IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Не си права !!! ( въпреки ,че модито е винаги право..)
    Няма нищо по-логично в темата за КТБ да се пише за люти ( мексикански) чушки.....

Цецо такива "рибки' завря на хората, че дълго време ще им пари на .....
    Опаааа, това админ-че ли е
    Щом тя е казала, значи требе така да правим
    бтв, наистина, дайте малко да сменим темата с нещо друго, да разпуснем, че тук вече се изтъркахме и нищо ново не казваме

Коментар

Не знам за червените, но турските "номера" в които се забърка Цецо, му изядоха главата и банката....( това вече и грамотните го разбраха...)
      Относно чушките - ако бях написал халапеньо, даже и селяните нямаше да ме разберат.....
      Със сигурност цялата истина не я знаем,а и няма да я разберем...никога!
      Относно халапеньото...не забравяй,че много българи работят,или са работили в Испания
      Мнението ми не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнение
        "Рибките" почти не лютат,така че проблема не е чак толкова "мексикански".
        А и Цветанчо едва ли е толкова виновен колкото се опитват да го изкарат.
        Някак си не ми се връзва...човек с бизнес за милиарди,със страничен бизнес по-голям от активите на банката да прави схеми.
        Червено-турските номера на село,моля и то на напълно неграмотните!
        Не знам за червените, но турските "номера" в които се забърка Цецо, му изядоха главата и банката....( това вече и грамотните го разбраха...)
        Относно чушките - ако бях написал халапеньо, даже и селяните нямаше да ме разберат.....

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
          Не почиват тия хора , ей !

Всеки ден мислят как да оправят народа

Е, няма за какво да се притесняваме повече ние - щом Пеевски е написал закон-а за КТБ
          и аз го видях:
          http://banker.bg/?Channel=3&Category=77&Article=504535

Коментар

То в чужбина парите ги раздават на куцо и кьораво,даже по дърветата растат.
            1.Аз самия съм бил 11г. навън и се скъсвах от работа,за да спестя.Работа,работа и само работа.Позволявал съм си благинки от време на време,но рядко и винаги с едно на ум,че отпусна ли се заплатата замина за една вечер...и то доста добра заплата.
            2.Ако искаш да останеш за постоянно навън е друга тема,но малко издържат.Поговорката я знаем,камъка тежи на мястото си.Идва време,в което не те интересуват никакви пари и е много тежко,дори езика им те дразни,където и да си.Оставаш заради децата,ако имаш(моето се роди в БГ и слава богу),но вече не живееш.
            3.Доброто заплащане свърши отдавна,конкуренцията е толкова голяма за едно място,че за спестяване не може и дума да става.Не дай си боже да си купиш имот...роб доживот,та и тези след теб!
            4.Имам още надежди за България,въпреки,че обмислям и варианта пак да емигрирам,но хич не ми се иска.Хората трябва да вдигнем държавата и на първо място се нуждаем от много работа,смирение,солидарност и гледане на собствената паница.
            Това са основните добродетели,за да живеем по-добре.
            5.Всичко което написах се отнася за повечето държави с лесен достъп за работа в Европа!
            Радвам се че тук има хора които пишат истината

Коментар

Няма нищо по-логично в темата за КТБ да се пише за люти ( мексикански) чушки.....

"Рибките" почти не лютат,така че проблема не е чак толкова "мексикански".
              А и Цветанчо едва ли е толкова виновен колкото се опитват да го изкарат.
              Някак си не ми се връзва...човек с бизнес за милиарди,със страничен бизнес по-голям от активите на банката да прави схеми.
              Червено-турските номера на село,моля и то на напълно неграмотните!

Коментар

• Първоначално изпратено от Amsterdamm Разгледай мнение
                Пишете по темата, моля! Кой къде ще и/емигрира и какви чушки се сади- не тук.

