IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Елементарна математика.
    Ако се платят всички депозити сумата е Х
    Ако се платят само гарантираните сумата е Х-У
    Това обаче ще доведе до една сума Z, която ще се изгуби. Дела, мела, фалити, малити
    Въпросът за 1 милион лева на депозит в КТБ е Z>Y? или Y>Z?
    Мне. В грешка си.
    Ако се платят всички депозити, сумата ще е X само за около седмица, две. След това от X ще стане X*2, X*3,X*X.
    Или викаш, теб те интересува само докато закърпят КТБ, за следващите баМки да му мислят други?

Коментар

Тук си има вече и други закони. Ще ме извиняват от Топлофикация, но сякаш не е много редно да продължава на видно място да стои в момента сметката за плащане в КТБ
      http://toplo.bg/%D0%BA%D0%BB%D0%B8%D...82%D0%BA%D0%B8
      що да не е редно, като видимо има много готови всички солидарно и този масраф на политиците да платят
      ...до следващия

п.п. и не замеряй ) с членове от закони, не съм юрист и не мисля да ги гледам, щото политиците определено също не се интересуват от тях, а народонаселението е готово да им прости и тази грешка )

Коментар

• Здравейте,

Как ви се струва хипотезата, че Василев и Доган правят настоящата каша в разбирателство по заказ.........

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
          Гардове от НСО пазят Иван Искров, следващият може да е Пеевски

http://www.blitz.bg/news/article/279577

Само да знаете,че и охраната ще им плащаме на тези убавци !!!!
          От какво ги пазят, те са народни хора
          Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
            Що да не платя,ще платя като поп и на държавата и на общината,но първо ще си платя на мръсния частник хахаха
            Не,първо ще платя на хазната за депозитите на контрагента ти,че ще се затрудни човекОт
            Елементарна математика.
            Ако се платят всички депозити сумата е Х
            Ако се платят само гарантираните сумата е Х-У
            Това обаче ще доведе до една сума Z, която ще се изгуби. Дела, мела, фалити, малити
            Въпросът за 1 милион лева на депозит в КТБ е Z>Y? или Y>Z?

Коментар

• Мила родна ПОВТАРЯЩА се картинка...
              Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                Изненадите в БГ никога не свършват....
                Днес сутринта споменават за софийската топлофикация....
                Имала 80 млн в КТБ...???
                Но всичко било ОК, защото имали сметки в още 7-8 банки......
                Това за онази топлофикация , дето беше фалирала и имала 400 млн дългове към доставчици , ли става въпрос...
                Бах маа му ...щеше да се появи 'спасител" на топлото и за 1 лв да я купи...за да и плати дълговете.....с депозитите....
                пп Затова си мисля...Закона трябва да се спазва....До 200 к и толкова....
                АКО СЕГА СЕ НАПРАВИ ИЗКЛЮЧЕНИЕ, СКОРО ДАЛАВЕРАТА ЩЕ СЕ ПОВТОРИ....
                Викам...чухте ли ме....
                + 1

И както каза един познат, седяли си едни умни видни хора и си приказвали: Абе това нашенци, пак били събрали над 40 млрд по депозити....Дай да видим отново как да им ги приберем....

Тъй ще е тя в България, или всичко ще е в имоти, или в дюшека. Как да не ги приберат, особено пък като виждат, че могат да го направят безнаказано.
                “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                  Приказката е популярна от години из нета като се споменава едно американско градче и 100 доларова банкнота )))

Уточнението го правя, защото това важи и при едни нормални търговски практики в нормална държава, която НЕ прави специални закони през ден за някого си.
                  Според мен, при настоящите условия, без да трябва да се правят специални закони може да се мине към прилагане на чл.109, и евентуално 110 ЗКИ. Но тогава ще бъде трудно да се противопоставят на свързаните лица. Тогава изобщо няма да се стигне до ЗГВБ.
                  Друг е въпросът, как ще реагират пък свързаните лица Но ако не плащат няма много възможност за реакция.
                  Не знам, не му разбирам. Имаме си БНБ да го мисли. Може да го измисли, може и да сгреши. Ако сгреши - чл 7

Коментар

Имала 80 млн в КТБ...???

Това за онази топлофикация , дето беше фалирала и имала 400 млн дългове към доставчици , ли става въпрос...
                    ...
                    А пише ли на каква лихва са били тези милиони?
                    Щото, някъде се споменаваше, че тия пари на държавните стояли там на 2-3% лихва...
                    но идеята била да се украсява баланса )

Коментар

Няма го начинът да не я платиш. И ти, и аз!!!
                      Какво, няма да платиш на Топлофикация/съответно Булгаргаз/съответно БЕХ
                      Или на общините???
                      Или на държавните учреждения???

И накрая да не се окаже, че няма да платиш само на този, от който зависи бизнеса или заплатата ти? - мръсния частник???
                      Що да не платя,ще платя като поп и на държавата и на общината,но първо ще си платя на мръсния частник хахаха
                      Не,първо ще платя на хазната за депозитите на контрагента ти,че ще се затрудни човекОт

Коментар

Старо но златно!!!!
                        Разберете бе хора!!!! 100 те евро са в КТБ!!!!

Ленив ден в малко гръцко село. Дъжд се сипе като из ведро, улиците са опустели. Времената са трудни, хората са затегнали коланите, всеки е задлъжнял на някого, всеки живее на кредит.....
                        Приказката е популярна от години из нета като се споменава едно американско градче и 100 доларова банкнота )))

Уточнението го правя, защото това важи и при едни нормални търговски практики в нормална държава, която НЕ прави специални закони през ден за някого си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
                          Ама разбира се,как не се сетих !
                          Ще погледна с разбиране и за да не се затрудните ще ви платя сметката
                          Няма го начинът да не я платиш. И ти, и аз!!!
                          Какво, няма да платиш на Топлофикация/съответно Булгаргаз/съответно БЕХ
                          Или на общините???
                          Или на държавните учреждения???

И накрая да не се окаже, че няма да платиш само на този, от който зависи бизнеса или заплатата ти? - мръсния частник???

Коментар

Имала 80 млн в КТБ...???

Бах маа му ...щеше да се появи 'спасител" на топлото и за 1 лв да я купи...за да и плати дълговете.....с депозитите....

пп Затова си мисля...Закона трябва да се спазва....До 200 к и толкова....
                            АКО СЕГА СЕ НАПРАВИ ИЗКЛЮЧЕНИЕ, СКОРО ДАЛАВЕРАТА ЩЕ СЕ ПОВТОРИ....

Викам...чухте ли ме....
                            Тук си има вече и други закони. Ще ме извиняват от Топлофикация, но сякаш не е много редно да продължава на видно място да стои в момента сметката за плащане в КТБ
                            http://toplo.bg/%D0%BA%D0%BB%D0%B8%D...82%D0%BA%D0%B8

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                              Ми прав е Парамов: Искров превърна БНБ в детска градини, унизи цялото банково съсловие
                              Орешарски, най-добрият финансист, ще остави държавата в пълен колапс!
                              Аз не знам кой му измисли на олиграски че бил добър финансист ??? Просто една лъжа като се повтори 1000 пъти в платените медии и фалшивия образ е готов.
                              Видяхме го на ДЕЛА колко голям финансист е,а и управленец и държавник !
                              Цъфнахме и вързахме под негово управление !

Коментар

Няма да фалира, но защо да се затрудняваме, като можем да погледнем на нещата с разбиране.
                                Ама разбира се,как не се сетих !
                                Ще погледна с разбиране и за да не се затрудните ще ви платя сметката

Коментар

Working...
                                X