If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
А къде ти е патриотизма и признателността, за това че те ръководят и управляват?
Защо не викаш Българи-Юнаци и да се радваш като патриот?
Съвсем патриотично им тегля едни звучни. Днес чета една статия на Икономист за корупцията в развиващите се пазари, правеха едно сравнение между Китай, Русия и Турция. Как ръководителите им заемат някакви морални позиции и в същото време корупцията си се вихри с пълна сила.
Но ми направи впечатление как всъщност държавните служители и политиците в тези държави разглеждат корупцията. Те смятат че работят за държавата, а не за обществото. Държавата одобрява корупцията, значи те не правят нищо кой знае колко нередно. Обществото гледа на тях по същия начин - че корупцията си върви с държавата и въпроса е покрай корупцията и да правят нещо за тях - защото те все пак работят за държавата, а не за тях.
Не можах да разбера, дали по време на цялата тази дандания лихвата продължава да се начислява върхи главницата и въобще какво ще се изплаща, кокато отвори банката- капитализирана сума или главница ?
Аз до преди две години имах някакви пари в България от тогава нямам. И хабя доста по-малко нерви за техните глупости. Но сега се опитват да ме накарам да правя подарък на Доган, Костов и кой знае колко още политици, а аз единствения подарък който искам да им правя са павета. Една стотинка от моите данъци не искам да стига до тях.
А къде ти е патриотизма и признателността, за това че те ръководят и управляват?
Защо не викаш Българи-Юнаци и да се радваш като патриот?
Съдът разреши сваляне на банковата тайна за кредитите в КТБ
От държавното обвинение не поясниха днес във връзка с кое разследване е направено искането за сваляне на банкова тайна, като казаха, че се разследват нередности, както в КТБ, така и в "Банков надзор". Бяха категорични обаче, че става дума само за кредитополучателите, а не и за вложители в банката.
Аз до преди две години имах някакви пари в България от тогава нямам. И хабя доста по-малко нерви за техните глупости. Но сега се опитват да ме накарам да правя подарък на Доган, Костов и кой знае колко още политици, а аз единствения подарък който искам да им правя са павета. Една стотинка от моите данъци не искам да стига до тях.
И аз не искам.И не искам заради тия да се туткат с решението на проблема.Ако са некадърни да викат Цецо да си отваря банката
Защо не отговориш - това решение за Всяка една банка ли ще важи оттук-нататък?
Всеки един цент/стотинка, в която и да е банка да е гарантиран?
да предположим ли коя ще е следващата?
Ами, според мен може да се направи една много малка поправка в закона. Ще изглежда долу горе така:
Чл. 4. (1) (Изм. - ДВ, бр. 109 от 2001 г., изм. - ДВ, бр. 118 от 2002 г., изм. - ДВ, бр. 31 от 2005 г., изм. - ДВ, бр. 64 от 2006 г., в сила от 31.12.2006 г., изм. - ДВ, бр. 98 от 2008 г., изм. - ДВ, бр. 101 от 2010 г., в сила от 31.12.2010 г.) Фондът гарантира пълно изплащане на сумите по влоговете на едно лице в една банка независимо от броя и размера им до 196 000 лв.
(2) (Изм. - ДВ, бр. 109 от 2001 г.) В посочената сума се включват и начислените лихви към датата на решението на Българската народна банка по чл. 23, ал. 1.
(3) Разпоредбата на ал. 1 не се прилага спрямо лица, придобили права по влог в резултат на извършени разпоредителни действия с влога след вземане на решението на Българската народна банка по чл. 23, ал. 1. (4) В случай че до решението на Българската народна банка по чл. 23, ал. 1, се стигне в резултат на действие или бездействие на държавни органи, на основание чл. 7 от Конституцията на РБългария, абзацът "до 196 000 лв" отпада
* Това е само предложение за промяна и не е опит за погрешно възпроизвеждане на сега действащия закон
Тоя диалог трябва ли да се платят или не депозитите над 100к изобщо не трябва да го водим сега....а евентуално след 3м
Сега трябва да се мисли как да се оздрави банката и да се отвори и да работи.
Квестори има в банката а не синдици
А банката на базата на мартенския и одит и на предишни финансови резултати по всичко личи че може да бъде оздравена !!
Защо хабим толкова енергия в нещо ненужно а не се впрегнат услилия за оздравяване на банката !
Ма тия смотаняци мое мислят десет годин.ще им прегреят мозъците от мислене.Сега остава да подадат оставката и да разпуснат парламента.След което става Честито..
Равновестни нали затова толкова време се разправях с тебе бе човек.Ще осъзнаеш ли най после какво ти говорех когато ти писах че играеш комар с хора които ти знаят картите и могат да променят правилата.Ти имаш четири валета и викаш всичко коз но противника има четири берлика и вика безкоз.Даваш контра получаваш реконтра.Ти си мислиш че играеш всичко коз ама се оказва че играете без коз щото има нов закон и вече без коз е над всичко коз.И те така губиш.Тия хора изобщо не осъзнават какво вършат.Те си мислят че това е компютърна игра и има клавиш ескейп.В реалността няма.Та не са решили не са променили закона.Ще сфанеш ли всички които имаме депозити зависим не от КТБ и от това да ли е здрава или фалирала а от решенията на депутатите.Ми те могат да отменят и защитата на влоговете до 100000 евро
Защото се чудят как да окрадат активите на банката. За това е цялата драма. За това и не и вземат лиценза, защото след като и вземат лиценза законовите срокове почват да текат бързо.
Равновестни нали затова толкова време се разправях с тебе бе човек.Ще осъзнаеш ли най после какво ти говорех когато ти писах че играеш комар с хора които ти знаят картите и могат да променят правилата.Ти имаш четири валета и викаш всичко коз но противника има четири берлика и вика безкоз.Даваш контра получаваш реконтра.Ти си мислиш че играеш всичко коз ама се оказва че играете без коз щото има нов закон и вече без коз е над всичко коз.И те така губиш.Тия хора изобщо не осъзнават какво вършат.Те си мислят че това е компютърна игра и има клавиш ескейп.В реалността няма.Та не са решили не са променили закона.Ще сфанеш ли всички които имаме депозити зависим не от КТБ и от това да ли е здрава или фалирала а от решенията на депутатите.Ми те могат да отменят и защитата на влоговете до 100000 евро
Браво момчета, пишете в интересна тема - поздравления.... Но на мен не ми се пише, че ще ми трябват около 4 страници..... И то само да могат да се резюмират всички медиини изявления и данните от последните отчети към тримесечието.... Успех желая на всчки и най-вече на БГ икономика!!!!!!
Коментар