Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнениеОбразно казано именно че не могат да се изискат предсрочно или дори да могат процедурата с ЧСИ и тн отнема между 6 месеца и години ясно е че тези 6 Милиарда депозити трябва да се изплатят почти мигновенно а няма пари
Проблемът не е дали трябва или не да се изплатят депозитите а как да се намери ликвидност за да се изплатят депозитите !
Ликвидност 1.5 Милиарда според БНБ може да се вземе от фонда за гарантиране на вземанията и още 2.2 Милиарда от МФ е тия вторите 2.2 Милиарда са проблема !
Ето ти една статия по темата:
http://inews.bg/%D0%91%D0%B8%D0%B7%D..._i.414344.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнениеИ аз убий глупака с мълчание. Кво ми се хващаш за ПИБ сега? Щото ти е неудобно колко неграмотен си, да обясняваш, че щели кредитите да се изискат?
А паралел между ПИБ и КТБ няма да коментирам
Проблемът не е дали трябва или не да се изплатят депозитите а как да се намери ликвидност за да се изплатят депозитите !
Ликвидност 1.5 Милиарда според БНБ може да се вземе от фонда за гарантиране на вземанията и още 2.2 Милиарда от МФ е тия вторите 2.2 Милиарда са проблема !
Ето ти една статия по темата:
http://inews.bg/%D0%91%D0%B8%D0%B7%D..._i.414344.htmlhttp://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
Първоначално изпратено от lordrad Разгледай мнениеКакви писма ще му пишем.Веднага да го изритат от парламента и на негово място да назначат нов човек с ново име.После да го подхващат за лъжите които изсра пред цялото общество.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gtomm Разгледай мнениеАми тоя май във въпроса се крие отговора
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТова е само една от хипотезите - и да може да каже много лесно че е отрицателен ако решат че провизиите не са достатъчни за покриване на риска и ги вдигнат нагоре. А колко точно е риска и колко точно провизии трябва да се начисляват е една божа работа - всъщност работа на БНБ. И да одиторите ще се подпишат под това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнениеЕ не се подписаха явно. Ако се бяха подписали, вече щяха да са и отнели лиценза. Не става тая толкова лесно колко ти се чини.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеПишете писма на Искров - само от него зависи - от никой друг.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТова е само една от хипотезите - и да може да каже много лесно че е отрицателен ако решат че провизиите не са достатъчни за покриване на риска и ги вдигнат нагоре. А колко точно е риска и колко точно провизии трябва да се начисляват е една божа работа - всъщност работа на БНБ. И да одиторите ще се подпишат под това.. Ако се бяха подписали, вече щяха да са и отнели лиценза. Не става тая толкова лесно колко ти се чини.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lordrad Разгледай мнениеСега въпросът ми е ще плащат ли пари на вложителите или пак да го духаме.Last edited by gtomm; 18.07.2014, 12:52.Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от lordrad Разгледай мнениеПари от КТБ изобщо като вложители да чакаме ли или само приказки и така с годините ще се размият работите.
Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнениеКлиент съм на ПИБ от 2006-та никога не съм имал съмнения как се управлява ПИБ и знам от отчета и че ПИБ няма проблем с ликвидност да тогава за 1 ден се изтеглиха 800 милиона кеш (колкото и беше наличният кеш на ПИБ) в Понеделник ПИБ си емитира 1.3-те милярда ДЦК който държеше в БНБ и темата приключи защото другите банки ги купиха за норматив те тези ДЦК бяха 5 месечни между другото пуснати от БНБ за да може БНБ да върне 1.3 Милиарда който имаше ПИБ като ДЦК-та. Тъй като тегленият след това спряха а много хора и върнаха пари в банка при онази кампания не позирам депозирам и заради промоцията за новите депозити в ПИБ според мен банката в момента разполага с поне 1.3-1.7 Милиарда лева кеш който се опитва да раздава на кредит с промоционални условия като 6.9 % годишна лихва.
Между ПИБ и КТБ не може да се прави паралел защото на едната кредитният портфейл е стабилен а на другата е загатка какъв е изобщо и как се обслужва !
А паралел между ПИБ и КТБ няма да коментирам
Коментар
-
Първоначално изпратено от lordrad Разгледай мнениеСъс закон не могат да променят закон.Гледа се действието към момента на подписване на договорите.Така, че да почват да плащат до 196 бона, че ми писна от тези олигофрени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lordrad Разгледай мнениеНа Костов ако иска и 50% да му вземат.Аз си искам всичко с лихвите както си е по закон иначе съд в Страсбург
Коментар
Коментар