IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
    В ареста са само дребните изпълнители на негово решение...за негова фирма.
    Върху това размишлявам тези дни: За него все пак се намери някой да нагази в лука, намериха се и хора добра дума да кажат, вкл. отец Никанор, когото познавам лично.
    За свинщините не се намери един защитник - там намирам разликата !
    Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
      Имаше днес радост във форума щото адв. Екимджиев казал че държавата може да бъде осъдена в Страсбург за МИЛИОНИ:
      http://frognews.bg/news_73100/Adv_Ek...milioni_za_KTB

Човека дава 2 примера - Капиталбанк и ПЧБ, които осъдили държавата. Обаче аз викам да проверя как точно е осъдена. И откривам това:
      http://www.mediapool.bg/bulgaria-osa...ews111553.html

Мощно. Съда е присъдил 4К ойро на акционерите и то за разноски Та що ми се струва че оманците и ЦВ ще пият една доста студена вода, освен ако Цецко няма някакъв leverage под формата на материал за изнудване.

Някой, ако може, да намери резултата от делото на ПЧБ в Страсбург. Аз не успях.
      ДАвам линк от македонски медии, щото в българските все още не са писали за тази новина. Мисля че смисъла се разбира. Словения ще трябва да плати 127 мил. евро само на вложителите от Босна и Херцеговина.
      http://faktor.mk/archives/115628?utm...izna-zashteda#

Иначе за този спор за старите спестяваня в Люблянска банка помежду Словения и Хърватия има доста стари новини и в БГ медиите.
      Last edited by annabellee; 17.07.2014, 21:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        Не е лошо да се гледа източника. Това е съд по правата на човека все пак
        Разгледай кейса
        http://www1.umn.edu/humanrts/researc...talbank-en.pdf
        Имаш предвид че някакъв друг съд би осъдил държавата на сериозна сума? За българска банка - българско законодателство и български съд. Аз както го виждам, за акционерите, Страсбург е бил последна надежда. Искали са $14М ама нъцки

Коментар

• [QUOTE=kat123;1059664271]Нов законопроект за КТБ предлага различно отношение към малки и големи депозанти
          Документът, публикуван от Георги Кадиев на сайта му, засега не е официално внесен в парламента

http://www.capital.bg/politika_i_iko...chno_otnosheni[

Кадиев предлага,понеже има няколко милиона вътре,крадени от народа,като всичките си колеги.
          Докато не се знае какво е истинското положение на банката,по-добре да изчакаме,но искаме яснота от политиците как смятат да процедират.
          1.Ако банката е добре(което е моето лично мнение)да я връщат на собствениците и те да си попълнят дупките.И да им се "помолят" да не подават съдебни искове.Така всички ще си вземем парите.
          2.Ако е зле,има си закон,но може да бъде направен компромис с фирмите и депозанти,които докажат парите си.
          Проблема е,че със сигурност повечето не могат да ги докажат.
          3.Искаме до края на месеца максимум да дадат дата със сигурност и да я спазят,понеже сега се пише 21 септември,но аз не съм го чул официално.
          Много е трудно един път в такава сериозна ситуация,да кажат истината,лъжци долни.Народен съд трябва за виновниците,ама тогава няма да има място за бесилки!
          Мнението ми не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
            Виж какво, миличка! Когато започнеш да пишеш ясно, грамотно и без правописни грешки, ще ти отговарям. Иначе само си хабя времето! Чао.................!
            Все едно Борисов говори чрез теб ))
            Същият стил на комуникация при неудобни въпроси )

хахааа, колко правописни грешки откри в цитирания пост, аз съзрях само няколко пунктуационни

Коментар

Тези приказки ги остави за ДЕЦАТА!!!!........
              Цветан Василев не е дребна риба, дето не разполага с МОЩНИ средства за информиране, АКО ИСКА!!!
              ..................................

+1
              Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!

Коментар

Тези приказки ги остави за ДЕЦАТА!!!!

Прокуратурата дори не му е повдигнала обвинение!!!
                Което е поредния абсурд на местните обвинители!
                Но за пушилка пред обществото - все някой....за малко трябва да вкарат.

Цветан Василев не е дребна риба, дето не разполага с МОЩНИ средства за информиране, АКО ИСКА!!!

Това, че такива като теб и тези, които затвориха Банката и които щели да взимат заеми от МВФ....за да я спасяват после.... НЕ искате ТОЙ да идва е съвсем друг въпрос.

Затова и плещите глупости, как Цацаров щял да го арестува на аерогарата!
                НА КАКВО ОСНОВАНИЕ????
                Ми, айде пуснете една ОЦЕНКА за реалното състояние на Банката да види бял свят, де!!!

п.п... тръгнал трол с нам си колко ника мнения във форум да смята
                Виж какво, миличка! Когато започнеш да пишеш ясно, грамотно и без правописни грешки, ще ти отговарям. Иначе само си хабя времето! Чао.................!

