Първоначално изпратено от koko_chip
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от СтенлиКоко, бравос, усещаш ги нещата..... само се моли да не ти се наложи да обясняваш на някого коя банка какви кредити шяла да ти даде.
Мнението в никакъв случай не е препоръка за покупка или продажба на акции, права и други ценни книги
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от ПесПървоначално изпратено от kifимаш право на 1 единствена поръчка в размер на до 200,000 бр.Кажи сега кой освен тебе ще арестува КФН-то?
Мнението в никакъв случай не е препоръка за покупка или продажба на акции, права и други ценни книги
Коментар
-
Айде вече без кьорфишеци! ... не сме повече от китайците
Първоначално изпратено от denebПървоначално изпратено от terza maiornaПървоначално изпратено от denebАко Сомони са поне малко човечни, да поработят днес до късно и да пуснат една неофициална информация, например +/- 5 %.
Да ги помолим дружно!!!!!!!!!!!!!
Да има поне някакъв повод за запой!
което означава, че няма печеливши, а само класирали се и некласирани
Закръгленията ми ги подарете.!!!!!!!!!!!
Коментар
-
Re: Презаписване
Първоначално изпратено от BorsalinoПървоначално изпратено от zarcoПървоначално изпратено от Alan GreenspanХаха, веднъж и големите да се почувстват преебани (колкото и да е неподходящ последният епитет) :-) :-)
Тъй като имам известни пропуски в знанията по граматиката, един страничен въпрос да задам: дали точно епитет трябва да назовем въпросната част от изречението?Може би в случая се прави аналогия с поетично сравнение?
Няма да заспя довечера, ако не си отговоря на въпроса.
Нищо лично!))
Коментар
-
Първоначално изпратено от KIKOПървоначално изпратено от kifПървоначално изпратено от forex_traderПървоначално изпратено от terza maiornaПървоначално изпратено от denebАко Сомони са поне малко човечни, да поработят днес до късно и да пуснат една неофициална информация, например +/- 5 %.
Да ги помолим дружно!!!!!!!!!!!!!
Да има поне някакъв повод за запой!
което означава, че няма печеливши, а само класирали се и некласирани
тук очаквам един разбирач, Oficial мисля че беше да разясни сега какво правим в тази ситуацияako ima ne6o vse edno nema ni6o
Коментар
Коментар