IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ами хайде,чакам предложения,аз нали съм си губещ
    Играйте смело,нали сте сигурни,отговарям дами и господа!
    Мнението ми не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от buba4ko Разгледай мнение
      Младеж, ти в кой свят живееш? Това тук е България - страната където всичко е наопаки.
      Има закони, ама тия дето ги прилагат не ги прилагат а си прокарват интереса.
      И аз може се басирам че преди нова година ПАРИ НЯМА ДА ВИДИМ !
      Last edited by gtomm; 22.07.2014, 21:17.
      Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Cleo Разгледай мнение
        Законът за гарантираните влогове е действа в целия ЕС. Така не виждам как може да не се спази. Това е европейска директива.
        Младеж, ти в кой свят живееш? Това тук е България - страната където всичко е наопаки.
        Има закони, ама тия дето ги прилагат не ги прилагат а си прокарват интереса.
        И аз може се басирам че преди нова година ПАРИ НЯМА ДА ВИДИМ !

Коментар

• Първоначално изпратено от gtomm Разгледай мнение
          Да преди май се обзаложи за 21 ама какво стана
          22 стана

Коментар

• Да преди май се обзаложи за 21 ама какво стана

Струва ми се, че АЗ бях единствения тук , с мнение, че няма да бъде спазена дата!
            Last edited by gtomm; 22.07.2014, 21:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнение
              Е за разочарование на всички които като че ли желаете хората да изгубят парите си,защото така изглежда от злобните Ви коментари...Ами няма как да стане,и за да съм по-обоснован...От този момент всеки,който иска да заложи срещу моята прогноза е добре дошъл.А тя разбира се ,е че малките вложители със сигурност няма да изгубят и един лев!
              Е, то ти веднъж се обзаложи

Коментар

А тя разбира се ,е че малките вложители със сигурност няма да изгубят и един лев!
                Toва изобщо подлежало ли е на съмнение? Разбира се, че няма да загубят - в най-лошия случай няма да имат достъп до средствата си за няколко месеца.

Естествено, ако през това време не думне друга пирамида. Или пък някой борд.

Коментар

• Първоначално изпратено от kalpazan Разгледай мнение
                  Прочетете внимателно статията за ПЧБ и въобще поредицата статии на Галя Тодорова от 1996-97г. Същата схема, същия модел, дори същите мутри.

Ако не направим нещо съществено НИЕ вложителите, про това в близките дни, работата ще отече.

Абе вярно, защо никой не обсъжда възможността да принудим властта незабавно да започне да изплаща гарантираните депозити, наливайки ликвидност в КТБ? Така де, 2ри сме по нива на външнив дълг в целия ЕС!

Коментар

Е за разочарование на всички които като че ли желаете хората да изгубят парите си,защото така изглежда от злобните Ви коментари...Ами няма как да стане,и за да съм по-обоснован...От този момент всеки,който иска да заложи срещу моята прогноза е добре дошъл.А тя разбира се ,е че малките вложители със сигурност няма да изгубят и един лев!
                    Законът за гарантираните влогове е действа в целия ЕС. Така не виждам как може да не се спази. Това е европейска директива.
                    Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

• Е за разочарование на всички които като че ли желаете хората да изгубят парите си,защото така изглежда от злобните Ви коментари...Ами няма как да стане,и за да съм по-обоснован...От този момент всеки,който иска да заложи срещу моята прогноза е добре дошъл.А тя разбира се ,е че малките вложители със сигурност няма да изгубят и един лев!
                      Мнението ми не е препоръка!

Коментар

• http://vbox7.com/play:d06ed5981a

Коментар

• Първоначално изпратено от gtomm Разгледай мнение
                          "Не е ясно дали Цв. Василев ще стане обвиняем"
                          Мечтайте си. И да стане обвиняем - какво? Да не би някой да си въобразява, че хора от неговия ранг лежат по затворите? Може би във филмите. Или на някое фашистко място като УСА

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
                            Щото оФцете същите. Та и по-оФчи

Когато една схема доказано работи добре, що трябва да се променя?

Коментар

• Забравените вече 20 години пирамиди се върнаха с гръм и трясък - надзиравана от БНБ.

Сега ако може Искров да обясни как така под носа му - съвсем буквално - в банковата система на България се е появила пирамида която е привлякла 6 милиарда депозити. А БНБ видиш ли не можели да схванат че е пирамида вече 10 години при положение че трябва редовно да и извъшват надзор и да следят дали спазва закони и наредби част от тях писани от същата БНБ.

И някой да вземе да го пита има ли той депозит в Корпоративна и ако няма ЗАЩО НЯМА.

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
                                Eeeeeх,какви умни люде има между нас.Само не разбрах,като са толкова умни,защо стоят само в една банка???????
                                Умни та умни. Предпочитат да седят на 1.2% и да ги крадат бавно, системно и сигурно, че и си мислят че е добра идея, че и си мислят, че като седят на 1.2% това по някакъв начин намалява риска.
                                Само да припомня че:
                                1) Вероятността ние тъпите да си получим парите барабар с лихвите е доста голяма
                                2) Само да напомня какво стана със спестяванията на тези, които не бяха в ПЧБ? Същотоооооо
                                Заключение:
                                Ако държавата реши да те пре*** , все едно в коя банка си.
                                Ако държавата реши да си изпълни задълженията, ще си получим парите

Коментар

Working...
                                X