IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
    Не ти ли хрумва, че точно от това - няма полза.

Като отворят Банката и Какво???
    Нали се сещаш, че, ако има налични пари, първите светкавични преводи ще бъдат към някои 'определени' лица?
    Така че, пак няма да стигнат до тези с по-малките депозити.
    Те чакат или Банката да Заработи или да й се отнеме лиценза, за да може да се изплатят парите от Влога за гарантираните депозити.

Тук, гледам спрягат Баланса към 31.03.

Ама подобни сметки са... без кръчмаря

Преди да излезе Пеевски с водевила за 'скъпия му живот', действията на Прокуратурата (уж, има някакво следствено дело, заведено срещу Банков надзор още през март) и малко по-късно на БНБ, много хора от кръговете са знаели и са дръпнали, каквото могат.

Отделно, се споменава, че са преместени пари на държавни фирми в други банки.

Така че, всеки един Баланс преди датата на затварянето е излишен, от гледна точка на Реалното, днешно финансово състояние.
    не това имах предвид..., имах предвид народа на улицата, за да ги притиска за да решават въпроса с банката.

Коментар

• Първоначално изпратено от nedev75 Разгледай мнение
      Ситуацията се развива типично по български по най-лошия сценарии.Вярно че и аз съм заинтересован (все още депозант с под 196 000лв. влог), но все пак някак си по-спокоен защото ако не бях предприел в последния момент нещо сега незнам как щях да се чувствам.
      Жалкото обаче е следното.Винаги съм искал да държа основната част от сметките и активите си в България и за разлика от хората на които помагам да правят точно обратното съм вярвал поне малко в тази държава.След това което виждам, как без пет пари да дават и за малките депозанти, заинтересовани само от собствения си райтинг политиците не правят абсолютно нищо съм погнусен и се наложи да взема необходимите мерки да защитя себе си и семейството си.Като изключим парите в КТБ нямам вече абсолютно никакви депозити, акции и каквито и да е финансови инструменти в каквото и да е българско дружество или банка.Мислех имот да купя тук, но и това не направих и няма да сторя.
      Вярно сега лихвите които вземам са между 1.9 и 2.5% но знам че са в нормални страни, с нормални управници и с адекватни планове за реакция.С мъка го направих, но наистина съм ужасен от това което стана и погнусен и незнам какво да кажа.Това не е държава, това е едно нищо.Недоумявам що за идиот трябва да е някой за да държи каквото и да е тук, но явно до скоро и аз бях такъв.
      Малко и за банките.Тъй като в английски и холандски банки не бях ходил лично мога да кажа че съм възхитен от обстановка, обслужване и всичко останало.Дори и в най-добрата за мен банка като обслужване-ПИБ не бях срещал такова позитивно отношение и всякакво съдействие.
      Пак казвам мъка ми е защото съм българин, но тук освен един апартамент в който да живея друго не бих държал.Ако все пак КТБ отвори и не стане като с лихвоточките незабавно и тези суми, макар и не големи ще разкарам от тук на часа.
      Аз пък имам 37 лева в ПИБ.Жена ми и тя изтегли всичко има 20 кинта в Уникредит.
      Повече пари в българска банка няма да държа до края на живота си.Ако синът ми реши да се установи в Германия ще продам каквото му се полага и всико се маха от тук.Не може идиота Бойко Борисов и мръсните комунисти да имат такова отношение и поведение.Тия идиоти трябва да си платят.И бойкот на изборите.Дотук бях

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
        Мисля, че решението на въпроса с КТБ е един- всички вложители на банката на опашки пред офисите на КТБ на 21 юли в 9,00 часа, докато Иван Искров си изпълни обещанието дадено на 22 юни 2014 г. !!! Иначе, ще има продължително и мъчително чакане, с неизвестен край.
        Не ти ли хрумва, че точно от това - няма полза.

Като отворят Банката и Какво???
        Нали се сещаш, че, ако има налични пари, първите светкавични преводи ще бъдат към някои 'определени' лица?
        Така че, пак няма да стигнат до тези с по-малките депозити.
        Те чакат или Банката да Заработи или да й се отнеме лиценза, за да може да се изплатят парите от Влога за гарантираните депозити.

Тук, гледам спрягат Баланса към 31.03.

Ама подобни сметки са... без кръчмаря

Преди да излезе Пеевски с водевила за 'скъпия му живот', действията на Прокуратурата (уж, има някакво следствено дело, заведено срещу Банков надзор още през март) и малко по-късно на БНБ, много хора от кръговете са знаели и са дръпнали, каквото могат.

Отделно, се споменава, че са преместени пари на държавни фирми в други банки.

Така че, всеки един Баланс преди датата на затварянето е излишен, от гледна точка на Реалното, днешно финансово състояние.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
          Няма нужда тук да ....Викаш

Излез пред Парламента и Поискай да върнат Цветан Василев тук, който да обясни какво е състоянието на Банката.

