IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ще видим. Аз бих се притеснявал повече за патките ама ти си знаеш
    Те патките са се дропили 90%, а КОРПА е банката с най-високите мултипълс в целия свят на цена 103 лева

А имай в предвид че зад такава нереална сделка може да има и други интереси и уговорки, които само продавача и купувача си знаят.

За мен лично 103 за КОРП е нереално висока цена.

ПС
    По логично е да се притесняваш за нещо, което тепърва ще пада, отколкото за нешо което вече е паднало

Поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от franky4fingers
      Според мен и доста други хора са купували, но именно за тях се съмнявам дали ще успеят и те да продадат на 103
      Ще видим. Аз бих се притеснявал повече за патките ама ти си знаеш ;-)
      МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Според мен и доста други хора са купували, но именно за тях се съмнявам дали ще успеят и те да продадат на 103

Коментар

Франки, цената тук се уговори на 31.12.2008 година. Има малка разлика
          Тя се е уговорила, новината не е била публична, и хората с вътрешна информация слагаха бидове за хиляди бройки. И тези които не са имали тази информация си вадеха изводи на тези бидове и именно затова КОРП е единствената компания на нашата борсичка с пазарна капитализация близка до края на 2007 година.
          Обаче сделката вече е факт и инсайдерите купували между 60-70 лева ще искат да капитализират новината, но дали ще има достатъчно балъчета да излязат срещу техните оферти продава
          Франки, ти си сериозен форумец и би трябвало да знаеш кой купува тук и на колко продаде днес :-)
          МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от Стенли
            Първоначално изпратено от franky4fingers
            Сделката вече е в историята и няма какво положително да се очаква повече тук, поне според мен.
            Тук да, въпроса е обаче ще има ли "равнис" по КОРП при ПИБ и ЦКБ...
            къде го видя този въпрос?
            Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Франки, цената тук се уговори на 31.12.2008 година. Има малка разлика
              Тя се е уговорила, новината не е била публична, и хората с вътрешна информация слагаха бидове за хиляди бройки. И тези които не са имали тази информация си вадеха изводи на тези бидове и именно затова КОРП е единствената компания на нашата борсичка с пазарна капитализация близка до края на 2007 година.
              Обаче сделката вече е факт и инсайдерите купували между 60-70 лева ще искат да капитализират новината, но дали ще има достатъчно балъчета да излязат срещу техните оферти продава

Коментар

Сделката вече е в историята и няма какво положително да се очаква повече тук, поне според мен.
                Тук да, въпроса е обаче ще има ли "равнис" по КОРП при ПИБ и ЦКБ...

Коментар

• Сделката вече е в историята и няма какво положително да се очаква повече тук, поне според мен.

Коментар

И пакета на BACB, който продадоха на ирландците беше на цена доста над 8 лева ...

Ако успеете и Вие да си продадете акциите на 103 BGN еваларката .... ама не ми се вярва
                    Франки, цената тук се уговори на 31.12.2008 година. Има малка разлика :-)

Коментар

• И пакета на BACB, който продадоха на ирландците беше на цена доста над 8 лева ...

Ако успеете и Вие да си продадете акциите на 103 BGN еваларката .... ама не ми се вярва

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
                        Ето, как щом се раздвижи малко пазара и стават чудеса.
                        Винаги чудесно е, да се види, когато г-н Инсадера и SubZero са заровили томахавките и си хортуват приятелски, поздрави и на двамата, чудесно събитие за едно ... благовещение да кажем
                        А инсайдере, недей изоставя съвсем големата елка. Ние с големото куче я бехме позагубили из наште вехтории и от мързел най-вече, но се наложи извода, че не бива да се изоставяме да ни превземе мързела на 100%
                        Потупай другарски големото куче от мен ;-)

Коментар

• Ето, как щом се раздвижи малко пазара и стават чудеса.
                          Винаги чудесно е, да се види, когато г-н Инсадера и SubZero са заровили томахавките и си хортуват приятелски, поздрави и на двамата, чудесно събитие за едно ... благовещение да кажем
                          А инсайдере, недей изоставя съвсем големата елка. Ние с големото куче я бехме позагубили из наште вехтории и от мързел най-вече, но се наложи извода, че не бива да се изоставяме да ни превземе мързела на 100%

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A
                            Но, сериозно! Много изроди се навъдиха във форума. Тия хора вместо да гледат да спечелят някой лев и да се забавляват си счупват пръстите да злорадстват.
                            Да не се връзваш много, Инсайдер! Имаш багаж в куфара и ще се оправиш, ама други няма да успеят.

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton.Chigurh
                              Първоначално изпратено от Dio
                              Първоначално изпратено от frei1974
                              Ама верно мина на 100лв.
                              ТБ Корпоративна търговска банка АД-София 1 800 000 102.974 185 353 200.00
                              ново 5.
                              а това откъде?
                              Това е там където тебе не те късае. Там можеше да мине както на 200 така и на 2 лева.
                              Бях вложих малко ирония в поста, но не се усеща.
                              Това не важи за днешните 70 000 акции на Монбат преминали на около 2.76, но да се надяваме, че някой ден биха могли да стигнат и 200.
                              Поздравления и за инсайдър-а.
                              Добра сделка за пазара.
                              (Много яка банка, инсайдер )

Коментар

• Първоначално изпратено от SubZero
                                Първоначално изпратено от meche_cveti93
                                Тотално падение в нагласите и културата на участниците на БФБ .Вместо да поздравите INSIDER-A , за точното определяне на цената на продажба на 30 % пакет ....
                                Без да подценявам Инсайдер-а, но тази цена беше "точно определена" от половината пазар още преди седмици. Да не бъркаме изтичането на информация с прогноза.
                                хахахахаха :-)))))))))))))))

Това, че точно съм я определил не значи, че съм я сметнал на голямата елка :-)))

Просто така ми се даде свише :-)))) хахахааа

Но, сериозно! Много изроди се навъдиха във форума. Тия хора вместо да гледат да спечелят някой лев и да се забавляват си счупват пръстите да злорадстват.

Коментар

Working...
                                X