If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Младеж, ти в кой свят живееш? Това тук е България - страната където всичко е наопаки.
Има закони, ама тия дето ги прилагат не ги прилагат а си прокарват интереса.
И аз може се басирам че преди нова година ПАРИ НЯМА ДА ВИДИМ !
Законът за гарантираните влогове е действа в целия ЕС. Така не виждам как може да не се спази. Това е европейска директива.
Младеж, ти в кой свят живееш? Това тук е България - страната където всичко е наопаки.
Има закони, ама тия дето ги прилагат не ги прилагат а си прокарват интереса.
И аз може се басирам че преди нова година ПАРИ НЯМА ДА ВИДИМ !
Е за разочарование на всички които като че ли желаете хората да изгубят парите си,защото така изглежда от злобните Ви коментари...Ами няма как да стане,и за да съм по-обоснован...От този момент всеки,който иска да заложи срещу моята прогноза е добре дошъл.А тя разбира се ,е че малките вложители със сигурност няма да изгубят и един лев!
Прочетете внимателно статията за ПЧБ и въобще поредицата статии на Галя Тодорова от 1996-97г. Същата схема, същия модел, дори същите мутри.
Ако не направим нещо съществено НИЕ вложителите, про това в близките дни, работата ще отече.
Абе вярно, защо никой не обсъжда възможността да принудим властта незабавно да започне да изплаща гарантираните депозити, наливайки ликвидност в КТБ? Така де, 2ри сме по нива на външнив дълг в целия ЕС!
Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!
Е за разочарование на всички които като че ли желаете хората да изгубят парите си,защото така изглежда от злобните Ви коментари...Ами няма как да стане,и за да съм по-обоснован...От този момент всеки,който иска да заложи срещу моята прогноза е добре дошъл.А тя разбира се ,е че малките вложители със сигурност няма да изгубят и един лев!
Законът за гарантираните влогове е действа в целия ЕС. Така не виждам как може да не се спази. Това е европейска директива.
Мечтайте си. И да стане обвиняем - какво? Да не би някой да си въобразява, че хора от неговия ранг лежат по затворите? Може би във филмите. Или на някое фашистко място като УСА
Забравените вече 20 години пирамиди се върнаха с гръм и трясък - надзиравана от БНБ.
Сега ако може Искров да обясни как така под носа му - съвсем буквално - в банковата система на България се е появила пирамида която е привлякла 6 милиарда депозити. А БНБ видиш ли не можели да схванат че е пирамида вече 10 години при положение че трябва редовно да и извъшват надзор и да следят дали спазва закони и наредби част от тях писани от същата БНБ.
И някой да вземе да го пита има ли той депозит в Корпоративна и ако няма ЗАЩО НЯМА.
Eeeeeх,какви умни люде има между нас.Само не разбрах,като са толкова умни,защо стоят само в една банка???????
Умни та умни. Предпочитат да седят на 1.2% и да ги крадат бавно, системно и сигурно, че и си мислят че е добра идея, че и си мислят, че като седят на 1.2% това по някакъв начин намалява риска.
Само да припомня че:
1) Вероятността ние тъпите да си получим парите барабар с лихвите е доста голяма
2) Само да напомня какво стана със спестяванията на тези, които не бяха в ПЧБ? Същотоооооо
Заключение:
Ако държавата реши да те пре*** , все едно в коя банка си.
Ако държавата реши да си изпълни задълженията, ще си получим парите
Коментар