ЩО ЗА ВЛОЖИТЕЛИ СТЕ, ако не се интересувате какво е мнението И на Собственика???
          Как така в цялата драма, той си стои някъде си извън и дори при затворена банка, която нарочват за фалит, никой не е повдигнал обвинение срещу него???
          Вярно е това, той си живее живота във Виена, а две жени лежат в ареста, заради него, една гасне под домашен арест, и стотици хиляди страдат от затворената банка.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
            ДАЙТЕ СВОБОДА НА ХОРАТА - ИЗБОР ЗА ХЛЯБ ИЛИ ИНВЕСТИЦИЯ
            Няма нужда тук да ....Викаш

Излез пред Парламента и Поискай да върнат Цветан Василев тук, който да обясни какво е състоянието на Банката.

ЩО ЗА ВЛОЖИТЕЛИ СТЕ, ако не се интересувате какво е мнението И на Собственика???
            Как така в цялата драма, той си стои някъде си извън и дори при затворена банка, която нарочват за фалит, никой не е повдигнал обвинение срещу него???

Коментар

• Мисля, че решението на въпроса с КТБ е един- всички вложители на банката на опашки пред офисите на КТБ на 21 юли в 9,00 часа, докато Иван Искров си изпълни обещанието дадено на 22 юни 2014 г. !!! Иначе, ще има продължително и мъчително чакане, с неизвестен край.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                ИМА РЕШЕНИЕ И Е ВРЕМЕ ДА ГО ОСЪЗНАЯТ ,
                1. РАЗРЕШАВАТ НА АКЦИОНЕРИТЕ ДА СИ УВЕЛИЧАТ КАПИТАЛА 2 ПЪТИ
                ДО ПОПЪЛВАНЕ НА тъй НЕустановената ДУПКА .
                2, РАЗРЕШАВАТ НА ДЕПОЗИТАНТИ С НАД 100хил. ЕВРО за остатъка да си запишат акции с гарантирана доходност до 4,5% макс 5%
                3, ИЗПЛАЩАТ НА КОИТО ПОЖЕЛАЕ СУМИ ДО 100хил евро.
                4. ВСИКИ ИМА ПРАВО ДА ЗАПИШЕ ОТ НОВАТА ЕМИСИЯ ПРИВИЛИГИРОВАНИ АКЦИИ с предимство са ВЛОЖИТЕЛИТЕ
                ДАЙТЕ СВОБОДА НА ХОРАТА - ИЗБОР ЗА ХЛЯБ ИЛИ ИНВЕСТИЦИЯ

Коментар

• Първоначално изпратено от Pacho Разгледай мнение
                  ти разбра ли ми въпроса изобщо???
                  Много добре даже .но те имат проблеми с световната
                  Банка защото тя държи облигации там
                  бавно и тихо нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от foggbg Разгледай мнение
                    Да се надяваме
                    ти разбра ли ми въпроса изобщо???

Коментар

• Първоначално изпратено от Pacho Разгледай мнение
                      Аз имам задачка закачка, леекинко извън темата - ще ли има клонова мрежа Хипо Адрия по нашите земи?
                      Да се надяваме
                      бавно и тихо нагоре

Коментар

• Все повече почвам да се замислям, дали Василев, чрез свой връзки и пари, както и с компромати за български политици не е успял да ги притисне, чрез високопоставени европейски политици. Все пак във Виена едва ли седи само в хотела. А както е известно тук нешите са затънали до уши в далавери и разкриването на някоя от тях пред европа няма да е като акциите на прокуратурата в България.

Все пак е странно,
                        1 изнаясл пари с чували, после се оказа, че не.
                        2. Щяха да национализират банката сега се оказват или поне мълчат.
                        3. Оманците са искали да спасят банката 3 пъти и сега ще съдят България.

Коментар

• Първоначално изпратено от mobiman Разгледай мнение
                          http://frognews.bg/news_73189/

Май съдебните дела ще се стоварят върху държавата като лавина.

Изглежда все още не е късно нещата да се вкарат в ред като дадат възможност на всички акционери да подкрепят банката.
                          А на мен ми изглежда, че това може да се случи само под масов и силен обществен натиск!

Тези, които затвориха КТБ, тези, които заговориха за заеми от МВФ за "Спасяването" й и тези, които искаха банкова ваканция - ТЕ не искат Банката да се спасява!!!

Затова и всячески търсят начин да имат пари, за да изплатят ВСИЧКИ депозити!
                          Независимо от цената, независимо за сметка на какви други дейности ще бъдат новите заеми.
                          Last edited by съни(тя); 17.07.2014, 19:48.

Коментар

• Признавам си, че нищо не разбирам от банки. И сигурно подозренията ми са наивни и невъзможни. Но не знам защо си мисля, че одитът се бави, щото има твърде много ВИП-ове сред клиентите на банката, дето хич, ама никак не са свикнали да губят. Натискът, който тези лица могат да упражнят върху одиторите... колко ли е трудно някои неща да станат със задна дата, а дупката - малко по-голяма

Коментар

• Първоначално изпратено от Anyone Разгледай мнение
                              Не бих казал, че е партенка.
                              Естествено че е партенка. Ако твърдиш обратното, моля цитирай изказване на Искров. Той почти нищо не е говорил за КПМГ. За какво точно ще го съдят? Менда Стоянова го пита кви точно одити са правили КПМГ, след като сега излизат некви 3.5млрд и той каза че това било "много добър въпрос" и тепърва ще се изяснява.

Коментар

• Понеделник ще се наредите ли на опашката... ако случайно имате достатъчно време за да изчакате и си вземете парите
                                Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!

Коментар

Working...
                                X