Коментар

• Първоначално изпратено от Amsterdamm Разгледай мнение
                  Пишете по темата, моля! Кой къде ще и/емигрира и какви чушки се сади- не тук.
                  A защо да пишем по темата ?
                  Когато Иван Искров и главен Прокурор и политиците не говорят за КТБ, а ТРЯБВА, то защо ние да говорим
                  та...кой сорт домати предпочитате да слагате

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо
                    Та специално за теб само едното ми дете е в чужбина другото си е тука.Връзки нямам и никой не ми иска ни мляко ни месо.Гледам две прасета за себе си.Никого не лъжа по скоро ти не лъжи младите че като напуснат България ще имат собствен бизнес и няма да гледат разни мароканци алжирци либийци арабели и негра както всякаква екзотика от бившите колонии.Не лъжи младите че никой не се връща.Връщат се и още как.Щото извън България са клошари.
                    Не ти е много вярна информацията Бате Пешо.Клошари българи емигранти не съм видял.Виж от местните да.Много се прибраха към България да правят бизнес но после пак се върнаха по чужбина.Разочароваха се от бизнес климата в България,изядоха готовите пари и пак навън да бачкат.

Коментар

• Пишете по темата, моля! Кой къде ще и/емигрира и какви чушки се сади- не тук.

Коментар

• То в чужбина парите ги раздават на куцо и кьораво,даже по дърветата растат.
                        1.Аз самия съм бил 11г. навън и се скъсвах от работа,за да спестя.Работа,работа и само работа.Позволявал съм си благинки от време на време,но рядко и винаги с едно на ум,че отпусна ли се заплатата замина за една вечер...и то доста добра заплата.
                        2.Ако искаш да останеш за постоянно навън е друга тема,но малко издържат.Поговорката я знаем,камъка тежи на мястото си.Идва време,в което не те интересуват никакви пари и е много тежко,дори езика им те дразни,където и да си.Оставаш заради децата,ако имаш(моето се роди в БГ и слава богу),но вече не живееш.
                        3.Доброто заплащане свърши отдавна,конкуренцията е толкова голяма за едно място,че за спестяване не може и дума да става.Не дай си боже да си купиш имот...роб доживот,та и тези след теб!
                        4.Имам още надежди за България,въпреки,че обмислям и варианта пак да емигрирам,но хич не ми се иска.Хората трябва да вдигнем държавата и на първо място се нуждаем от много работа,смирение,солидарност и гледане на собствената паница.
                        Това са основните добродетели,за да живеем по-добре.
                        5.Всичко което написах се отнася за повечето държави с лесен достъп за работа в Европа!

Коментар

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
                          Абе знаеш, вече ми писнА от апокалиптичните теории на различни ******
                          Мрънкат 10 пъти повече селяните от гражданите. Падна ми покрива, никой не го е грижа, нема лекар в село, нема училище в село, нема канализация нема тва нема онова... а?
                          Проста е истината - в цял свят-производството на хранителни стоки е толкова голямо, производителността на труда е такава, че много малък % от населението може да изхранва всички. Ако не се регулира търсенето и производството държавно, ако не се дават субсидии, цените ще паднат толкова, че "фермерите" ще изпофалират. Шокиран ли си? Постоянно рев че им подбивали цената гърците и турците, да не говоря за поляците.
                          Тоест, това дето ти си мислиш е точно обратното. ЕС помага с тия субсидии на земеделциете не на граждаНете да им е евтино.
                          Мрънкат гражданите щото никой не им чистел някой трябвало да има санира панелните коптори някой да им купел нови автобуси и тролей и те така.Казах ти всеки избира сам

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                            http://www.mediapool.bg/peevski-i-ts...ews225377.html

Ето КОЙ и как ще оправи банката...

Пеевски и Цонев вече са написали закон за КТБ
                            Не почиват тия хора , ей !

Всеки ден мислят как да оправят народа

Коментар

Точно така си мислех и аз,пък и Европа е на същото мнение,дори по 500 на 5 години се обсъжда в момента...ти братле си един от най-големите песимисти в сайта,но...без никакво основание в случая.Кой ще им позволи да потъпкат всички закони,пък било то и нашенски?
                              Стискаме палци да си прав, че вече банка НИКОГА!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от lordrad Разгледай мнение
                                Това не ми се вярва.Ще я оздравяват и парите ще ги дават по 1000лв. на година нали сме стабилни.
                                Точно така си мислех и аз,пък и Европа е на същото мнение,дори по 500 на 5 години се обсъжда в момента...ти братле си един от най-големите песимисти в сайта,но...без никакво основание в случая.Кой ще им позволи да потъпкат всички закони,пък било то и нашенски?

Коментар

Working...
                                X