IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Очевидно не си загрижен за депозита си след като прехвърляш отговорността на политиците - същото каквото прави и Искров.
    Вярно е че не съм вече загрижен вече.През 1997 не успяха да ме прекарат сега сам се набълбуках.Нищо уроците се плащат някои по скъпо.Вече ще имам влага до живот.Парите само в брой кеш и на ръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнение
      Образно казано именно че не могат да се изискат предсрочно или дори да могат процедурата с ЧСИ и тн отнема между 6 месеца и години ясно е че тези 6 Милиарда депозити трябва да се изплатят почти мигновенно а няма пари

Проблемът не е дали трябва или не да се изплатят депозитите а как да се намери ликвидност за да се изплатят депозитите !

Ликвидност 1.5 Милиарда според БНБ може да се вземе от фонда за гарантиране на вземанията и още 2.2 Милиарда от МФ е тия вторите 2.2 Милиарда са проблема !

Ето ти една статия по темата:

http://inews.bg/%D0%91%D0%B8%D0%B7%D..._i.414344.html
      Ти си като радиото. Четеш какво ти пиша, не го разбираш, игнорираш го и си знаеш твойто - ЧСИ.

Коментар

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
        И аз убий глупака с мълчание. Кво ми се хващаш за ПИБ сега? Щото ти е неудобно колко неграмотен си, да обясняваш, че щели кредитите да се изискат?
        А паралел между ПИБ и КТБ няма да коментирам
        Образно казано именно че не могат да се изискат предсрочно или дори да могат процедурата с ЧСИ и тн отнема между 6 месеца и години ясно е че тези 6 Милиарда депозити трябва да се изплатят почти мигновенно а няма пари

Проблемът не е дали трябва или не да се изплатят депозитите а как да се намери ликвидност за да се изплатят депозитите !

Ликвидност 1.5 Милиарда според БНБ може да се вземе от фонда за гарантиране на вземанията и още 2.2 Милиарда от МФ е тия вторите 2.2 Милиарда са проблема !

Ето ти една статия по темата:

http://inews.bg/%D0%91%D0%B8%D0%B7%D..._i.414344.html
        http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Първоначално изпратено от Ceco Разгледай мнение
          мнооооооооооооого наивно
          Какво му е наивното.

Коментар

• Първоначално изпратено от lordrad Разгледай мнение
            Какви писма ще му пишем.Веднага да го изритат от парламента и на негово място да назначат нов човек с ново име.После да го подхващат за лъжите които изсра пред цялото общество.
            Очевидно не си загрижен за депозита си след като прехвърляш отговорността на политиците - същото каквото прави и Искров.

Коментар

• Първоначално изпратено от gtomm Разгледай мнение
              Ами тоя май във въпроса се крие отговора
              Много духовна тема

Коментар

Това е само една от хипотезите - и да може да каже много лесно че е отрицателен ако решат че провизиите не са достатъчни за покриване на риска и ги вдигнат нагоре. А колко точно е риска и колко точно провизии трябва да се начисляват е една божа работа - всъщност работа на БНБ. И да одиторите ще се подпишат под това.
                мнооооооооооооого наивно

Коментар

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
                  Е не се подписаха явно . Ако се бяха подписали, вече щяха да са и отнели лиценза. Не става тая толкова лесно колко ти се чини.
                  Ама те могат да и отнемат лиценза по още една камара точки. Независимо от собствения капитал.

Коментар

Пишете писма на Искров - само от него зависи - от никой друг.
                    Какви писма ще му пишем.Веднага да го изритат от парламента и на негово място да назначат нов човек с ново име.После да го подхващат за лъжите които изсра пред цялото общество.

Коментар

Това е само една от хипотезите - и да може да каже много лесно че е отрицателен ако решат че провизиите не са достатъчни за покриване на риска и ги вдигнат нагоре. А колко точно е риска и колко точно провизии трябва да се начисляват е една божа работа - всъщност работа на БНБ. И да одиторите ще се подпишат под това.
                      Е не се подписаха явно . Ако се бяха подписали, вече щяха да са и отнели лиценза. Не става тая толкова лесно колко ти се чини.

Коментар

Сега въпросът ми е ще плащат ли пари на вложителите или пак да го духаме.
                        То във въпроса май се крие отговора
                        Last edited by gtomm; 18.07.2014, 12:52.
                        Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!

Коментар

Пари от КТБ изобщо като вложители да чакаме ли или само приказки и така с годините ще се размият работите.

Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!

Коментар

• Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнение
                            Клиент съм на ПИБ от 2006-та никога не съм имал съмнения как се управлява ПИБ и знам от отчета и че ПИБ няма проблем с ликвидност да тогава за 1 ден се изтеглиха 800 милиона кеш (колкото и беше наличният кеш на ПИБ) в Понеделник ПИБ си емитира 1.3-те милярда ДЦК който държеше в БНБ и темата приключи защото другите банки ги купиха за норматив те тези ДЦК бяха 5 месечни между другото пуснати от БНБ за да може БНБ да върне 1.3 Милиарда който имаше ПИБ като ДЦК-та. Тъй като тегленият след това спряха а много хора и върнаха пари в банка при онази кампания не позирам депозирам и заради промоцията за новите депозити в ПИБ според мен банката в момента разполага с поне 1.3-1.7 Милиарда лева кеш който се опитва да раздава на кредит с промоционални условия като 6.9 % годишна лихва.

Между ПИБ и КТБ не може да се прави паралел защото на едната кредитният портфейл е стабилен а на другата е загатка какъв е изобщо и как се обслужва !
                            И аз убий глупака с мълчание. Кво ми се хващаш за ПИБ сега? Щото ти е неудобно колко неграмотен си, да обясняваш, че щели кредитите да се изискат?
                            А паралел между ПИБ и КТБ няма да коментирам

Коментар

Със закон не могат да променят закон.Гледа се действието към момента на подписване на договорите.Така, че да почват да плащат до 196 бона, че ми писна от тези олигофрени.
                              Пишете писма на Искров - само от него зависи - от никой друг.

Коментар

На Костов ако иска и 50% да му вземат.Аз си искам всичко с лихвите както си е по закон иначе съд в Страсбург
                                Със закон не могат да променят закон.Гледа се действието към момента на подписване на договорите.Така, че да почват да плащат до 196 бона, че ми писна от тези олигофрени.

Коментар

Working...
                                X