Първоначално изпратено от Maq7
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от СтенлиПървоначално изпратено от Maq7На колкото и да мине, явно ще е на извънрегулиран пазар, така че кво ви грее
Мое мнение, не е препоръка...Every passing minute is another chance to turn it all around
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от СтенлиПървоначално изпратено от Maq7На колкото и да мине, явно ще е на извънрегулиран пазар, така че кво ви грееНе е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от СтенлиПървоначално изпратено от Maq7На колкото и да мине, явно ще е на извънрегулиран пазар, така че кво ви грееLife won't wait for you.
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от B.GrahamЕ няма да минете на 34 леваНкъде около 60така ще е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton.ChigurhПървоначално изпратено от denebПървоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от denebТя вчера падна от 70 лв. и останаха тези на 5 000 бр. на 65 лв.
Ми той май си свърши работата докато излязат всички решения.
А всъщност Бенджи(както го наричаш) имаше предвид този диапазон 65 - 70 лв.
тези на 65 с кобуса не се виждат
той този диапазон го е казал отдавна - май имаше отделна тема на колко ще мине сделката
Махната поръчка - Поръчка купува, която е изтрита преди да я достигне цената
Паднала поръчка - Поръчка купува, която е била ударена от айсберг или поръчка, която не е била "махната" на време.
Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от denebПървоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от denebТя вчера падна от 70 лв. и останаха тези на 5 000 бр. на 65 лв.
той този диапазон го е казал отдавна - май имаше отделна тема на колко ще мине сделката
Махната поръчка - Поръчка купува, която е изтрита преди да я достигне цената
Паднала поръчка - Поръчка купува, която е била ударена от айсберг или поръчка, която не е била "махната" на време.
Коментар
-
Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от denebТя вчера падна от 70 лв. и останаха тези на 5 000 бр. на 65 лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от denebТя вчера падна от 70 лв. и останаха тези на 5 000 бр. на 65 лв.
той този диапазон го е казал отдавна - май имаше отделна тема на колко ще мине сделкатаНе е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
Коментар