IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• акъл без образование = бай ганьо
    Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Franky, franky чавка да ти беше изпила мозъка, да имаш оправдание ама ти продължаваш с простотиите.
      Тъп си брат и не ставаш за управление на пари. То за това и няма вече какво да управляваш.
      Не е достатъчно да си учил в лондон, трябва и акъл.

Браво на БЪЛГАРИЯ, браво на КОРП!
      Тошко, пожелавам ти и ти да си продадеш акцийките на 103 левчета.

ПС
      Аз колкото труд съм положил за образованието си, майкати не е положила толкова докато те е раждала.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tocho VIPa
        За това съм съгласен, но за останалото нямаш право. Всеки има право на собствено мнение.
        МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Здрасти Ветре,

Форумът станал като чат, затова много не влизам, но следя хитростите и глупостите, супер тъпотиите, които се пишат. Радвам се да Ви видя с големото куче да се ослушвате

Коментар

• Franky, franky чавка да ти беше изпила мозъка, да имаш оправдание ама ти продължаваш с простотиите.
            Тъп си брат и не ставаш за управление на пари. То за това и няма вече какво да управляваш.
            Не е достатъчно да си учил в лондон, трябва и акъл.

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A
              Как да няма мангизи. Тия 100 млн. евро на арабите какво са? Утре слънцето ще огрее и на друго място. Здраве да има :-)
              И това е така инсайдер. Ако не е сега, ще е утре, но ще стане. Лека полека капиталите се прегрупират.

Коментар

• Graham, щом тр. да сме осторожни, значи ще гледаме да сме осторожни.
                Знаеш, че кой го е страх от мечата лапа, гледа да не се мота много из гората. Засега сме осторожни. Цела Европа гаранция - почти до франция

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
                  Първоначално изпратено от Стенли
                  Първоначално изпратено от franky4fingers
                  Сделката вече е в историята и няма какво положително да се очаква повече тук, поне според мен.
                  Тук да, въпроса е обаче ще има ли "равнис" по КОРП при ПИБ и ЦКБ...
                  я, отдавна не съм виждал във форума франкито, браво, жив и здрав е, това е важното.
                  искат се парички в циркулацията, по твоя въпрос, Стенли
                  Как да няма мангизи. Тия 100 млн. евро на арабите какво са? Утре слънцето ще огрее и на друго място. Здраве да има :-)
                  МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
                    Първоначално изпратено от Стенли
                    Сделката вече е в историята и няма какво положително да се очаква повече тук, поне според мен.
                    я, отдавна не съм виждал във форума франкито, браво, жив и здрав е, това е важното.
                    Ветре ама и ти се криеш нещо в последно време.Сега около екшъна с публичните банки с Кучето требва да сте осторожни много
                    Life won't wait for you.

Коментар

Но, сериозно! Много изроди се навъдиха във форума. Тия хора вместо да гледат да спечелят някой лев и да се забавляват си счупват пръстите да злорадстват.
                      Ти да видиш като дойдат Факи,Гаки и сие в темата.Свят ше ти се завие.
                      P.S.Който успя да направи пари -честито.Който не успя- да не му пука, банката е стабилна.Достраша ме да изспекулирам в тоя момент.
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Стенли

Коментар

• Първоначално изпратено от zlata lamia
                          Мустакатият набута чалмарите! В заключение-бахти тъпия султан на Оман-купи нещо,дет не струва нищо за милиони!Сега цената ще се спусне по урвата!
                          Ало Злия Трол голям разбирач си станал,бе?Акъл и на петро шейховете вече даваш.
                          Хвалъ на таквиз акълии.
                          Life won't wait for you.

Коментар

......

ПС
                            По логично е да се притесняваш за нещо, което тепърва ще пада, отколкото за нешо което вече е паднало

Поздрави
                            Това, което е паднало може да падне и още. И обратното, това което не е паднало може и да се вдигне доста :-)
                            по вероятно е ПИБ да скочи 3-5 пъти от колкото Корп да направи същото - добре стабилна банка ама колко да скочи - на 3-4млрд? била е стабилна в кризата значи е останала с реална оценка която ще си остане реална и при възтановяване на пазара т.е. на същите нива. който има тук /и в ИБГ/ ще продава за да влиза в подценените

Коментар

• По принцип е така. Но нещото за което ти говориш не е паднало, защото пазарът очакваше днешната сделка, а не защото КОРП е по-добра банка от конкурентите си или притежава някакав competitive advantage over rival competitors ....

Коментар

• Първоначално изпратено от franky4fingers
                                Ще видим. Аз бих се притеснявал повече за патките ама ти си знаеш
                                Те патките са се дропили 90%, а КОРПА е банката с най-високите мултипълс в целия свят на цена 103 лева

А имай в предвид че зад такава нереална сделка може да има и други интереси и уговорки, които само продавача и купувача си знаят.

За мен лично 103 за КОРП е нереално висока цена.

ПС
                                По логично е да се притесняваш за нещо, което тепърва ще пада, отколкото за нешо което вече е паднало

Поздрави
                                Това, което е паднало може да падне и още. И обратното, това което не е паднало може и да се вдигне доста :-)

Коментар

Working...
                                X