IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от koko_chip
    Първоначално изпратено от B.Graham
    Първоначално изпратено от Пес
    Първоначално изпратено от kif
    имаш право на 1 единствена поръчка в размер на до 200,000 бр.
    Не съм казал, че и трите са на мое име
    Значи не си пуснал ти три Кажи сега кой освен тебе ще арестува КФН-то?
    Що бре, баба му и дядо му да не би да нямат право да запишат по един път Трейса. Да не би да има закони забраняващи на пенсионери да се дават кредити за по 22 милиона?
    Ми май няма.Ама един колега ходи на спявка в КФН за нещо което навсякъде по света се нарича разумна инвестиция.Тук не знам какво ще измислят.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Стенли
      Коко, бравос, усещаш ги нещата..... само се моли да не ти се наложи да обясняваш на някого коя банка какви кредити шяла да ти даде .
      Що да е задължително банка?
      Мнението в никакъв случай не е препоръка за покупка или продажба на акции, права и други ценни книги

Коментар

• Коко, бравос, усещаш ги нещата..... само се моли да не ти се наложи да обясняваш на някого коя банка какви кредити шяла да ти даде .

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
          Първоначално изпратено от Пес
          Що бре, баба му и дядо му да не би да нямат право да запишат по един път Трейса. Да не би да има закони забраняващи на пенсионери да се дават кредити за по 22 милиона?
          Мнението в никакъв случай не е препоръка за покупка или продажба на акции, права и други ценни книги

Коментар

• Първоначално изпратено от Пес
            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от kif

Коментар

• Първоначално изпратено от PeterNK
                Айде вече без кьорфишеци! ... не сме повече от китайците....
                Питай мобилните оператори.Някой вече даде пример с тях
                Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bouns
                  Аз бях там и видях как един мармот завива акции в станиол ........ ! Каза ми да чакам. Ще има за всички
                  От аероакциите ли бяха? Тия с въздух?
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Айде вече без кьорфишеци! ... не сме повече от китайците

Първоначално изпратено от deneb
                    Първоначално изпратено от terza maiorna
                    Ако Сомони са поне малко човечни, да поработят днес до късно и да пуснат една неофициална информация, например +/- 5 %.

Да ги помолим дружно!!!!!!!!!!!!!

Да има поне някакъв повод за запой!
                    По неофициална информация се говори за 2600 пъти,
                    което означава, че няма печеливши, а само класирали се и некласирани
                    Ако си записал цялата емисия, това прави 76 акциики.
                    Закръгленията ми ги подарете.!!!!!!!!!!!

Коментар

• Аз бях там и видях как един мармот завива акции в станиол ........ ! Каза ми да чакам. Ще има за всички

Коментар

• Ох не ща вече да имам Трейс баси киселото грозде
                        /приятно изкарване на играчите, викам да разваляме седянката за днеска /

Коментар

• Re: Презаписване

Първоначално изпратено от Borsalino
                          Първоначално изпратено от zarco
                          Първоначално изпратено от Alan Greenspan
                          Хаха, веднъж и големите да се почувстват преебани (колкото и да е неподходящ последният епитет) :-) :-)

Тъй като имам известни пропуски в знанията по граматиката, един страничен въпрос да задам: дали точно епитет трябва да назовем въпросната част от изречението? Може би в случая се прави аналогия с поетично сравнение?

Няма да заспя довечера, ако не си отговоря на въпроса.

Нищо лично! ))
                          Не знам като част на изречението, но като част на речта въпросният епитет си е "страдателно причастие" :-)
                          Така е. Като част на изречението, мисля, че е "сказуемно определение".

Коментар

• Първоначално изпратено от KIKO
                            Първоначално изпратено от forex_trader
                            Първоначално изпратено от terza maiorna
                            Ако Сомони са поне малко човечни, да поработят днес до късно и да пуснат една неофициална информация, например +/- 5 %.

Да ги помолим дружно!!!!!!!!!!!!!

Да има поне някакъв повод за запой!
                            По неофициална информация се говори за 2600 пъти,
                            което означава, че няма печеливши, а само класирали се и некласирани
                            Ай стига бе - сериозно ли говориш? Сметнах- това означава 54,7 милиарда, откъде с а го взели тези хора?
                            Малиийййй хора спасете СТАНИШЕВ - сигурно вече си е опънал въжето на някое дърво - та това е повече от Бюджета на страната - хахахахаха ебаси абсурда - Абсурдистан.
                            тук очаквам един разбирач, Oficial мисля че беше да разясни сега какво правим в тази ситуация
                            Проблема е в ИП-та, докато те позволяват подобни неща ще е така!!!
                            Поздравявам всички които играха с 22 100 000
                            ako ima ne6o vse edno nema ni6o

Коментар

• 55 милиарда първи път ... :-)
                              изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пес
                                kif, що да съм аут?
                                по принцип това бяха правилата - ама за какви правила говорим тук )))
                                Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

Working...
                                X