IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ми купи си ЦКБ бе пич, да ти напълни... душата;-)
    Виж с колко са паднали акциите от софикс последните 5 дни, сравни с КТБ и кажи кой е истинския Блу чип. Някакви идеи имаш ли?

Коментар

• Ба.. Капман са царе на балоните. Тая банка е съвсем куха. Вижте колко са и печалбите и откъде идат.

Коментар

• гледам капман заредиха още 2 500 днес колко взеха вече? май към 25 000

Коментар

• Първоначално изпратено от deneb
          Какви активи очаквате да управлява УД КТБ Асет Мениджмънт АД след една година?

Очакваме около 50 млн. лв. Разбира се, нещата ще са силно зависими от ефективността на работа на фондовете ни и от ситуацията на финансовите пазари, дано да нямаме сериозни сътресения като тазгодишните, нямам предвид в България а на външните пазари. Считам, че 50 млн. лв. е реалистичен обем на фондовете, като имам предвид и клиентите, които и сега работят с банката, но по линия на депозитите. Ние разчитаме на част от тези клиенти да станат и клиенти на фондовете, като сме разработили специален продукт.

откъс от интервюто с цв. василев
          Така, така - беше сигурно, че няма да оставят тази досега необработвана от банката пазарна ниша незасята

Коментар

• Какви активи очаквате да управлява УД КТБ Асет Мениджмънт АД след една година?

Очакваме около 50 млн. лв. Разбира се, нещата ще са силно зависими от ефективността на работа на фондовете ни и от ситуацията на финансовите пазари, дано да нямаме сериозни сътресения като тазгодишните, нямам предвид в България а на външните пазари. Считам, че 50 млн. лв. е реалистичен обем на фондовете, като имам предвид и клиентите, които и сега работят с банката, но по линия на депозитите. Ние разчитаме на част от тези клиенти да станат и клиенти на фондовете, като сме разработили специален продукт.

откъс от интервюто с цв. василев

Коментар

• Първоначално изпратено от deneb
              фина с - фина с

Май е време да се появяват фондовете на КТБ Асет
              То е ясно, че КТБ Асет ще са ориентир за това какво предстои с КОРП-а, ама чак толкова големи да са им фондовете...! Поне на старта не ми се вярва да тръгнат толкова високо.

Коментар

• Чакаме отчета....

Коментар

• Първоначално изпратено от El Magnifico
                  Опа, нещо съм изпуснал май. Някой видя ли кой е с тези петдесет хиляди КОРП-а?
                  Ами май доста си изпуснал - сега намери последното интервю на Цветан Василев в инвестора и чети внимателно първия абзац - където става въпрос за биографията му - и ще ти стане ясно, ако не - питай.
                  Не-заслужил инвеститор

Коментар

• фина с - фина с

Май е време да се появяват фондовете на КТБ Асет

Коментар

• Опа, нещо съм изпуснал май. Някой видя ли кой е с тези петдесет хиляди КОРП-а?

Коментар

• Здраво, здраво, да са купили 20 000... ;-)

Коментар

• Капман здраво са я налазили тая акция от Понеделник

Коментар

• [quote="Tocho VIPa"]OKY извинения. Не съм доразбрал нещо. Като извинение - от мен черпявката. ОК?

Нямаш грижи!

Коментар

• OKY извинения. Не съм доразбрал нещо. Като извинение - от мен черпявката. ОК?

Коментар

• Е ти виж методологията на изчисляване на P/E на BG40 от БФБ-София и повърни.... simple average.... moje li da vkarash P/E-to na ORGH s ednakvo teglo s tova na EUBG... to chisto intuitivno ne izglejda logi4no daje ne e nujno da razbirash ot finansi......

Коментар

Working...
                                X