акъл без образование = бай ганьо
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Franky, franky чавка да ти беше изпила мозъка, да имаш оправдание ама ти продължаваш с простотиите.
Тъп си брат и не ставаш за управление на пари. То за това и няма вече какво да управляваш.
Не е достатъчно да си учил в лондон, трябва и акъл.
Браво на БЪЛГАРИЯ, браво на КОРП!
ПС
Аз колкото труд съм положил за образованието си, майкати не е положила толкова докато те е раждала.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Слънчев вятърПървоначално изпратено от СтенлиПървоначално изпратено от franky4fingersСделката вече е в историята и няма какво положително да се очаква повече тук, поне според мен.
искат се парички в циркулацията, по твоя въпрос, СтенлиМНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от Слънчев вятърПървоначално изпратено от СтенлиПървоначално изпратено от franky4fingersСделката вече е в историята и няма какво положително да се очаква повече тук, поне според мен.
искат се парички в циркулацията, по твоя въпрос, СтенлиLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от INSIDER-AНо, сериозно! Много изроди се навъдиха във форума. Тия хора вместо да гледат да спечелят някой лев и да се забавляват си счупват пръстите да злорадстват.
P.S.Който успя да направи пари -честито.Който не успя- да не му пука, банката е стабилна.Достраша ме да изспекулирам в тоя момент.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от СтенлиПървоначално изпратено от franky4fingersСделката вече е в историята и няма какво положително да се очаква повече тук, поне според мен.
искат се парички в циркулацията, по твоя въпрос, Стенли
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlata lamiaМустакатият набута чалмарите! В заключение-бахти тъпия султан на Оман-купи нещо,дет не струва нищо за милиони!Сега цената ще се спусне по урвата!
Хвалъ на таквиз акълии.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от INSIDER-AПървоначално изпратено от franky4fingers......
ПС
По логично е да се притесняваш за нещо, което тепърва ще пада, отколкото за нешо което вече е паднало
Поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от franky4fingersЩе видим. Аз бих се притеснявал повече за патките ама ти си знаеш
А имай в предвид че зад такава нереална сделка може да има и други интереси и уговорки, които само продавача и купувача си знаят.
За мен лично 103 за КОРП е нереално висока цена.
ПС
По логично е да се притесняваш за нещо, което тепърва ще пада, отколкото за нешо което вече е паднало
ПоздравиМНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
Коментар