Коментар

Че защо да дойде? Обвиненията срещу тримата, които се готвели да убият Пеевски, още не са свалени. Ти да не искаш ЦВ да пристигне - та нали след пет минути цацаров ще го вкара в ареста за неопределен срок?
                  Ти самия вярваш ли в българската прокуратура и цялата съдебна система? Вярваш ли в полицията? Вярваш ли в товам правителство?
                  Тези приказки ги остави за ДЕЦАТА!!!!

Прокуратурата дори не му е повдигнала обвинение!!!
                  Което е поредния абсурд на местните обвинители!
                  Но за пушилка пред обществото - все някой....за малко трябва да вкарат.

Това, че такива като теб и тези, които затвориха Банката и които щели да взимат заеми от МВФ....за да я спасяват после.... НЕ искате ТОЙ да идва е съвсем друг въпрос.

Затова и плещите глупости, как Цацаров щял да го арестува на аерогарата!
                  НА КАКВО ОСНОВАНИЕ????
                  Ми, айде пуснете една ОЦЕНКА за реалното състояние на Банката да види бял свят, де!!!

п.п... тръгнал трол с нам си колко ника мнения във форум да смята
                  Last edited by съни(тя); 17.07.2014, 21:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                    Аз пък имам 37 лева в ПИБ.Жена ми и тя изтегли всичко има 20 кинта в Уникредит.
                    Повече пари в българска банка няма да държа до края на живота си.Ако синът ми реши да се установи в Германия ще продам каквото му се полага и всико се маха от тук.Не може идиота Бойко Борисов и мръсните комунисти да имат такова отношение и поведение.Тия идиоти трябва да си платят.И бойкот на изборите.Дотук бях
                    Уф, и на мене ми е мъка, че и аз винаги съм бил родолюбец и накрая все с пръст у г*з
                    Най-кошмарното е че има маса хора които все още подкрепят ГЕРБ, даже тия дни споря на работа с колеги които гласуват за ГЕРБ и го следват както комуниста следва партията си! Мъка, мъка...
                    Аз затова си гласувам все за Светльо от Хиподил. Сърце не ми дава да гласувам за тия мафиоти които окрадоха всички банки - ДПС, БСП и ГЕРБ или пък е грехота да не се гласува

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1
                      Ха добър ден!
                      ...
                      Но има една приказка - когато дойдоха за съседа, аз не протестирах, когато дойдоха и отведоха другия съесед - аз пак не протестирах - когато дойдоха и отведоха мен - НЯМАШЕ КОЙ ДА ПРОТЕСТИРА!
                      +1
                      При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура

Коментар

Ами тогава защо искаш ЦВ да вярва?
                        Защото клиентите са му скъпи

Коментар

Че защо да дойде? Обвиненията срещу тримата, които се готвели да убият Пеевски, още не са свалени.
                          Както не мисля, че е издадена и европейска заповед за арест на ЦВ - защо ли, сигурно защото някой не иска да стане за смях, когато Франц Йосиф му откаже на законово основание -показанията дадени пред него
                          Мятото на цацата е в морето! А и Коледа е близо!
                          Препоръка е за оставки!!!
                          Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
                            Имаше днес радост във форума щото адв. Екимджиев казал че държавата може да бъде осъдена в Страсбург за МИЛИОНИ:
                            http://frognews.bg/news_73100/Adv_Ek...milioni_za_KTB

Човека дава 2 примера - Капиталбанк и ПЧБ, които осъдили държавата. Обаче аз викам да проверя как точно е осъдена. И откривам това:
                            http://www.mediapool.bg/bulgaria-osa...ews111553.html

Мощно. Съда е присъдил 4К ойро на акционерите и то за разноски Та що ми се струва че оманците и ЦВ ще пият една доста студена вода, освен ако Цецко няма някакъв leverage под формата на материал за изнудване.

Някой, ако може, да намери резултата от делото на ПЧБ в Страсбург. Аз не успях.
                            Не е лошо да се гледа източника. Това е съд по правата на човека все пак
                            Разгледай кейса
                            http://www1.umn.edu/humanrts/researc...talbank-en.pdf

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1
                              Ха добър ден!
                              .........
                              Да - Пари се Печелят - Пари се и губят! Важното е да сме Живи и Здрави. Но е съвсем нормално, ако нямаш респект (Уважение) към Парите да ги ИЗГУБИШ!!!
                              П.С.Нямам депозит нито в КТБ, нито в която и да е друга банка .......
                              П.П.С. Но има една приказка - когато дойдоха за съседа, аз не протестирах, когато дойдоха и отведоха другия съесед - аз пак не протестирах - когато дойдоха и отведоха мен - НЯМАШЕ КОЙ ДА ПРОТЕСТИРА!

Много точно казано! БРАВО
                              Last edited by gtomm; 17.07.2014, 21:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от gtomm Разгледай мнение
                                НЕ ВЯРВАМ!
                                Ами тогава защо искаш ЦВ да вярва?

Коментар

Working...
                                X