трябва ли да им се дават поръчки и изобщо да се допускат до търгове?

въпроса е риторичен
          fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Да видим ще дадат ли дивидент..

Коментар

• Добър завършек на годината. Определено ми харесва последното тримесечие

Коментар

• Инж. Атанасов: През 2018 г. АПИ ще стартира търгове за строителство за над 3,5 млрд. лв.

http://www.api.bg/index.php/bg/presc...ad-35-mlrd-lv/

Коментар

• Прасето ще влиза в кочинката (софикс) май? Гледам сговорна дружина се е наредила от ляво и кълве...
                  Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader
                    Тук много тихо, въпреки добрите отчети и това че наближава март месец и доста вероятното според мен влизане на компанията в Софикс. Аз увеличавам бройките пък да видим дали съм прав.
                    Е то с тая спекула влезе-излез - заслужава ли си човек да си плюнче молива за куций коне!?!?
                    Не е препоръка... !!!
                    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                      Тук много тихо, въпреки добрите отчети и това че наближава март месец и доста вероятното според мен влизане на компанията в Софикс. Аз увеличавам бройките пък да видим дали съм прав.
                      Предният път като влязоха в Софикс ,фонда на Никито демонстративно ги игнорираха.......що сега да са си променили отношението.Дори и когато вече стана ясно че няма да се задържат там също демонстративно ги изсипаха на пазар без евентуално да се опитат да намерят пакетен купувач (въпреки че ги купиха пакето 40к броя) както постъпваха с другите напускащи индекса.С това отношение май е нормално да няма много емоционалност тук.Но и по добре.....колкото по малко се коментира толкова по-растежно - пример Еврохолд.

Коментар

• Тук много тихо, въпреки добрите отчети и това че наближава март месец и доста вероятното според мен влизане на компанията в Софикс. Аз увеличавам бройките пък да видим дали съм прав.

Коментар

• 47% ръст на печалбата до 7 531 000

Коментар

• Строителството в България расте за девети пореден месец през ноември...

Основна подкрепа на ръста продължава да оказва жилищният сектор, където темповете на строителство изпреварват значително инфраструктурата. Инфраструктурното строителство е силно зависимо от европейското финансиране, а големите проекти – във ВиК сектора, жп линиите и мащабните пътни проекти, все още не са стартирали...
                            Не е препоръка...
                            Vanitas vanitatum...

Коментар

• И пак са сбъркали с 10000 лева :-)

Коментар

• ДДС-то не са включили

Коментар

Working...
                                X