IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bobi75
    Първоначално изпратено от B.Graham
    Първоначално изпратено от M-yMaker
    сигурен съм, че в този форум има и пишат активно вътрешни лица от ТРЕИСА - шофьори на камиони, такива дето бъркат и полагат асфалта, оператор на валяк и т.н.
    Ako знаете секретарката на Михайлов под какъв ник пише.......

да не е под Секси Маце?!
    shareman ?
    и тоз коментар е без препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobi75
      абе кой ми изтри поста за трейсианците-марсианци.

ами това да вземат камъни от марс за продаване тука на Земята е единствения добър изход за тях.аааааа
      Абе Боби айде отивай в темата за Маестрото. Като не те кефи Трейс за какво стоиш тук?

Коментар

• Някой да познава хора писали под 15,000 лева поръчки?

Опитвам се да добия идея колко акции мога да очаквам ... сигурно и на вас ви е интересно?

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
          Vmesto da uporstvash kato magare ( ili magarica). se zamisli i pak smetni.Don Emilio vi e kazal kak. I posle da se izvinish
          Ama i az kakvo se zanimavam s vas ..???
          С кой да се съобразявам с ДОН ЕМИЛИО или със Сомони !

Предлагам на следващото IPO резултата да го определи don emilio с тези космически изчисления.

200 000 акции емисия : 1480 пъти презапис = на всеки 135.14 всеки инвеститор ще получи 1 бр. акции.

22 100 000 лв. обща стойност на емисията : 1480пъти прави 14932.43 лв. или всеки подал поръчка под 14932.43 лв отпада.

Коментар

• Първоначално изпратено от AfterDark
            Първоначално изпратено от Samail
            AfterDark, az moga da smiatam sam i to dosta dobre.
            Prosto ne iskah da povtariam , tova koeto Dona e napisal, a i toi go beshe napisal prav i zatova go posochih nego.
            Inache az moite smetki sam si gi napravil oshte predi da si pusna porachkite, a ne sega, kakto predpolagam i ti.
            Prosto mi se iskahshe da gi nakaram da se zamisliat malko , ama ne stava, te si znaiat tiahnoto.

Bez loshi chuvstva kam nikogo.
            Това не е към теб бе човек, а към мечето/цвети.
            OK. Stavat nerazbirateslstva s tozi nachin na obshtuvane. Rabrahme se.

Uspehi na razumnite i na tezi, koito mogat da smiatat ..)))

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
              Първоначално изпратено от M-yMaker
              сигурен съм, че в този форум има и пишат активно вътрешни лица от ТРЕИСА - шофьори на камиони, такива дето бъркат и полагат асфалта, оператор на валяк и т.н.

да не е под Секси Маце?!

Коментар

• Първоначално изпратено от M-yMaker
                Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Samail
                  AfterDark, az moga da smiatam sam i to dosta dobre.
                  Prosto ne iskah da povtariam , tova koeto Dona e napisal, a i toi go beshe napisal prav i zatova go posochih nego.
                  Inache az moite smetki sam si gi napravil oshte predi da si pusna porachkite, a ne sega, kakto predpolagam i ti.
                  Prosto mi se iskahshe da gi nakaram da se zamisliat malko , ama ne stava, te si znaiat tiahnoto.

Това не е към теб бе човек, а към мечето/цвети.

Коментар

• Някой да познава хора писали под 15,000 лева поръчки?

Коментар

• AfterDark, az moga da smiatam sam i to dosta dobre.

Коментар

• абе кой ми изтри поста за трейсианците-марсианци.

ами това да вземат камъни от марс за продаване тука на Земята е единствения добър изход за тях.аааааа

Коментар

• сигурен съм, че в този форум има и пишат активно вътрешни лица от ТРЕИСА - шофьори на камиони, такива дето бъркат и полагат асфалта, оператор на валяк и т.н.
                          и тоз коментар е без препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
                            Vmesto da uporstvash kato magare ( ili magarica). se zamisli i pak smetni.Don Emilio vi e kazal kak. I posle da se izvinish
                            Ama i az kakvo se zanimavam s vas ..???
                            С кой да се съобразявам с ДОН ЕМИЛИО или със Сомони !
                            Ами като не можеш да смяташ сам ...

Какво да ти кажа ...

8)

Коментар

• S Don Emilio !!!
                              Az biah dotuk. Poveche ne moga da obesniavam.
                              Aide sas zdrave.

Коментар

• Оказва се че почти никой не е участвал и "другите" са се пре.ебали а презаписа е на крачка от рекорд
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X